Aký je váš názor na Zuzanu Závodskú?
Sledujete ju na IG? Aký máte názor?🙂
Tak trepat sa do UK koli sofwave, ktory je dostupny aj na Slovensku🙄 a predpokladam, ze o polovicu lacnejsi.. no nic, patroni jej zaplatili. Alebo tiez vyzobrala zlavu?
Tak trepat sa do UK koli sofwave, ktory je dostupny aj na Slovensku🙄 a predpokladam, ze o polovicu lacnejsi.. no nic, patroni jej zaplatili. Alebo tiez vyzobrala zlavu?
@anonym_c6ea11 neviem ako teraz ale v tom čase ho mala iba Pallová a preto ZZ nešla na Slovensku, nechcela ísť k Pallovej. A inak cena nie je taký rozdiel, dá sa to dohľadať. 🙂
@anonym_3ad1d1 ona napísala na Patreone, že sa na dovolenke rozišla s priateľom. Čiže kto sa rozišiel s kým nevieme, ale asi tušíme 🤣 aj keď vlastne by som sa nedivila, keby to ukončila ona - stačilo, že chlapec s ňou v niečom nesúhlasil a dala mu naživo slohový prejav a ukončila to. Pri jej povahe musí byt náročné udržiavať vzťahy všeobecne, nie to ešte s mladším mužom.
Ona chce strašne pôsobiť ako silná sebavedomá asertívna žena, ale sama taká vnútri nie je, iba sa snaží tak pôsobiť a samu seba klame. A tým pádom jej prejav vyznieva povýšenecky a arogantne.
Musí byt vnútorne veľmi neistá, v podstate som sa ani tomu nečudovala po tom, čo sa jej stalo v TA3. Stratila časť svojej identity, do toho bola dlhé roky single-netvrdím, že ženy musia byt vydaté a mať deti a že len to ich definuje, to vôbec. Poznám ženy, čo chcú byt single a bezdetné a je to v poriadku a ich rozhodnutie. Len na Zuzane je vidieť, že ona ten vzťah chce, aj deti by chcela, len sa jej to nepodarilo a pravdepodobne už nepodarí. A to asi nevie spracovať a šíri zlobu, zášť, zatrpknutosť. A každý je pre ňu nepriateľ, kto jej úplne banálne oponuje.
@rybiatko123 Áno, máš pravdu, aj ja ju takto vnímam. A ak sa nemýlim, aj som zachytila, že spomínala, že s tým priateľom mladým sa bavili o dieťati, že do XY (už neviem akého veku) by to šlo. Takže určite deti chce (la). Ako píšem - videla som ju v máji na Kramároch, v poliklinike. Vlastne to bolo na gynekológií, hneď som pozerala na brucho, či náhodou 😀
@anonym_c6ea11 neviem ako teraz ale v tom čase ho mala iba Pallová a preto ZZ nešla na Slovensku, nechcela ísť k Pallovej. A inak cena nie je taký rozdiel, dá sa to dohľadať. 🙂
@dominika1508 tak to potom je jasne, ze isla do Uk, myslim, zeby ju Pallova hnala😀
po dlhom case som ju zazrela v nejakom videu Dm , ci co a bola plnsia v tvari, tak som si pomyslela, ze bud je tehotna alebo vyplne.
po dlhom case som ju zazrela v nejakom videu Dm , ci co a bola plnsia v tvari, tak som si pomyslela, ze bud je tehotna alebo vyplne.
@anonym_c6ea11 vyplne🙂 inak a teda aj pery ma pichnute (tiez v UK si to nechala), to vela ludi nevie, tusim sa jej raz aj jedna sledovatelka pytala ci ich ma vyplnene a tak podrazdene reagovala ze "urcite nie" :D
@anonym_c6ea11 vsak patroni zaplatia vsetko. letenky, zakroky, aj handry :D
@anonym_c6ea11 vsak patroni zaplatia vsetko. letenky, zakroky, aj handry :D
@anonym_44512e ano, to je uzasny biznisplan, ja si dam porobit co sa da a vam za odmenu natocim o tom video😃. Kto toto vymyslel je genius
@anonym_3ad1d1 včera sa dištancovala od značky the ordinary, lebo majiteľ je priatel s Donaldom trampom 💩 proste jak musí byt ona nespokojná, keď je pre ňu toto niečo čo jej berie dych, ako dokaze kúriť v radiatoroch teplom, keď v rúrach koluje rusky plyn? 😂😂😂
@anonym_autor To nemyslíš vážne, že sa kvôli tomu dištancovala od The Ordinary? Hmm, tam podľa mňa je nejaká psychická diagnóza....
