icon

Ako zablokovať konkrétnu osobu na Modrom koníku?

26. apr 2026

Ahojte, môžem zablokovať konkrétnu osobu na MK, aby som ju nevidela a jej príspevky? Mne nevadí, ak ona vidí mňa, len nechcem vidieť jej príspevky a rady. Snažím sa to nevšímať, ale neskutočne mi tá osoba vadí a irituje ma a je v každej diskusii, radí aj úplne mimo. Otvorím akýkoľvek príspevok a už je tam... nemám energiu na toto a snažím sa to len preskočiť, ale ideálne by ju bolo nejako interne u seba zablokovať. Ide to? MK mám rada, chodím tu priebežne, nie som tu zavesená nonstop, nachádzam tu dobré rady a myšlienky, nerada by som kvôli jednému človeku prišla o MK.

earlgrey
Dnes o 04:51
@anonym_autor

@earlgrey pani Zita si zoberie svoje ranne tabletky, postavi slepaciu polievku a sup na internety vypisovat. Ked ona boli mlada v 67, take internety neboli!

@anonym_autor Veľa starších ľudí využíva internet. Nevidím na tom nič zlé.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_660dbd
Dnes o 04:52
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Nie, nevydáva, normálne tam mala svok vek, už to nemá, to bola len sranda, ju aj tak také somariny nezaujímajú, ona si radšej prečíta politické dianie na Slovensku.

autor
Autor odpoveď zmazal
fairyy
Dnes o 04:59
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor zaujimave cize tvoje anonymne alter ego je patologicke ? 🤔 naschval sa vydavas na internete za neexistujucu osobu vidis tu podobnost?

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_1e683e
Dnes o 05:05

Ja som vždy vedela že s viestou nie je niečo v poriadku. Celý deň byť na mk a byť pritom taká "múdra"
Dobrí ľudia z tadeto odchádzajú a podvodníci ako ona zostávajú.
Ale spomínam si tiež na jednu, čo sa tu hrala na pilotku 😂😂
Možno aj to bola viestta 😆😆

sara07
Dnes o 05:07
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor uprimne však ty robíš ešte horšie
lebo ty sa vydavaš za anonym ,nikto nevie kto si, nikto nevie v podstate ak tu nedáš fotky kto vlastne v reále si ,pišeš pod vymysleným menom a aj tak anonym ešte pre istotu😂😂
u viest aspon vieme že to píše jedna alebo druha , vždy pišu v pohode
ale to čo tu niektoré pod anonymom predvadzaju, agresivne, invektiva doslova žumpa to je niečo na odsudenie ale z nejaké divneho dôvodu je to v poriadku

autor
Autor odpoveď zmazal
sara07
Dnes o 05:12
@anonym_autor

@earlgrey pani Zita si zoberie svoje ranne tabletky, postavi slepaciu polievku a sup na internety vypisovat. Ked ona boli mlada v 67, take internety neboli!

@anonym_autor mna by zaujímalo a to nerobíš len ty prečo tak zhadzujete a kopete do žien 45+ , ako keby to bol odpad
že to robia muži tak to je ale ženy ? neviem prečo si myslíte že vy budete iné ,lepšie, dokonalejšie a neviem čo
uvedomte že teraz je dôchodkyna uplne niečo iné ako v 80 rokoch, teraz začina dôchodkyna v 64 rokoch , v 52 ked odchadzali su teraz ešte ženy aktivne, makaju na sebe, vedia si užit zabavit
žena po 45+ už nemá nárok vôbec na nič ?

