icon

Kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti bez objednávky?

simi5841
Včera o 10:11

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti (pečeň, srdce, obličky)?

Raz som si nechal objednať hovädziu pečeň v Staromestskej mäsiarni, ale skôr hľadám predajňu, kde to majú bežne dostupné na pulte a dá sa to rovno kúpiť bez objednávky.

Nemám veľkú mrazničku, takže nechcem brať väčšie množstvá naraz. Budem rád za konkrétne tipy 🙏.

Ďakujem.

Strana
z4
laura19102
Včera o 12:57

@simi5841 ahoj, bez objednavky to byva najcastejsie na starej trznici v Kosiciach, v tej masiarskej hale hore. chodievam tam okolo 7-8 rano a pecen aj srdce mavaju, oblicky menej. v Staromestskej aj v Koseckom dvore to maju len na objednavku, takze tam by som nespoliehala. ak potrebujes rychlo, v Kauflande byva mrazena hovadzia pecen v krabicke, nie je to cerstva ale na jeden obed staci

anonym_cb56a9
Včera o 14:28
@laura19102

@simi5841 ahoj, bez objednavky to byva najcastejsie na starej trznici v Kosiciach, v tej masiarskej hale hore. chodievam tam okolo 7-8 rano a pecen aj srdce mavaju, oblicky menej. v Staromestskej aj v Koseckom dvore to maju len na objednavku, takze tam by som nespoliehala. ak potrebujes rychlo, v Kauflande byva mrazena hovadzia pecen v krabicke, nie je to cerstva ale na jeden obed staci

@laura19102 určite tam chodievaš? Veď bývaš pri Bratislave.

viestta
Včera o 15:07
@laura19102

@laura19102 kde je stara trznica v Kosiciach? Som rodacka z Kosic a nic take nepoznam

anonym_cb56a9
Včera o 15:39
@viestta

@laura19102 kde je stara trznica v Kosiciach? Som rodacka z Kosic a nic take nepoznam

@viestta ona vie poradiť v Žiline, v Malackách, v Bratislave, všade je doma.

anonym_3b8e52
Včera o 15:45
@laura19102

@anonym_cb56a9
Už tu zase úraduje @laura19102 😂
Netreba na ňu vôbec reagovať, ignorovať. Človek nevie či sa má smiať alebo plakať.

anonym_cb56a9
Včera o 15:50
@anonym_3b8e52

@anonym_cb56a9
Netreba na ňu vôbec reagovať, ignorovať. Človek nevie či sa má smiať alebo plakať.

@anonym_3b8e52 to je kto prosím ťa? Tá býva všade, má deti, všetky školy, všetky práce, skoro zomrela pri pôrode, majú autá na leasing, robí nechty, okrem toho je odborník na pracovné právo a zdravotníctvo.

anonym_3b8e52
Včera o 15:53
@anonym_cb56a9

@anonym_3b8e52 to je kto prosím ťa? Tá býva všade, má deti, všetky školy, všetky práce, skoro zomrela pri pôrode, majú autá na leasing, robí nechty, okrem toho je odborník na pracovné právo a zdravotníctvo.

@anonym_cb56a9 neviem, osobne nepoznám 😂
Ale je to zrejme najnovší pacient MK. Ťažká diagnóza🤭
Taký Chrobák Truhlík.

anonym_cb56a9
Včera o 16:02
@anonym_3b8e52

Taký Chrobák Truhlík.

@anonym_3b8e52 ale toto už bude psych. diagnóza.

viestta
Včera o 16:26
@anonym_3b8e52

@anonym_cb56a9

@anonym_3b8e52 tu som este nezaregistrovala

anonym_cb56a9
Včera o 18:23
@laura19102

@laura19102 kde konkrétne v starej tržnici? Kde je mäsiarska hala?

laura19102
Včera o 18:44
@viestta

@anonym_3b8e52
@anonym_cb56a9
@viestta ano, byvam pri BA, ale do KE chodim k rodine a na trznicu. Dominikanske namestie, poschodie, 7 rano.

laura19102
Včera o 18:46
@anonym_3b8e52

Taký Chrobák Truhlík.

