Google recenzie - ako skryť svoje meno?
Až teraz som si všimla, že pri všetkých recenziách, ktoré som kedysi napísala na Google, svieti moje celé meno a profilová fotka. Nevadí mi mať recenzie verejné, ale celé meno už veľmi nechcem. Dá sa tam nastaviť len prezývka bez toho, aby som si rozhádzala celý Google účet?
Nie, presne preto mam 2 ucty jeden "oficialny" pre uradne veci, lekarov atd s menom aj na ucte aj priako v adrese a druhy na objednavky a recenzie atd kde miesto mena mam x-ka a ani v emaily nemam svoje meno.
@anonym_63a5b3 anonymna recenzia, je fakt dôveryhodna...
@anonym_63a5b3 anonymna recenzia, je fakt dôveryhodna...
@tundra pre moje sukromie bezpecnejsia ako s celym menom vzhladom na moju profesiu
@anonym_autor áno dá sa to nastaviť, ja to tak mám
Nuž,dala si si do google účtu celé meno a fotku a teraz sa čuduješ?
Ja fotku nemám a mám tam len iniciály.A stále sa to považuje za "overený účet" na písanie recenzií
@anonym_autor ano,da sa to.Chod na googlmapy,klikni na profil a ponukne sa ti moznost zmenit meno na prezyvku.Ukazuje mi to,ako novinku.

Nie, presne preto mam 2 ucty jeden "oficialny" pre uradne veci, lekarov atd s menom aj na ucte aj priako v adrese a druhy na objednavky a recenzie atd kde miesto mena mam x-ka a ani v emaily nemam svoje meno.