Aký je váš názor na Zuzanu Závodskú?
Sledujete ju na IG? Aký máte názor?🙂
Ona je naozaj mimo…nehovorila ona niekedy, že úspech je prijať samu seba, taká aká som, a prijať aj nedokonalosti a pracovať na nich? Mne príde. Ze ona si o sebe mysli, že nikto nič nevie lepšie ako ona sama. Ona musí byt fakt zakomplexovaná asi ozaj z toho, že jej utiekol vlak a nevie to vstrebat, neviem, či b ma bavilo každý týždeň otvárať nejakú temu a stále niečo/niekoho hodnotiť, ako to robi ona sama…
Ja davam velky palec hore jej vedomostiam o kozmetike,starostlivosti o plet.Velmi ma pozitivne ovplyvnila,naucila ako sa starat o plet.Jej stranku mam preluskanu.Ale mimo toho je to jedna panovacna,vztahovacna,hadava debiliny riesiaca stara dievka.Strasne argesivne reaguje,utoci,vypisuje slohy.Bohuzial po ludskej stranke posobi ako fakt neprijemna zena.S mnohymi jej nazormi sa naozaj stotoznujem ale jej sposob vystupovania je naozaj hrozny.Ale ina je neohrozene presvedcena ze jej vystupovanie je perfektne.Omyl.
Tak je jasne, odkial vietor veje. Asi vyrastala v chudobnejsich pomeroch. Vsetci sme mali pozametane chodnicky, ale ona si nemohla dovolit ist ani na skolsky vylet. Hlavne v tom Parizi isto kazdy padol na zadok z nejakeho Riša Müllera a Sone Müllerovej. Aj na VS ju prijali pre jej zname meno, aj na vsetky staze. Je to len zavist a trauma z detstva, ale ved chodi roky na terapie, uz by to mohla mat spracovane. Vsetci, co sme mali financie na nove rifle, nedajboze nam rodicia zaplatili obedy a intrak, sunka v rohliku bola na desiatu bezna, tak cusme! Nic nemame vydrete, sme len zhyckanci a nevieme, o com je zivot
Hlavne, no a čo ak jej pomohli rodičia? To neznamená, že to nemala ťažké v Paríži. Kto je Zuzana, aby posudzovala kto je odvážny/ kto sa môže sťažovať/ kto má byť ticho? Tieto jej výlevy sú úplne protichodné tolerancii, slušnosti, asertivite a neviem čomu všetkému čo hlása. Ona musí byť naozaj veľmi traumatizovaná a traumu nespracovala a dostáva sa na povrch vo forme jedu, negativity a zášte. Tie terapie, ktorými sa stále oháňa, by som na jej mieste zvážila - či ma vôbec zmysel míňať toľko peňazí na to, keď úžitok z toho nie je žiadny. Zrejme jej to nepomáha, lebo nechce, keďže je presvedčená o vlastnej neomylnosti. Je naozaj čoraz toxickejšia, možno by sa mala na ten Instagram vykašľať, keďže ako ona hovorí - ona to ho vlastne vôbec nepotrebuje, ani ľudí, ani nikoho 😂
Hlavne, no a čo ak jej pomohli rodičia? To neznamená, že to nemala ťažké v Paríži. Kto je Zuzana, aby posudzovala kto je odvážny/ kto sa môže sťažovať/ kto má byť ticho? Tieto jej výlevy sú úplne protichodné tolerancii, slušnosti, asertivite a neviem čomu všetkému čo hlása. Ona musí byť naozaj veľmi traumatizovaná a traumu nespracovala a dostáva sa na povrch vo forme jedu, negativity a zášte. Tie terapie, ktorými sa stále oháňa, by som na jej mieste zvážila - či ma vôbec zmysel míňať toľko peňazí na to, keď úžitok z toho nie je žiadny. Zrejme jej to nepomáha, lebo nechce, keďže je presvedčená o vlastnej neomylnosti. Je naozaj čoraz toxickejšia, možno by sa mala na ten Instagram vykašľať, keďže ako ona hovorí - ona to ho vlastne vôbec nepotrebuje, ani ľudí, ani nikoho 😂
@rybiatko123 tiez zdielam ten nazor, ze podla mna tie terapie na ktore chodi, sa dako minuli ucinku 😳
@rybiatko123 tiez zdielam ten nazor, ze podla mna tie terapie na ktore chodi, sa dako minuli ucinku 😳
@anonym_44512e keby na nich nechodila, možno by aj na ten výlet do Paríža zrejme mala. Inak keby ju sledujem najradsej by som jej napísala, že ak na to nemá nieje ti chyba ľudí, ktorí na to majú. Ale ona sama si ta to môže, keby bola odvážna začne podnikat, vykročí z konfortnej zóny a skusa, ale nie, ona sa bude len ľutovať a stazovat a dookola hodnotiť nehodnotitelne veci. Ona reálne nemá ani žiadnu životnú skúsenost na jej vek Ach…
@anonym_44512e keby na nich nechodila, možno by aj na ten výlet do Paríža zrejme mala. Inak keby ju sledujem najradsej by som jej napísala, že ak na to nemá nieje ti chyba ľudí, ktorí na to majú. Ale ona sama si ta to môže, keby bola odvážna začne podnikat, vykročí z konfortnej zóny a skusa, ale nie, ona sa bude len ľutovať a stazovat a dookola hodnotiť nehodnotitelne veci. Ona reálne nemá ani žiadnu životnú skúsenost na jej vek Ach…
@anonym_autor tak podnikat uz skysa. Lenze s takymto (pasivno-)agresivnym zatrpknutym spravanim to moze zachvilu zabalit 😀 ja by som jej teda uz nedala ani cent.
