icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

Včera o 05:53

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

Strana
z5
aurora33
Včera o 19:34
@anonym_ebebb6

@aurora33 tak to netuším 😂, keďže si mala včera výmenu názorov,reku,ci to nie je táto 😁

@anonym_ebebb6 jaj Ved tam bolo kopec anonymiek 😃😀 jedna ako druha. Čo už keď nemaju guráž pisat pod vlasnym nickom. Hrdinky 🙄

autor
Včera o 19:34
@earlgrey

@anonym_autor takže celý čas ide o tú Lauru?

@earlgrey ja nikoho nemenujem, je možné, že je tu takých viac. Ale na čo je to dobré?

aurora33
Včera o 19:35
@earlgrey

@anonym_autor takže celý čas ide o tú Lauru?

@earlgrey aká Laura? Niečo mi asi uniklo.

anonym_f4b138
Včera o 19:37
@anonym_f553b7

@anonym_autor zial neda sa to, mne tak vadila minenkaaa ale teraz som ju tu uz dlhsie nevidela tak som v pohode 🙂

@anonym_f553b7 kokos aj mne

earlgrey
Včera o 19:39
@aurora33

@aurora33 no to som nevedela ani ja kto to je, len bola spominaná, tak som si prešla niektoré témy a je v nich a ľudia jej tam píšu, nech si nevymýšľa toľko 🤷‍♀️

earlgrey
Včera o 19:39
@anonym_autor

@earlgrey ja nikoho nemenujem, je možné, že je tu takých viac. Ale na čo je to dobré?

@anonym_autor Netuším 🤷‍♀️ asi im to uľahčuje ich život.

autor
Včera o 19:47
@earlgrey

@aurora33 no to som nevedela ani ja kto to je, len bola spominaná, tak som si prešla niektoré témy a je v nich a ľudia jej tam píšu, nech si nevymýšľa toľko 🤷‍♀️

earlgrey
Včera o 19:52
@anonym_autor

@earlgrey ale čítaj až do konca. Teraz som našla toto.

@anonym_autor Áno, túto tému som čítala, keďže aj ja som rodená košičanka a pobavila som sa 😂

mimka1402
Včera o 19:54
@anonym_autor

@earlgrey ale čítaj až do konca. Teraz som našla toto.

@anonym_autor Takže je to o nej.😀 OK, ale naozaj potrebujes celý deň mať o nej diskusiu? Nech je akákoľvek.

autor
Včera o 19:59
@mimka1402

@anonym_autor Takže je to o nej.😀 OK, ale naozaj potrebujes celý deň mať o nej diskusiu? Nech je akákoľvek.

@mimka1402 je to momentálne o nej, lebo som našla túto diskusiu. Ale prvotne to bolo myslené na niekoho iného. Zjavne je tu však takýchto ľudí viac. Nerozumiem načo...

fadama
Včera o 20:06
@aurora33

@aurora33 snáď nie ja 😳🤣

mizoko
Dnes o 04:06
@anonym_autor

@mizoko som prekvapená, že tu nenapísala tá, ktorej sa to týka. Lebo píše v každej téme.

@anonym_autor netuším o koho ide 😅 ja som ti dlhšiu dobu nebola tak neviem čo sa tu aktuálne deje

anonym_c97961
Dnes o 05:07
@anonym_autor

@mimka1402 je to momentálne o nej, lebo som našla túto diskusiu. Ale prvotne to bolo myslené na niekoho iného. Zjavne je tu však takýchto ľudí viac. Nerozumiem načo...

@anonym_autor čiže si počkáš ked bude niekde písať a pustíte sa do nej
podľa mňa len obe otvárate rovnaké témy , ja napr. som dnes prispela v dvoch z 20 a na ploche som dala len 👍 nebolo čo písať
prečo by tu nemohla byť , ja tiež nemusím pár nickov, prehliadam ich a určite aj pár nickov zase mňa nemusí , proste ako v práci , skupina rôznych ľudí
v škôlke nás učili že máme byť kamarádi všetci a všetci sme kamáradi , myslím že je to chyba a takto to nikdy fungovať nebude

natalka13
Dnes o 05:22
@biba_18

@anonym_c97961 zjavne mysli mňa ☺️ nemám s tým vôbec problém že nerozumie čo píšem, ja tiež nerozumiem všetkým 🤷‍♀️

