icon

Ako upraviť profilovú fotku na Facebooku?

22. jan 2025

Prosim dve otázky.

Ako si nastavím profilovú fotku, to koliesko tak, aby ostalo iba koliesko a nie keď kliknem celá fotka? Dá sa potom likovat?

Druhá, dá sa zistiť, kedy bol založený cudzí FB ucet? Kedysi to bolo písané na konci ale teraz neviem....

lindous
•
22. jan 2025

Súkromie nastavíš na “iba ja”, fotka sa potom nedá rozkliknúť, ani dať like…

autor
•
22. jan 2025

@lindous aha, ale.inak to nejde? Že sa nedá rozkliknut ale dať like sa dá?

rozculena
•
22. jan 2025

@lindous pri profilovej fotke sa nedá nastaviť súkromie,fotka je verejná,teraz som pozerala nastavenia

lindous
•
22. jan 2025

@rozculena mne sa teda dá, aj to tak mám na profilovke nastavené, tak neviem kde je problém 😅 ak je verejná, vedia ju rozklinut všetci, ak pre priateľov, tak iba priateľa a ak iba ja, tak iba ja, ostatní ju vidia iba v krúžku na profile

Autorka, neviem o inej možnosti, neviem si predstaviť ako by ti na ňu ľudia dali like, keď ju nevedia otvoriť…

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
lindous
•
22. jan 2025

@janai1 koncom decembra, stále to tu po rozkliknutí troch bodiek mám a skúšala som to aj teraz pomeniť, mam tam všetky možnosti 😅 k môjmu fb sa nejak táto info, že to nejde, asi nedostala😄

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
rozculena
•
22. jan 2025

fotku vidí každý,upraviť môžeš to,kto to môže lajkovať,komentovať

autor
•
22. jan 2025

@rozculena paráda, ďakujem

A to zalozenie účtu neviete? Totižto pridala som si ako priateľa jedného človeka (podľa mena som si myslela že to je niekto) ale teraz si píšeme a mám podozrenie že je to môj ex. Ako teda viem zistit,.kedy bol založený ten profil?

lindous
•
22. jan 2025

@janai1 No to je náhľad profilovej fotky, teda to že ju na profile v krúžku vidno, to áno, to je verejné, ale teda nie každý ju vie rozkliknúť a zobraziť podrobnosti ako je uvedené vyššie...

rozculena
•
22. jan 2025

to neviem,či zistíš........ani ja som to vo svojom účte nenašla....kedysi tam bol dátum