@anonym_autor To nemyslíš vážne, že sa kvôli tomu dištancovala od The Ordinary? Hmm, tam podľa mňa je nejaká psychická diagnóza....
@anonym_3ad1d1 áno prisaham, aj vypísala zoznam značiek, od ktorých dáva ruky preč, lebo iná s nimi nič nechce😂 extrém, kým im robila ambasádorku a platili jej, to jej nevadilo, že je Trump ich kamos, teraz zas musí škodiť iným. Postychtiva
@anonym_3ad1d1 áno prisaham, aj vypísala zoznam značiek, od ktorých dáva ruky preč, lebo iná s nimi nič nechce😂 extrém, kým im robila ambasádorku a platili jej, to jej nevadilo, že je Trump ich kamos, teraz zas musí škodiť iným. Postychtiva
@anonym_autor Ale Zuzana nikdy nebola ambasadorka The Ordinary, ano pouzivala ich produkty aj ich velakrat odporucala, ale platena spolupraca to nebola. Bola (a je) ambasadorkou iba Geek&Gorgeous znacky, ziadnej inej.
Co sa tyka jej komunikacie, tiez sa mi uz dlho nepaci, velakrat nesuhlasim so sposobom, ako vyjadruje svoje nazory a hlavne ako komunikuje s ludmi, ktori s nou nesuhlasia. Jej IG sledujem prakticky uz len z nostalgie, lebo kedysi som ju mala velmi rada. Avsak tato diskusia tu na MK, to uz je ina kava, niektore ste tu fakt hnusne... Nazor na niekoho sa da vyjadrit aj slusne, bez hodnoteni typu zatrpknuta stara dievka, plna jedu, alebo ze s nou nikdy ziadny chlap nevydrzi 🙄 Niektore tu dokonca spomenuli nerealne poziadavky na chlapa, to by ma ozaj zaujimalo ake su to, lebo kedysi Zuzana aj mala tusim take video, ze aki chlapi sa jej pacia (alebo ze preco je single, uz neviem ako sa volalo), a teda ja som tam nic nerealne nezacula, uplne normalne veci spominala.
@anonym_autor Ale Zuzana nikdy nebola ambasadorka The Ordinary, ano pouzivala ich produkty aj ich velakrat odporucala, ale platena spolupraca to nebola. Bola (a je) ambasadorkou iba Geek&Gorgeous znacky, ziadnej inej.
Co sa tyka jej komunikacie, tiez sa mi uz dlho nepaci, velakrat nesuhlasim so sposobom, ako vyjadruje svoje nazory a hlavne ako komunikuje s ludmi, ktori s nou nesuhlasia. Jej IG sledujem prakticky uz len z nostalgie, lebo kedysi som ju mala velmi rada. Avsak tato diskusia tu na MK, to uz je ina kava, niektore ste tu fakt hnusne... Nazor na niekoho sa da vyjadrit aj slusne, bez hodnoteni typu zatrpknuta stara dievka, plna jedu, alebo ze s nou nikdy ziadny chlap nevydrzi 🙄 Niektore tu dokonca spomenuli nerealne poziadavky na chlapa, to by ma ozaj zaujimalo ake su to, lebo kedysi Zuzana aj mala tusim take video, ze aki chlapi sa jej pacia (alebo ze preco je single, uz neviem ako sa volalo), a teda ja som tam nic nerealne nezacula, uplne normalne veci spominala.
