Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?
Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.
@anonym_autor takže celý čas ide o tú Lauru?
@earlgrey ja nikoho nemenujem, je možné, že je tu takých viac. Ale na čo je to dobré?
@anonym_autor zial neda sa to, mne tak vadila minenkaaa ale teraz som ju tu uz dlhsie nevidela tak som v pohode 🙂
@anonym_f553b7 kokos aj mne
@aurora33 no to som nevedela ani ja kto to je, len bola spominaná, tak som si prešla niektoré témy a je v nich a ľudia jej tam píšu, nech si nevymýšľa toľko 🤷♀️
@earlgrey https://www.modrykonik.sk/forum/kosice/kde-v-kosiciach-kupit-hovadzie-vnutornosti-bez-objednavky/#post-90242751 ale čítaj až do konca. Teraz som našla toto.
@anonym_autor Takže je to o nej.😀 OK, ale naozaj potrebujes celý deň mať o nej diskusiu? Nech je akákoľvek.
@mimka1402 je to momentálne o nej, lebo som našla túto diskusiu. Ale prvotne to bolo myslené na niekoho iného. Zjavne je tu však takýchto ľudí viac. Nerozumiem načo...
@mimka1402 je to momentálne o nej, lebo som našla túto diskusiu. Ale prvotne to bolo myslené na niekoho iného. Zjavne je tu však takýchto ľudí viac. Nerozumiem načo...
@anonym_autor čiže si počkáš ked bude niekde písať a pustíte sa do nej
podľa mňa len obe otvárate rovnaké témy , ja napr. som dnes prispela v dvoch z 20 a na ploche som dala len 👍 nebolo čo písať
prečo by tu nemohla byť , ja tiež nemusím pár nickov, prehliadam ich a určite aj pár nickov zase mňa nemusí , proste ako v práci , skupina rôznych ľudí
v škôlke nás učili že máme byť kamarádi všetci a všetci sme kamáradi , myslím že je to chyba a takto to nikdy fungovať nebude
@anonym_autor Ja som minule sa na jednej pozastavila lebo registrujem ju tu dlho. Je tu "obľúbená", pridala fotku s mejkapom a upravenú filtrami, keď ju jedna označila za premejkapovanu, pridala pre zmenu fotku síce bez mejkapu ale s filtrami a dorobenymi mihalnícami cez appku a, že ona je so sebou spokojná lebo dala bez mejkapu 😁 (filtre ale musela si tam dat) atď. Keď som len slušne reagovala, že je fajn byť úprimný k sebe, mala monológ o tom, že ona je spokojná so sebou a isto ja nie som! To bolo po dlhej dobe kedy som len otvárala oči, že či dospelá žena dokáže klamať nonstop ze nič nie je dorobene a potom prejsť do útoku s priznaním "ale ved nič sa na fotke nezmenilo". 😄 Ale bavím sa keď jej ženy píšu aká je krásna, realita je iná a je obyčajná (na tom nie je juh zle), len ženy nevidia koľko fotosopingu tam dala. A týchto žien je tu príliš veľa.
@mimka1402 to clovek neveri ci tobtie baby nevidia ze pouzila filtre. Ale ony si nevedia vyguglit otvaracie hodiny posty, tak sa necuduj ze netusia nic o apkach na upravu fotiek
@mimka1402 to clovek neveri ci tobtie baby nevidia ze pouzila filtre. Ale ony si nevedia vyguglit otvaracie hodiny posty, tak sa necuduj ze netusia nic o apkach na upravu fotiek
@natalka13 no nevedia a ked napíšeš že si má tie hodiny vyhladať aby nebola tak blbá , lenivá tak ťa iné baby znosia za to , taká špecifická mk kultúra , respektivne pustia sa do nickov, do anonymov nie
@natalka13 Akože dnes sa pani zas chcela ukázať ze aká je "pekná", ja už si prídem že rozprávam do steny... Asi jej došlo o kom tu je reč, lebo to čo zas v komentári predvádza... Fakt dlho som nevidela tak nešťastnú osobu.
@sickynickyobsadene
Daj si tú námahu a prečítaj si vyššie príspevky, pochopíš
@anonym_5d1a6d fakt musím každý 1 príspevok čítať?
@anonym_dacd5e viestta je z generácie, keď len 5% mohlo študovať VŠ. Keby bola z dnešnej, tak má 3 vysoké školy a 4 doktoraty.
@aurelia2000 ani to nie je zárukou inteligencie. Ja mam skúsenosť ze čím viac titulov, tým väčšie hovädo
@anonym_autor asi myslíš minekaa. Ale rešpektujem ak nechceš prezradiť ;) žiaľ možnosť blokovať nie je. Alebo sa naučiť ju zblokovať len v hlave. Hneď ako vidíš nick dotyčnej, preskakuj 😀

@aurora33 tak to netuším 😂, keďže si mala včera výmenu názorov,reku,ci to nie je táto 😁
@anonym_ebebb6 jaj Ved tam bolo kopec anonymiek 😃😀 jedna ako druha. Čo už keď nemaju guráž pisat pod vlasnym nickom. Hrdinky 🙄