Ako zlepšiť kultúru na diskusnom fóre Modrý koník?
Sú tu medzi nami takí, čo si to nezaslúžia a robia tu iba zlú krv. Som tu nový a kvôli jednej takej čoskoro odídem! Už som vymazal skoro všetko a za chvíľu vymažem aj svoj fotoalbum a nechám len správu, prečo som to urobil a kto je toho príčinou. Dám tam aj dôkaz, aby ste mi verili.
Treba tu zvýšiť kultúrnosť príspevkov a osobné urážanie úplne vypustiť.
Môj návrh pre všetkých: Na túto diskusiu nahláste každého, kto to tu kazí, nevhodne reaguje alebo tu robí neprístojnosti. Ak bude niekto chcieť vedieť, kto mu to odpovedá, nech sa sem pozrie a zistí, koľko má ten človek zlých emotikonov. Najhorších by mali vylúčiť z Modrého koníka buď na jeden rok, alebo natrvalo! Tým vylúčeným natrvalo nepovoliť návrat.
Zmenil som rozhodnutie a možno sa sem po roku vrátim. Ja dokážem žiť aj bez sociálnych sietí, ale niektoré/í z vás nie.
Prosím o posúdenie, či som spravil dobre. Ak ma tu chcete naspäť, tak to tu riadne zlepšite!
7. 9. 2026
iPSA646
@eli3k áno bála som sa. A myslím ze ten kŕč máš ty v prstoch, lebo okrem teba tu nelajkol nikto jeho príspevky. Len ty. A daj už pokoj.
@anonym_ac3937
tvoj prispevok z 16:46
no vidíš, a presne toto je tvoj problém. Stále dokola omielas o svojej chorobe. Ale tu to nikoho nezaujíma. Samozrejme ze nám to je ľúto, ved sme ľudia s citom, ale mi to nechceme počúvať, vlastne čítať. Chápeš?
Pises, ze to nechces citat. Tak to necitaj a posun sa dalej. Ja nerozumiem, preco citas, co nechces a sa ti nepaci???
A hlavne, ze anonymne sa vyjadrujes. Mas nejaky lepsi prispevok, ktory by nas zabavil? Alebo len dudrat, ze toto nie?
@ipsa646 ja som už tvoje fotky pozrela, a nie raz. nikdy som ti nič zlé nenapísala. Nikdy. A obdivovala som ta ako to zvládaš. Ale dnes si to prehnal.
@anonym_ac3937 Ak som Ti niečo zlé napísal, prepáč, idem si to skontrolovať. Je to na mňa veľa a preto končím. Ako toto vypnúť, aby ste sa už nehádali?
@jeennyv ides na forum, ktore je podla teba len vecne a zrazu sa stazujes na citove vydieranie. Nejako to mas divne. Ved ked sa ti nepaci, posun sa dalej. To je vsetko.
Uz som to tu pisala, AI je empatickejsia ako vy dokonale zeny na MK.
@eli3k preco vobec diskusujem zas, ty mas asi problem hlavne s pochopenim, ty si nepochopila, ze to citove vydieranie iq eq choroba som myslela na vas s autorom…. Vid tvoj prispevok iq eq..ja ta ako citovo vydieram ci sa tu vyplakavam, ci nieco ja tinlen kontrujem a hodnotim, ono s clovekom ako si ty sa natahovat ci diskutovat neda, lebo vzdy zadre nejaku blahosklonnu sra…cku a ty nechces odpovedat ale musis, lebo tieto reci ti vadia…plus ty vies o mojej empatii 💩, len nie som vydieratelna kazdym prispevkom na mk a ano napis mi nieco pekne, ze ty vies o mojom zivote empatii atd…
@anonym_680dda úplne s tebou súhlasím. Tento človek tu robí len teatro.
Nechcela som vôbec prispieť ale musela som.