@stanzi no jedna vec je co vymenuje. druha vec je ze aby to fungovalo musi ten druhy s nou aj vydrzat, vsak? sama vidite, ako komunikuje s druhymi. ako druhych zhadzuje, ked s nou nesuhlasia, aj ked ona si to mentalnou gymnastikou sama vyargumentuje preco to v jej pripade nie je zhadzovanie. atd. a nie kazdy chce byt s niekym, koho zivot sa defacto toci okolo toho, ako vyzera :D
@stanzi asi tak, ja ju sledujem dlhodobo pre jej kozmetické rady a tiež sa mi nepáči jej štýl komunikácie za posledné obdobie, ale táto diskusia tu ma veľmi prekvapila. Fakt je tu veľa veľa hnusných komentárov, rieši sa výzor, z čoho si platí procedúry, kto sa s kým rozišiel a prečo, väčšina komentárov anonymných. Čo majú ženy z MK nedostatok drámy v živote, že sa potrebujú tuto takto zapájať? Okej, urobila nejaký verejný content, ktorý nepovažujem za vhodný, ale tieto komentáre sú ešte horšie. Leží Vám v žalúdku, lebo si z Patreonu zaplatila procedúry? Veď si založte Patreon a urobte to aj vy. Alebo že že hivorí, že face yoga nefunguje, ako nespočetné množstvo lekárov? Ako sa Vás to dotýka? Veď si ju robte. Toľko zla sa tu nahromadilo.
Nečudujem sa, že táto krajina je v takom stave, v akom je. Zuzana Závodská sa vyjadrí k ignorácii politiky a vy ju za to zhejtujete. To fakt? Štyri strany diskusie na koňovi venujete ohováraniu? To fakt nemáte čo robiť? Nie je vám to trápne? Niktorej z vás v hlave nedopne, že ignoráciou politickej situácie sami prispievate k tomuto marazmu? Ale chápem, je jednoduchšie stráviť deň ohováranín niekoho ako sa aktívne do niečoho zapojiť, zaujímať sa o dôležité veci a robiť niečo zmysluplné pre budúcnosť seba alebo svojich detí. Toto vlákno je strašná úbohosť, nielen autorky ale aj väčšiny diskutujúcich. Hlavné posolstvo vám uniklo, ale kopnúť si, to už hej. Bravo, dámy, len tak ďalej, ste krásnym príkladom pre svoje deti. Riešiť niekoho zákroky, či má výplne alebo napichané pery, wow! Vo vyspelej spoločnosti by vám to malo byť šuma fuk. Nuž, ale od tej máme, vidiac toto vlákno, veľmi ďaleko. A ak sa vám niekto ako instagramer nepáči a nepáči sa vám jeho komunikácia, ste predsa slobodní ľudia, stačí odsledovať. Ale venovať tomu 4 strany diskusie, žasnem, čo vás v živote trápi...
Nečudujem sa, že táto krajina je v takom stave, v akom je. Zuzana Závodská sa vyjadrí k ignorácii politiky a vy ju za to zhejtujete. To fakt? Štyri strany diskusie na koňovi venujete ohováraniu? To fakt nemáte čo robiť? Nie je vám to trápne? Niktorej z vás v hlave nedopne, že ignoráciou politickej situácie sami prispievate k tomuto marazmu? Ale chápem, je jednoduchšie stráviť deň ohováranín niekoho ako sa aktívne do niečoho zapojiť, zaujímať sa o dôležité veci a robiť niečo zmysluplné pre budúcnosť seba alebo svojich detí. Toto vlákno je strašná úbohosť, nielen autorky ale aj väčšiny diskutujúcich. Hlavné posolstvo vám uniklo, ale kopnúť si, to už hej. Bravo, dámy, len tak ďalej, ste krásnym príkladom pre svoje deti. Riešiť niekoho zákroky, či má výplne alebo napichané pery, wow! Vo vyspelej spoločnosti by vám to malo byť šuma fuk. Nuž, ale od tej máme, vidiac toto vlákno, veľmi ďaleko. A ak sa vám niekto ako instagramer nepáči a nepáči sa vám jeho komunikácia, ste predsa slobodní ľudia, stačí odsledovať. Ale venovať tomu 4 strany diskusie, žasnem, čo vás v živote trápi...
tak zas nie je zhejtovana iba kvoli jej vyjadreniam o politike, jej celkove vyjadrovanie a spravanie sa k ludom sa tu riesia tiez. Ano, je to klebetenie, priznam sa, ze aj mna zaujalo.
@stanzi asi tak, ja ju sledujem dlhodobo pre jej kozmetické rady a tiež sa mi nepáči jej štýl komunikácie za posledné obdobie, ale táto diskusia tu ma veľmi prekvapila. Fakt je tu veľa veľa hnusných komentárov, rieši sa výzor, z čoho si platí procedúry, kto sa s kým rozišiel a prečo, väčšina komentárov anonymných. Čo majú ženy z MK nedostatok drámy v živote, že sa potrebujú tuto takto zapájať? Okej, urobila nejaký verejný content, ktorý nepovažujem za vhodný, ale tieto komentáre sú ešte horšie. Leží Vám v žalúdku, lebo si z Patreonu zaplatila procedúry? Veď si založte Patreon a urobte to aj vy. Alebo že že hivorí, že face yoga nefunguje, ako nespočetné množstvo lekárov? Ako sa Vás to dotýka? Veď si ju robte. Toľko zla sa tu nahromadilo.