@anonym_cb56a9
@anonym_3b8e52 pekne si to zhrnul. chyba ti tam len jedna vec - dovod preco travite sobotny vecer pisanim o mne. to by ma zaujimalo viac ako moj leasing

anonym_cb56a9
Včera o 18:47
@laura19102

@anonym_cb56a9
@anonym_3b8e52 pekne si to zhrnul. chyba ti tam len jedna vec - dovod preco travite sobotny vecer pisanim o mne. to by ma zaujimalo viac ako moj leasing

@laura19102 a od kedy je na dominikánskom námestí stará tržnica?

viestta
Včera o 18:50
@laura19102

@anonym_3b8e52
@anonym_cb56a9
@viestta ano, byvam pri BA, ale do KE chodim k rodine a na trznicu. Dominikanske namestie, poschodie, 7 rano.

@laura19102 na Dominikanskom je kde masiaren na druhom poschodi? A este v hale.... Najblizsi masiar je na Masiarskej a aj to na prizemi a trznicu Kosice nikdy nemali. Netrep, Kosicanov neojebabres, ti to tu poznaju

laura19102
Včera o 18:53
@viestta

@laura19102 na Dominikanskom je kde masiaren na druhom poschodi? A este v hale.... Najblizsi masiar je na Masiarskej a aj to na prizemi a trznicu Kosice nikdy nemali. Netrep, Kosicanov neojebabres, ti to tu poznaju

@viestta na Dominikanskom je trznica od roku 1870. wikipedia, prvy odstavec. Kosice ju mali skor ako ty ucet na koniku 😊

anonym_cb56a9
Včera o 18:57
@laura19102

@viestta na Dominikanskom je trznica od roku 1870. wikipedia, prvy odstavec. Kosice ju mali skor ako ty ucet na koniku 😊

@laura19102 na dominikanskom je trh, ale nie tržnica. Kde je tam na poschodí masiareň. Daj prosím link. Aj na tú tržnicu. Vysvetli toto: bez objednavky to byva najcastejsie na starej trznici v Kosiciach, v tej masiarskej hale hore.

viestta
Včera o 18:59
@laura19102

@laura19102 na Dominikanskom je trh, volne priestranstvo, stanky su umiestnene na namesti.
Trznica je budova, a taku v Kosiciach nemame a ani sme nikdy nemali. Wikipedia ti nepomoze. A masiarstvo v hale na druhom poschodi v kosickej trznici existuje iby v tvojej hlave, pretoze tam nie je ziadna budova, ktora by mala nejaku halu. Je tam akurat divadelna sala Charitas a tam maso nepredavaju, ani v kostole (su tam dva) a ani v ziadnom z domov, ktore maju adresu Dominikanske namestie.

laura19102
Včera o 19:09

vysvetlim: bez objednavky chodis rano. ci je to hala, stanok alebo kostol je jedno. pointa bola cas, nie stavebny plan

anonym_cb56a9
Včera o 19:14
@laura19102

vysvetlim: bez objednavky chodis rano. ci je to hala, stanok alebo kostol je jedno. pointa bola cas, nie stavebny plan

@laura19102 kde je tam hala? Kde na trhu na voľnom priestranstve predávajú vnútornosti bez objednávky? Na druhom poschodí dokonca. Ty v tomto príspevku klameš alebo chceš silou mocou niečo napisať, tak si si niečo vyhľadala na wikipédii, čo nie je pravda?

viestta
Včera o 19:14
@laura19102

@laura19102 ja ta opravim: Pointa je, ze trepes piate cez deviate. Nic viac, nic menej, zlatko. Na Dominoikanskom ZIADNE masiarstvo nie je.
Myslim si, ze zijes v nejakej vlastnej realite, ale aj na to su lieky.

