icon

Google recenzie - ako skryť svoje meno?

Dnes o 07:11

Až teraz som si všimla, že pri všetkých recenziách, ktoré som kedysi napísala na Google, svieti moje celé meno a profilová fotka. Nevadí mi mať recenzie verejné, ale celé meno už veľmi nechcem. Dá sa tam nastaviť len prezývka bez toho, aby som si rozhádzala celý Google účet?

anonym_63a5b3
Dnes o 07:21

Nie, presne preto mam 2 ucty jeden "oficialny" pre uradne veci, lekarov atd s menom aj na ucte aj priako v adrese a druhy na objednavky a recenzie atd kde miesto mena mam x-ka a ani v emaily nemam svoje meno.

tundra
Dnes o 07:42
@anonym_63a5b3

Nie, presne preto mam 2 ucty jeden "oficialny" pre uradne veci, lekarov atd s menom aj na ucte aj priako v adrese a druhy na objednavky a recenzie atd kde miesto mena mam x-ka a ani v emaily nemam svoje meno.

@anonym_63a5b3 anonymna recenzia, je fakt dôveryhodna...

anonym_63a5b3
Dnes o 07:48
@tundra

@anonym_63a5b3 anonymna recenzia, je fakt dôveryhodna...

@tundra pre moje sukromie bezpecnejsia ako s celym menom vzhladom na moju profesiu

anonym_4ef57c
Dnes o 08:15

@anonym_autor áno dá sa to nastaviť, ja to tak mám

anonym_7b89a0
Dnes o 09:00

Nuž,dala si si do google účtu celé meno a fotku a teraz sa čuduješ?
Ja fotku nemám a mám tam len iniciály.A stále sa to považuje za "overený účet" na písanie recenzií

tundra
Dnes o 09:54

@anonym_autor ano,da sa to.Chod na googlmapy,klikni na profil a ponukne sa ti moznost zmenit meno na prezyvku.Ukazuje mi to,ako novinku.