@dominika1508 nie. vies co mi lezi v zaludku? ze ludia nevedia, ze jej "know-how" je casto okopirovat obsah z inych uctov/blogov, nic nekreditovat, tvarit sa, ze vsetok obsah sama vytvorila, a za to si pytat peniaze. ja som bola v soku ked som to zistila.
@zilvja konečne je tu aj taký komentár, rozhodla som sa to napisat o čosi diplomatickejšie ale áno, je to proste úbohé a veľmi smutné
@dominika1508 nie. vies co mi lezi v zaludku? ze ludia nevedia, ze jej "know-how" je casto okopirovat obsah z inych uctov/blogov, nic nekreditovat, tvarit sa, ze vsetok obsah sama vytvorila, a za to si pytat peniaze. ja som bola v soku ked som to zistila.
@anonym_44512e a odkiaľ máš tieto informácie? To že zrecenzuje rovnaký produkt neznamená, že kopíruje. Ja si preplácam aj jej patreon, aj keď zvažujem, že skončím, lebo postuje veľmi málo na to, koľko to stojí. Kedysi postovala viac. Beauty content podľa mňa často býva podobný, odkiaľ vieš, že priamo “kopíruje”? Čo „kopíruje”? Námet? Štruktúru?
@anonym_44512e a odkiaľ máš tieto informácie? To že zrecenzuje rovnaký produkt neznamená, že kopíruje. Ja si preplácam aj jej patreon, aj keď zvažujem, že skončím, lebo postuje veľmi málo na to, koľko to stojí. Kedysi postovala viac. Beauty content podľa mňa často býva podobný, odkiaľ vieš, že priamo “kopíruje”? Čo „kopíruje”? Námet? Štruktúru?
@dominika1508 viem, ze si to mozem vyhladat ale predsa sa ta spytam kolko to stoji..
@zilvja Ja žasnem že máš rétoriku ako Závodská si to ty?
@dominika1508 pozri si simpleskincarescience.com :
https://simpleskincarescience.com/ph-acid-mantle/ vs. https://www.aestheholic.com/aestheblog/video-na...
https://www.aestheholic.com/aestheblog/mykotick... vs. https://simpleskincarescience.com/pityrosporum-...
https://simpleskincarescience.com/urea-for-skin/ vs. https://www.aestheholic.com/aestheblog/urea-kra...
https://simpleskincarescience.com/squalene-squa... vs. https://www.aestheholic.com/aestheblog/skvalan-...
https://simpleskincarescience.com/tretinoin/ vs. https://www.aestheholic.com/aestheblog/2016/1/1...
nie je to vsetko, z tychto to mne bolo evidentne, da sa toho najst este viac
co sa patreonu tyka, tak pozri: https://joleneedgar.substack.com/ a Alice Hart Davis.
O recenziach nehovorim. Ale za citanie recenzii nemusim platit, pretoze vela ludi, ktori sa do problematiky vyznaju, ich zdielaju verejne.
@damiana2222 to fakt? :D :D Zlatik, pozrite sa, odkedy mám tento profil a čo som tu riešila. Že toto dakoho napadne, pomoc!
@damiana2222 Aj mňa prvé napadlo, že to je ona 😀
@damiana2222 ja neverim, ze si to tu nechodi citat. neverim! :D
Zuzana Závodská je inteligentná žena, ktorá má možno niekedy drsnejší prejav, no v podstate má pravdu. Každý človek by sa mal zaujímať o politiku, pretože ovplyvňuje všetky aspekty nášho života. Politickú angažovanosť považujem za zásadnú pre správne rozhodovanie a určovanie našej budúcnosti a budúcnosti našich detí. Politicky angažovaní by sme mali byť predsa všetci, to nie je dôvod na kritiku.politická aktivistka? Čo to je? Každý človek s občianskym preukazom by sa mal zaujimať o dianie okolo seba. Kvôli snahe zlepšiť život a budúcnosť svojich detí, neúčasť, nevedomosť alebo nedostatok času sú len výhovorky. čas strávený na sociálnych sieťach je často premrhaný, zatiaľ čo záujem o politiku je nevyhnutný pre informované rozhodovanie a zabránenie zlej voľbe.