@anonym_autor tak podnikat uz skysa. Lenze s takymto (pasivno-)agresivnym zatrpknutym spravanim to moze zachvilu zabalit 😀 ja by som jej teda uz nedala ani cent.
@anonym_44512e ja by som jej dopriala ist ucit na ZS, slovencinu k takym deviatakom. Ked uz vystudovala tu pedagogiku. Triednictvo, dozor na chodbe, dozor v jedalni, povinne vylety, komunikacia s nadriadenymi, s rodicmi..Zrutila by sa po tyzdni.
Podľa mňa tu chodí, čo by robila celé dni akurát sa stará o svoj fejsík a čokla 🤣 bez roboty je a bez peňazí a o penise sa jej môže tak akurát snívať.
@anonym_autor nemám az tak úbohý život, žeby som musela sledovať ine osoby. Čosi sa mi ale mari, ze mala spor s Pallovou a potom letela z telky?
Podľa mňa tu chodí, čo by robila celé dni akurát sa stará o svoj fejsík a čokla 🤣 bez roboty je a bez peňazí a o penise sa jej môže tak akurát snívať.
@anonym_4c0c79 Ubohy komentar.
@anonym_4c0c79 si primitivna
@anonym_4c0c79 a z čoho žije potom , ak nemá job?
@anonym_215135 no predsa zo svojho veľdiela aestheholic…
@anonym_215135 no predsa zo svojho veľdiela aestheholic…
@anonym_4c0c79 achjo, mať 45 a živiť sa youtubom jaj ty kks, to chceš v živote, pochopím, keď to robia mladé žaby. Ja vstávam každý deň okrem nedele o5:30 a idem predávať do obchodu :D kto je na tom horšie? :D
@anonym_215135 spravuje socialne siete pre Geek&gorgeous, ona to vola, ze je ambasadorka znacky. Zrejme aj vybera sk influencerky na spolupracu so znackou GG. Plus ma Patreon.
@anonym_79dd8d Mne ide o prečítanie názorov na zz😃 ale obviňovať sa tu nenechám, že jej robím reklamu. Pani sa zrejme urazila, keď som jej odmietla povedať kto je zz a poslala ju na google. Predsa keď neviem idem hľadať a ak ma to nezaujíma, lebo zz nesledujem, tak sa nepýtam a neobvinujem nikoho z nejakej reklamy
@anonym_autor Myslis akoze mna, ze som sa urazila? Ze ty si ma urazila v tejto debate? Tak to si nefandi. Mne je to v podstate uplne jedno 😀 Nech si kazdy sleduje koho chce 😀
@miroslava1999 mna zaujalo toto
Bez asistentky a upratovačky žiadne dieťa 🥹
@miroslava1999 mna zaujalo toto
Bez asistentky a upratovačky žiadne dieťa 🥹
PSA prirovnať k dieťaťu ona je úplne mimo tá žena, vďakabohu, že take indivíduum a homo sapiens ako ona nemá deti… nech sa len ďalej pekne aesteholicuje.
No baby, ale mali ste nespravne info, ona iniciovala rozchod.
No baby, ale mali ste nespravne info, ona iniciovala rozchod.
@anonym_4e5593 nemali, to že ona vypisuje na valentina hluposti neznamená, že to je pravda 😃
ako to bolo s tym rozchodom?
som zvedava, ze co bol dovod :D

@anonym_8c4fd3 rozisli sa .Tu ked pojdes dozadu v diskusii tu to baby pisali ked to davala na svoj patreon
@anonym_c04c52 diky za info, uz som si kukla. Hm aj som si myslela. Prisla mi celkom normalna ale ked zase zacala predvadzat tieto veci na ig je mi to proti srsti, s kazdym hned diskutuje a mysli si ze ma len ona pravdu…pride mi to smiesne