@ipsa646 ty si myslíš ze si niečo viac? Nie, nie si. A ver mi vôbec tu nikoho nezaujíma ci tu ostaneš alebo odídeš. Toto je mk, a nie nejaká výnimočná udalosť. 🙋🏼♀️
@ipsa646
@anonym_ac3937som už na toto asi veľmi starý, aj preto idem. Vidím že v dnešnej dobe sa slušnosť už nenosí a to hlavne na sociálnych sieťach. Tak mi odpustite a pomôžte to zastaviť!
Ako zlepsit kulturu na konikovi? V tej diskusii, kde sa to cele zacalo, si najprv vypisoval uzivatelke, ktora este nema ani len stanovenu diagnozu, co vsetko ju caka. Lebo ty mas rakovinu a ty vies co ju caka. Potom si sa urazil, lebo ta niekto zahriakol a tiez niekto odhalil, ze tam prispievas aj ako ipsa aj ako anonym. Rychlo si vsetko pomazal (vratane anonyma). Aj toto ta pravdepodobne urazi, hoci ide o hole fakty.
Ako zlepsit kulturu na konikovi? V tej diskusii, kde sa to cele zacalo, si najprv vypisoval uzivatelke, ktora este nema ani len stanovenu diagnozu, co vsetko ju caka. Lebo ty mas rakovinu a ty vies co ju caka. Potom si sa urazil, lebo ta niekto zahriakol a tiez niekto odhalil, ze tam prispievas aj ako ipsa aj ako anonym. Rychlo si vsetko pomazal (vratane anonyma). Aj toto ta pravdepodobne urazi, hoci ide o hole fakty.
Nik zle mu tu nic nenapisali nik v diskusii, len nesuhlasili, nesuhlasim, a ked uz je toto na urazku a co tu je hlavne od autora a jednej prispievatelky prskane…
@anonym_ce8646 To o výgrcoch platí pre každého, čo sa rozhodne odtiaĺto odísť, ale najprv sa nechá prehovárať a ponadávať na všetkých, ktorí mu netlieskali. Nemusím ufňukané a teatrálne chovanie. Nemusíš s tým súhlasiť, ale je to verejné fórum. To ,že je onkologický pacient mi je nesmierne ĺúto. Je to pliaga a nepoznám rodinu, kde by nebola, ale s týmto šaškovaním ohĺadom odchodu jeho ochorenie nič nemá.
@anonym_680dda Je to verejné fórum, to áno. Ale verejné fórum ti nedáva právo strácať ľudskosť. Nazvať reakciu človeka, ktorý prechádza peklom...že šaškovaním a ufňukaným chovaním, je proste cez čiaru. Ak ti to je naozaj ľúto, tak by si mala mať dosť citu na to, aby si pochopila, že ten človek má právo byť precitlivený a unavený zo sveta. Ty to vidíš ako divadlo, my ostatní ako volanie o pomoc človeka, ktorý tu hľadal kúsok peknej reality. Je to jeho forma tzv terapie. Trocha rešpektu by ťa nezabilo.
@anonym_a2d27e Dobre Guudy. Ak to chceš, bude toto vyšetrovať polícia! Ja som to posral, ale ty si jej nechcela pomôcť ani po mojej prosbe. Ponúkam ti Ruskú ruletu, ak nemám pravdu! Vieš čo je to? Berieš to? Buď sa pomýlila rádiologička v mene, alebo jej už chystajú chemoterapiu, len ešte nie je schválená. Preto tá poznámka o oprave zubov. Opýtaj sa googla prečo sa toto radí? Nie kvôli peknému úsmevu, ale pre nebezpečnosť nejakých liekov na sánku. Mám aj zábery, ako si bola zablokovaná a aj odblokovaná. Ja som to nebol. Je to vlastne zbytočnosť, len nemusela byť takáto. Nemala si urážať a mala si sa ospravedlniť. Sú to fakty a neurazil som sa, len nahneval že chceš aby bola priposratá ako si bola ty. Alebo je to len celé pekná hra a ja somár som jej len chcel povedať, čo ju možno čaká, Možno je lepšie ak sa zrúti u lekárky, ak myslíš. Tak toto je ten pravý dôvod prečo som začal bojovať. Keby si sa včera ospravedlnila, tak toto divadlo a hádka na Modrom koníku nie je. Ak chceš, stretneme sa niekedy na súde, ak to dožijem? Som bývalý vyšetrovateľ a takéto prkotiny som robil. Neboj, výpis toho ako si ma urážala mám a musí ho istý čas zálohovať aj Modrý koník. Ak nie, hrozí mu asi pokuta. Tak sa tu verejne ospravedlň a povedz kôli čomu jej rádiologička odporučila nechať si opraviť zuby! Nechcel som to takto blbo, ale nedala si si slušne povedať. Toto bude zaujímavá diskusia a pritiahne veľa pozorovateľov.