autor
Autor odpoveď zmazal
fairyy
Dnes o 05:13
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor nevydavas sa za niekoho kto nie si? a kto si? umasteny slobodny 50rocny chlap? pubertalne dievca? matka v strednom veku ? ci novopeceny ocko? nebinarna?ci ty si anonym to je tvoje meno? ked ta stretnem na ulici tak sa mi predstavis ako anonym ? aky je rozdiel medzi anonymom s nickom a vygenerovanym anonymom? tak ta pomyli jedna fotka? realne na internete uveris hocicomu a ked sa dozvies, ze niekto pise anonymne tak sa zrutis? vies o tom ze nemusi existovat pod nickom viessta ani pani Zita ani jej dcera a pise nam cez to pan Alfonz z Koksov Bakse? ty si ten exemplar na internete, o ktorych sa dozvedame zo sprav ako ich obabrali o kadeco ani sa podvodnik v tvojom pripade snazit nemusi

sara07
Dnes o 05:13
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no tak máš další nick ktorý sa budeš musieť naučit rolovat a preskakovat a nevšímať si ho 😂😂😂 no to si si zavarila teda
ja osobne mám rada jednu aj druhu viestu a nič sa nezmenilo ,

sara07
Dnes o 05:14
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a ako vieš že má 25, je podstatné vôbec kolko má rokov , za mna vôbec nie , ja vek neriešim u nikoho z bab
vek neznamená ešte stav zrelosti alebo vedomosti ,empatie atd ...

autor
Autor odpoveď zmazal
sara07
Dnes o 05:18
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor nerob z toho tragediu , však vysvetlili prečo to tak ostalo , čo je na tom nepochopitelné

autor
Autor odpoveď zmazal
natalka13
Dnes o 05:19

Joj aky skandal o tom, ze niekto ma novy profil, novy nick tu riesia anonymne osoby😂, ktore su "nove" mozno 10x denne.

karolinakr
Dnes o 05:20
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor počas tejto diskusie, stale nove a nove nicky budeš chciet zablokovať 🙂

natalka13
Dnes o 05:20
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a co si nahlasila? Ze Viesta bola Zita?

karolinakr
Dnes o 05:21

všetko zmazane, to znamená čo?

karolinakr
Dnes o 05:21
@natalka13

@anonym_autor a co si nahlasila? Ze Viesta bola Zita?

@natalka13 už ma zmazane všetky odpovede

karolinakr
Dnes o 05:22
@sara07

@anonym_autor nerob z toho tragediu , však vysvetlili prečo to tak ostalo , čo je na tom nepochopitelné

@sara07 všetko zmazane, tu sa deju čudne veci 😀

natalka13
Dnes o 05:22
@karolinakr

@natalka13 už ma zmazane všetky odpovede

@karolinakr prave som odpadla. Toto by ma zaujimalo ci to zmazala sama

karolinakr
Dnes o 05:25

@anonym_autor autorka, žiješ? či si zmazaná?

karolinakr
Dnes o 05:26
@natalka13

@natalka13 inak aj Majkeel bol Liljana kedysi a Chodec tušim

karolinakr
Dnes o 05:28
@natalka13

@natalka13 a najväčšia prdel, že s Majkeelom som si rozumela, s Liljanou sa hádala a Chodec ma chcel nahlasovať

natalka13
Dnes o 05:28
@karolinakr

@anonym_autor autorka, žiješ? či si zmazaná?

@karolinakr maze ona, zeby hanba?🙃🤔

anonym_fa7f17
Dnes o 05:34

Precitala som len dve strany niektorych pridebilnych komentarov. Tuto diskusiu dam nahlasit, lebo toto je normalne sikana na viesttu, dost trapne. A nie som viessta, ale to co tu poniektore stvarate, nechapem. A teda nie len na nu. Nadavate tu na konkretne uzivatelky, ale vy same sa skryvate pod anonymom. Ani sa necudujem a vlastne ani sebe, ze ludia zacali pisat pod anonymom, lebo vy poniektore doslova sliedite kto kde co povedal. Ako babky na dedine.

karolinakr
Dnes o 05:34

Jedine, čo mi dava zmysel teraz, prečo bola viestta taka jedovatá vo veku 40r. som sa vždy čudovala, i ked nedavno sne mali prijemny rozhovor, kde som sa aj nasmiala