@biba_18 som si doteraz myslela ze to su zuby😁 clovek sa tu v trapnej teme o nickoch od ANONYMA /ó ake inteligentne/ stale nieco nove dozvie.

biba_18
Dnes o 05:25

@natalka13 to sú podstate srdiečka 🧡 🙂 zemiakové ...

natalka13
Dnes o 05:29
@mimka1402

@anonym_autor Ja som minule sa na jednej pozastavila lebo registrujem ju tu dlho. Je tu "obľúbená", pridala fotku s mejkapom a upravenú filtrami, keď ju jedna označila za premejkapovanu, pridala pre zmenu fotku síce bez mejkapu ale s filtrami a dorobenymi mihalnícami cez appku a, že ona je so sebou spokojná lebo dala bez mejkapu 😁 (filtre ale musela si tam dat) atď. Keď som len slušne reagovala, že je fajn byť úprimný k sebe, mala monológ o tom, že ona je spokojná so sebou a isto ja nie som! To bolo po dlhej dobe kedy som len otvárala oči, že či dospelá žena dokáže klamať nonstop ze nič nie je dorobene a potom prejsť do útoku s priznaním "ale ved nič sa na fotke nezmenilo". 😄 Ale bavím sa keď jej ženy píšu aká je krásna, realita je iná a je obyčajná (na tom nie je juh zle), len ženy nevidia koľko fotosopingu tam dala. A týchto žien je tu príliš veľa.

@mimka1402 to clovek neveri ci tobtie baby nevidia ze pouzila filtre. Ale ony si nevedia vyguglit otvaracie hodiny posty, tak sa necuduj ze netusia nic o apkach na upravu fotiek

anonym_c97961
Dnes o 05:38
@natalka13

@mimka1402 to clovek neveri ci tobtie baby nevidia ze pouzila filtre. Ale ony si nevedia vyguglit otvaracie hodiny posty, tak sa necuduj ze netusia nic o apkach na upravu fotiek

@natalka13 no nevedia a ked napíšeš že si má tie hodiny vyhladať aby nebola tak blbá , lenivá tak ťa iné baby znosia za to , taká špecifická mk kultúra , respektivne pustia sa do nickov, do anonymov nie

anonym_a6f4a9
Dnes o 10:40
@natalka13

@biba_18 som si doteraz myslela ze to su zuby😁 clovek sa tu v trapnej teme o nickoch od ANONYMA /ó ake inteligentne/ stale nieco nove dozvie.

@natalka13 mne to tiez pripomina zuby,2 zuby.Tiez som si myslela.

anonym_a6f4a9
Dnes o 10:42
@biba_18

@natalka13 to sú podstate srdiečka 🧡 🙂 zemiakové ...

@biba_18 my slepi,pokial si na fotku neklikneme a riadne nezväcsime,vidime vselico.A naozaj aj mne to takto prislo ako 2 zuby.

mimka1402
@natalka13

@natalka13 Akože dnes sa pani zas chcela ukázať ze aká je "pekná", ja už si prídem že rozprávam do steny... Asi jej došlo o kom tu je reč, lebo to čo zas v komentári predvádza... Fakt dlho som nevidela tak nešťastnú osobu.

sickynickyobsadene
@anonym_5d1a6d

@sickynickyobsadene
Daj si tú námahu a prečítaj si vyššie príspevky, pochopíš

@anonym_5d1a6d fakt musím každý 1 príspevok čítať?

anonym_25b23d
Dnes o 11:45

@mimka1402 ktora?

anonym_34ee31
Dnes o 11:50
@aurelia2000

@anonym_dacd5e viestta je z generácie, keď len 5% mohlo študovať VŠ. Keby bola z dnešnej, tak má 3 vysoké školy a 4 doktoraty.

@aurelia2000 ani to nie je zárukou inteligencie. Ja mam skúsenosť ze čím viac titulov, tým väčšie hovädo

anonym_bb02df
Dnes o 12:33

@anonym_autor asi myslíš minekaa. Ale rešpektujem ak nechceš prezradiť ;) žiaľ možnosť blokovať nie je. Alebo sa naučiť ju zblokovať len v hlave. Hneď ako vidíš nick dotyčnej, preskakuj 😀

Strana
z5