viestta
Včera o 19:18

@laura19102 ukaz kde

laura19102
Včera o 19:44
@viestta

@laura19102 ukaz kde

@viestta dakujem za mapu. teraz mi este ukaz kde je tvoj vikend, lebo zjavne nie je s rodinou ale tu

anonym_cb56a9
Včera o 19:46
@laura19102

@viestta dakujem za mapu. teraz mi este ukaz kde je tvoj vikend, lebo zjavne nie je s rodinou ale tu

@laura19102 odpovedz prosím, čo znamená toto: bez objednavky to byva najcastejsie na starej trznici v Kosiciach, v tej masiarskej hale hore. Kde je masiarska hala hore?

viestta
Včera o 19:46
@laura19102

@laura19102 aha, takze budeme preberat mna len aby si prehodila vyhybku? Ty sa postaraj aby si verejne netrepala sprostosti, ja sa postaram o seba.

mimka1402
Včera o 19:52
@laura19102

@laura19102 Doteraz som si vravela, že si síce mimo, ale nie si drzá. Ale toto..😅 Naozaj nemusíš písať všade ak si tam nebola, ani nevieš ako to tam vyzerá a píšeš len asi aby si mala odpoveď... Wikipedia občas nepíše pravdu a ani Ai.
A teraz sa to preukázalo už úplne.😅
Ešte aj viestta v nejakej téme si ta de facto bránila, ty začneš do nej rýpať lebo ťa opraví? Košičanky ideš presviedčať o tom kde čo je?😀

biba_18
Včera o 19:54

kde je prosím masiarska hala hore, ja som sa stratila 😏 okrem tej tržnice, samozrejme…

anonym_cb56a9
Včera o 19:55
@mimka1402

@laura19102 Doteraz som si vravela, že si síce mimo, ale nie si drzá. Ale toto..😅 Naozaj nemusíš písať všade ak si tam nebola, ani nevieš ako to tam vyzerá a píšeš len asi aby si mala odpoveď... Wikipedia občas nepíše pravdu a ani Ai.
A teraz sa to preukázalo už úplne.😅
Ešte aj viestta v nejakej téme si ta de facto bránila, ty začneš do nej rýpať lebo ťa opraví? Košičanky ideš presviedčať o tom kde čo je?😀

@mimka1402 počkaj, veď donedávna si ju v inej téme obhajovala, či sa mýlim teraz ja? Ak som si správne všimla si hejtila niekoho.

laura19102
Včera o 20:00

@viestta @mimka1402 @biba_18 dobre, nie je to hala, je to trh.😊 nazov som poplietla, nie som z Kosic. pointa bola pomoct mame ze pecen zozenie rano, nie vyhrat zemepisnu olympiadu. to ze ma tu tri hodiny riesite kvoli jednemu slovu hovori viac o vas

mimka1402
Včera o 20:01
@anonym_cb56a9

@mimka1402 počkaj, veď donedávna si ju v inej téme obhajovala, či sa mýlim teraz ja? Ak som si správne všimla si hejtila niekoho.

@anonym_cb56a9 Nie, ja si stále stojím za tým, že niekoho prenasledovať a označovať v každej téme je choré. A nech je akákoľvek, je to šikanovanie. Takže nie, stále si stojím za tým, že celý deň niekomu venovať svoj čas a všade ho označovať je choré.

earlgrey
Včera o 20:02
@laura19102

@viestta @mimka1402 @biba_18 dobre, nie je to hala, je to trh.😊 nazov som poplietla, nie som z Kosic. pointa bola pomoct mame ze pecen zozenie rano, nie vyhrat zemepisnu olympiadu. to ze ma tu tri hodiny riesite kvoli jednemu slovu hovori viac o vas

@laura19102 a to poschodie? keďže trh poschodia nemá 🤷‍♀️ som košičanka, ale netuším o čom hovoríš...

Strana
z4