@anonym_a2d27e Dobre Guudy. Ak to chceš, bude toto vyšetrovať polícia! Ja som to posral, ale ty si jej nechcela pomôcť ani po mojej prosbe. Ponúkam ti Ruskú ruletu, ak nemám pravdu! Vieš čo je to? Berieš to? Buď sa pomýlila rádiologička v mene, alebo jej už chystajú chemoterapiu, len ešte nie je schválená. Preto tá poznámka o oprave zubov. Opýtaj sa googla prečo sa toto radí? Nie kvôli peknému úsmevu, ale pre nebezpečnosť nejakých liekov na sánku. Mám aj zábery, ako si bola zablokovaná a aj odblokovaná. Ja som to nebol. Je to vlastne zbytočnosť, len nemusela byť takáto. Nemala si urážať a mala si sa ospravedlniť. Sú to fakty a neurazil som sa, len nahneval že chceš aby bola priposratá ako si bola ty. Alebo je to len celé pekná hra a ja somár som jej len chcel povedať, čo ju možno čaká, Možno je lepšie ak sa zrúti u lekárky, ak myslíš. Tak toto je ten pravý dôvod prečo som začal bojovať. Keby si sa včera ospravedlnila, tak toto divadlo a hádka na Modrom koníku nie je. Ak chceš, stretneme sa niekedy na súde, ak to dožijem? Som bývalý vyšetrovateľ a takéto prkotiny som robil. Neboj, výpis toho ako si ma urážala mám a musí ho istý čas zálohovať aj Modrý koník. Ak nie, hrozí mu asi pokuta. Tak sa tu verejne ospravedlň a povedz kôli čomu jej rádiologička odporučila nechať si opraviť zuby! Nechcel som to takto blbo, ale nedala si si slušne povedať. Toto bude zaujímavá diskusia a pritiahne veľa pozorovateľov.
@ipsa646 a nechceš už radsej odísť konecne ,fakt som tu ešte nezažila takéhoto zlého ,urážliveho a ulutosteneho človeka
@anonym_b444d1 Zajtra si pozri moje fotky a potom sa smej. Ja nie som jediný. Rakovinu má z mojej generácie 20%, z mladšej 25% a škôlkari 30-35 % (myslím tým v priebehu života). Vedela si to?
Teda jeden škôlkar z troch sa bude niekedy v živote liečiť na rakovinu. Toto je z WHO.
@ipsa646
Kde som sa smiala???
Opatrovala som člena rodiny s touto diagnózou,čo mi ty budeš vyprávať o štatistikách,ja to viem veľmi dobre.Lenže ja som sem nikdy neťahala svoje osobné problémy.
@ipsa646 a nechceš už radsej odísť konecne ,fakt som tu ešte nezažila takéhoto zlého ,urážliveho a ulutosteneho človeka
@minenkaa Ak sa mi ospravedlní, idem. Ešte niekoho poprosím aby mi poradil, ako to zastaviť.
Alebo vás tu mám nechať hádať sa až do súdneho dňa! Už som žiadal, že je toto nevhodná diskusia, ktorá sa zmenila na hádky, nech to stopnú.
@ipsa646
Kde som sa smiala???