Zuzana Závodská je inteligentná žena, ktorá má možno niekedy drsnejší prejav, no v podstate má pravdu. Každý človek by sa mal zaujímať o politiku, pretože ovplyvňuje všetky aspekty nášho života. Politickú angažovanosť považujem za zásadnú pre správne rozhodovanie a určovanie našej budúcnosti a budúcnosti našich detí. Politicky angažovaní by sme mali byť predsa všetci, to nie je dôvod na kritiku.politická aktivistka? Čo to je? Každý človek s občianskym preukazom by sa mal zaujimať o dianie okolo seba. Kvôli snahe zlepšiť život a budúcnosť svojich detí, neúčasť, nevedomosť alebo nedostatok času sú len výhovorky. čas strávený na sociálnych sieťach je často premrhaný, zatiaľ čo záujem o politiku je nevyhnutný pre informované rozhodovanie a zabránenie zlej voľbe.
@ivkabarbi ano! ale to sa da aj bez pasivno-agresivneho tonu a povysovania sa.
@zilvja ale toto nie je o politike a nebavia sa tu na 4 stranach len 3 zeny, co nemaju ine na robote. Predpokladam, ze vacsinu z nas Zuzana zadupala svojou "asertivnou" komunikaciou tak, ze sme sa citili ako posledne bzdochy. To nie je o tom, ze sme citlivucke kvetinky a treba nas ofukovat. Ale nenechame si to pacit, aby na nas vyhukovala urazky. Nema pravo takto komunikovat, ani na svojej platforme. Alebo teda ma, ale nech sa potom necuduje, ze jej slova stracaju validaciu a ludia ju odfollowuju.
@zilvja presne. Riešiť blbosti, na to čas majú. Nepodstatné veci, ktoré nikomu z nás zivot nezlepšia. A pointa im absolútne unikla. A ešte ťa tu niekto obviní, že si ňou? Tak to je už čisté zúfalstvo. Čo z toho vyplýva? Ze každá, ktorá má mozog a premýšľa, je Zuzana? Hm, tak to sme naozaj ma tom zle, ak je takýchto "Zuzán" tak žalostne málo.
@zilvja presne. Riešiť blbosti, na to čas majú. Nepodstatné veci, ktoré nikomu z nás zivot nezlepšia. A pointa im absolútne unikla. A ešte ťa tu niekto obviní, že si ňou? Tak to je už čisté zúfalstvo. Čo z toho vyplýva? Ze každá, ktorá má mozog a premýšľa, je Zuzana? Hm, tak to sme naozaj ma tom zle, ak je takýchto "Zuzán" tak žalostne málo.
@ivkabarbi tak ale preco tu potom riesis tieto blbosti medzi nami? preco teda nerobis namiesto citania a pohorsovania sa tu nieco uzitocne pre tento stat? 😉

Ja ju sledujem už dlho. Od tej "kauzy" čo mala s celebritnou lekárkou Alenou Pallovou a ako ju potom vyhodili z TA3. Sledovala som ju na YT a neskôr aj na IG. V minulosti som ju mala veľmi rada. Páčilo sa mi, že odporúčala produkty bežne dostupné v drogérií. Vďaka nej som skúsila aj The Ordinary a iné čo odporúčala a veľmi sa mi zlepšila pleť. Ja mám rada jej prejav (v kozmetických videách podotýkam), je to slovenčinárka vyštudovaná a je to počuť. Mne sa to páči. Ale na druhej strane pôsobí trošku arogantne, to musím uznať. Teraz ju už moc nesledujem, už ide mimo mojich záujmov - aj témami, aj produktami. A inač videla som ju aj naživo a fakt veľmi pekne vyzerá, oveľa mladšie ako na obrazovke. Ale teda aj arogantne (ak sa to ku p. Zuzane dostane, tak 5/2025, Kramáre, poliklinika)
@anonym_3ad1d1 včera sa dištancovala od značky the ordinary, lebo majiteľ je priatel s Donaldom trampom 💩 proste jak musí byt ona nespokojná, keď je pre ňu toto niečo čo jej berie dych, ako dokaze kúriť v radiatoroch teplom, keď v rúrach koluje rusky plyn? 😂😂😂