Opatrovala som člena rodiny s touto diagnózou,čo mi ty budeš vyprávať o štatistikách,ja to viem veľmi dobre.Lenže ja som sem nikdy neťahala svoje osobné problémy.
@anonym_b444d1 tak treba ešte usporiadať k tomu tlačovú konferenciu a vyžalovať sa.
Sorry,ale ty si myslíš,že si jediný s diagnózou?
A nedalo sa to povedať slušnejšie. Ja som ti vysvetlil že koľko percent nás bude. Nesmiala si sa, ale zajtra dostaneš príležitosť.
@minenkaa Ak sa mi ospravedlní, idem. Ešte niekoho poprosím aby mi poradil, ako to zastaviť.
Alebo vás tu mám nechať hádať sa až do súdneho dňa! Už som žiadal, že je toto nevhodná diskusia, ktorá sa zmenila na hádky, nech to stopnú.
@ipsa646 ako autor diskusie môžeš zablokovať pridávať príspevky od niekoho
@ipsa646 ako autor diskusie môžeš zablokovať pridávať príspevky od niekoho
@anonym_511ad1 A ako vás tu môžem zablokovať všetkých, nech to už skončí. Ak by stze mali zbrane, tak sa aj postrieľate. Otázka bola aká? Ako zlepšiť kultúru na diskusnom fóre Modrý koník?
Vyzerá to tak, že ho zmraziť, alebo rovno rozpustiť. Moja otázka sa vlastne zmenila na hádku za a proti mne! Ak takto má vyzerať kultúrne Slovensko, tak nech radšej do rána zomriem, prosím!
@ipsa646 a kto sa ti ma ospravedlniť?
@ipsa646 a kto sa ti ma ospravedlniť?
@anonym_ac3937 Nejaká Guudy, nechcela pomôcť v jednej chúlostivej situácii a nechcela, aby som niekedy radil onkologickým pacientom. Na tomto sme sa nezhodli, tak začala urážať a ohovárať. Ak by bol rozumná, už dávno tu niesom! Možno už teraz zruším účet a kašľať na toto prostredie. To radšej pôjdem do kostola, tam sa aspoň toľko nehádajú. Zistil som že sociálne siete znižujú kultúrnosť národa. Toto sa asi nedá napraviť. Tak ešte niekomu poviem zbohom a ruším účet.
@anonym_ac3937 Nejaká Guudy, nechcela pomôcť v jednej chúlostivej situácii a nechcela, aby som niekedy radil onkologickým pacientom. Na tomto sme sa nezhodli, tak začala urážať a ohovárať. Ak by bol rozumná, už dávno tu niesom! Možno už teraz zruším účet a kašľať na toto prostredie. To radšej pôjdem do kostola, tam sa aspoň toľko nehádajú. Zistil som že sociálne siete znižujú kultúrnosť národa. Toto sa asi nedá napraviť. Tak ešte niekomu poviem zbohom a ruším účet.
@ipsa646 ale kašli na nejakú guddy, nechoď nikam, zostaň tu. Vieš aké hádky sú tu niekedy? Jedna druhú urážajú. No a čo, ved to je len soc. sieť. Netreba tu brat nič vážne. Keď tu budeš par rokov tak si zvykneš
@anonym_511ad1 A ako vás tu môžem zablokovať všetkých, nech to už skončí. Ak by stze mali zbrane, tak sa aj postrieľate. Otázka bola aká? Ako zlepšiť kultúru na diskusnom fóre Modrý koník?
Vyzerá to tak, že ho zmraziť, alebo rovno rozpustiť. Moja otázka sa vlastne zmenila na hádku za a proti mne! Ak takto má vyzerať kultúrne Slovensko, tak nech radšej do rána zomriem, prosím!
@ipsa646 ale prosím ta ,nik by nikoho nezastrelil,ty týmto fakt nejakí moc žiješ
@ipsa646 ale kašli na nejakú guddy, nechoď nikam, zostaň tu. Vieš aké hádky sú tu niekedy? Jedna druhú urážajú. No a čo, ved to je len soc. sieť. Netreba tu brat nič vážne. Keď tu budeš par rokov tak si zvykneš
@anonym_ac3937 Takže najnovšia zábavka je hádať sa len preto, aby sme sa hádali? A to mi nedošlo, lebo som z minulého tisícročia. Nebol by zaujímavejší voľný ring? Síce na ten ja nemám, mám v prdeli chrbticu. Budem musieť na papier napísať pre a proti a potom sa rozhodnúť. Asi navždy odídem a zruším to tu. Rozmýšľam, ale keď je hádka forma zábavy, urobiť to ako súťaž a pred kamerami!
@minenkaa Tak nie hádka, ale tvrdá diskusia? A prečo tie divoké emotikony? Prečo sa to tu rozdelilo na dva tábory, jeden za mňa a druhý proti mne? Ešte niečo? Ak v noci zruším svoj profil, táto diskusia bude pokračovať. alebo skončí?Inak ďakujem za odpoveď.
@ipsa646 ale veď to je zas len uhol pohľadu niekomu si sympaticky napíše to,niekomu si nesympatický ,napíše to
Založíš diskusiu na fóre ,vieš aké to je ,že tu môžeš žiadať id adminov koľko chceš o zrušenie diskusie a predsa založíš nejakú
Prečo tá vlastne trápi názor iných ľudí tu,poznáš ich,zasahujú nejako do tvojho života ,tak aby si to nedokázal ovplyvniť ?
Nemám rada slovo hádka ,hádka je ti vtedy ,keď to robia ľudia čo majú na seba dosah ,tu je to len diskusia ,z ktorej môžeš kedy koľkej odísť a nemá na teba žiadny vplyv
@ipsa646 ale veď to je zas len uhol pohľadu niekomu si sympaticky napíše to,niekomu si nesympatický ,napíše to
Založíš diskusiu na fóre ,vieš aké to je ,že tu môžeš žiadať id adminov koľko chceš o zrušenie diskusie a predsa založíš nejakú
Prečo tá vlastne trápi názor iných ľudí tu,poznáš ich,zasahujú nejako do tvojho života ,tak aby si to nedokázal ovplyvniť ?
Nemám rada slovo hádka ,hádka je ti vtedy ,keď to robia ľudia čo majú na seba dosah ,tu je to len diskusia ,z ktorej môžeš kedy koľkej odísť a nemá na teba žiadny vplyv
@minenkaa Som tu skoro nový a toto som nevedel, ale učím sa na staré kolená. Asi ozaj patrím už do tej rakvy. A čo sa tu vlastne oplatí robiť? Nekupujem, nepredávam, s rozdávaním cez net sú len náklady a nebudem to nakoniec robiť ja, ale pozostalí. Toto je divná zábava. Baví vás to?
@minenkaa Som tu skoro nový a toto som nevedel, ale učím sa na staré kolená. Asi ozaj patrím už do tej rakvy. A čo sa tu vlastne oplatí robiť? Nekupujem, nepredávam, s rozdávaním cez net sú len náklady a nebudem to nakoniec robiť ja, ale pozostalí. Toto je divná zábava. Baví vás to?
@ipsa646 mňa áno ,niektoré témy si fakt užívam

@eli3k
@ipsa646 ano zabijate tym vela casu, ty obzvlast, ja citam od oboch len citove vydieranie…..obaja a nechapete, ze toto berie niekto bez ohladov absolutne neutralne a nic z toho nevydolujete, ziadne iq, eq…emocie, lutost…zachadza to do krajnosti a trapnosti…vsetky tieto reci a pseudo analyzy…idem z diskusie…lebo to nie je konstruktivne
@jeennyv ides na forum, ktore je podla teba len vecne a zrazu sa stazujes na citove vydieranie. Nejako to mas divne. Ved ked sa ti nepaci, posun sa dalej. To je vsetko.
Uz som to tu pisala, AI je empatickejsia ako vy dokonale zeny na MK.