icon

Bola som zablokovaná? Prečo neviem pridať príspevok?

Včera o 11:09

Otázka do pléna
-bola som zablokovaná ?
Prispela som do jednej diskusie. Položila som autorke otázku na ktorú aj odpovedala.
Celú diskusiu vidím ale nedá sa mi do nej prispieť.

Strana
z2
anonym_e4644f
Včera o 11:12

Ano, vylucila to z diskusie

anonym_35c48b
Včera o 11:13

@anonym_autor hej, bezny jav, to je kvoli internetovo labilnejsim osobam, aby citali len odpovede ake si vysnivali.

pudinka
Včera o 11:16
@anonym_35c48b

@anonym_autor hej, bezny jav, to je kvoli internetovo labilnejsim osobam, aby citali len odpovede ake si vysnivali.

@anonym_35c48b Lebo je to aj kvoli osobam, ktore do diskusie pridu len rypat

autor
Včera o 11:16

Ďakujem ani som netušila že existuje taká možnosť

autor
Včera o 11:18
@pudinka

@pudinka ona sa asi urazila kvôli tomu že som sa v téme o svokre opýtala či bol jej muž mamičkár aj pred svadbou.

anonym_8d7cbf
Včera o 11:34

Áno, áno, mňa vyautovala minule "jedna z jediných spravodlivých a vyvolených" prerodená katolíčka na adventisku, vkuse mlela len o sobote, presviedčala o svojej pravde vhodnými citátmi z biblie. Moje otázky týkajúce sa desiatkov, na ktoré sa pôvodne pýtala, darovanie nehnutelnosti a peňazí v závete, čo je normálna praktika v týchto sektách ignorovala, až ma zablokovala 🙄😂
To blokovanie je TOP. Raj pre psychicky labilných ľudí, ktorí si radi prečítajú iba to, čo im vyhovuje, aby sa utvrdili vo svojej pravde.

anonym_b8aa79
Včera o 11:38
@anonym_8d7cbf

Áno, áno, mňa vyautovala minule "jedna z jediných spravodlivých a vyvolených" prerodená katolíčka na adventisku, vkuse mlela len o sobote, presviedčala o svojej pravde vhodnými citátmi z biblie. Moje otázky týkajúce sa desiatkov, na ktoré sa pôvodne pýtala, darovanie nehnutelnosti a peňazí v závete, čo je normálna praktika v týchto sektách ignorovala, až ma zablokovala 🙄😂
To blokovanie je TOP. Raj pre psychicky labilných ľudí, ktorí si radi prečítajú iba to, čo im vyhovuje, aby sa utvrdili vo svojej pravde.

@anonym_8d7cbf zase je to super,ked zena-stara dievka,este asi aj panna pride rypat do temy,co ona k tomu nema absoultne co povedat a len tu citame ako nenavidi deti a je rada,ze ich nema.Asi si pri tychto temach robi dobre.Ubohy zivot,take by autorka mala hned bloknut v diskusii bez debaty.

minenkaa
Včera o 11:39

Kto vlastne ešte nebol zablokovaný ?
Jeej a som našla ďalšou babu v tejto diskusii,čo ma nemá rada a ma ma zablokivanu
Pozdravujem👋

huxy
Včera o 11:40
@minenkaa

Jeej a som našla ďalšou babu v tejto diskusii,čo ma nemá rada a ma ma zablokivanu
Pozdravujem👋

@minenkaa aj jaaaa 😁

anonym_b8aa79
Včera o 11:41
@minenkaa

Pozdravujem👋

@minenkaa mna blokne vzdy len anonym.Lebo ked pise,a kuknem kto,vzdy len a len anonym.

minenkaa
Včera o 11:44
@huxy

@minenkaa aj jaaaa 😁

@huxy čo nemáš ma rada alebo si našla niekoho čo ta zablokoval

huxy
Včera o 11:45
@anonym_b8aa79

@minenkaa mna blokne vzdy len anonym.Lebo ked pise,a kuknem kto,vzdy len a len anonym.

@anonym_b8aa79 aj mňa raz asi blokol anonym, nepáčil sa jej môj názor. Ale nejak mám tušák, kto to bol, nejaký punding (pudinka). A mala by byť aj v tejto diskusii, alebo sa mýlim? (Možno je tu ako anonym 🤷)

huxy
Včera o 11:46
@minenkaa

@huxy čo nemáš ma rada alebo si našla niekoho čo ta zablokoval

@minenkaa nasla som niekoho, kto ma zablokoval, v tejto diskusii nevidím komenty od dotycnej osoby

minenkaa
Včera o 11:52
@huxy

@minenkaa nasla som niekoho, kto ma zablokoval, v tejto diskusii nevidím komenty od dotycnej osoby

@huxy no som rada ,že aj iné sú nepríjemne a nie len ja
To je strasne tento zivot

anonym_20e8b3
Včera o 11:55

Sem tam som sa zamýšľala, ako ľudia skĺznu do totalitného režimu a myslím si, že som našla odpoveď. Stačí, že sa k moci dostane človek, ktorý neznesie dialóg, iný názor. Miesto toho, aby sa ľudia naučili s tým pracovať, boli schopní obhájiť sa, volia tú jednoduchú možnosť - odstrániť, zavrieť opozícii ústa a ešte to zaobaliť do kecov, prečo to treba tak robiť a aké je zo vlastne super.
Ľudstvo je nepoučiteľné, fakt v tomto nevidím žiaden pokrok, dnešná generácia snehových vločiek to ešte dotiahla do úplného extrému, to sú fňukači, udavači, ktorí sa nedokážu preniesť cez iný názor. Som zvedavá, ako budú fungovať v politike.

minenkaa
Včera o 11:57
@anonym_20e8b3

Sem tam som sa zamýšľala, ako ľudia skĺznu do totalitného režimu a myslím si, že som našla odpoveď. Stačí, že sa k moci dostane človek, ktorý neznesie dialóg, iný názor. Miesto toho, aby sa ľudia naučili s tým pracovať, boli schopní obhájiť sa, volia tú jednoduchú možnosť - odstrániť, zavrieť opozícii ústa a ešte to zaobaliť do kecov, prečo to treba tak robiť a aké je zo vlastne super.
Ľudstvo je nepoučiteľné, fakt v tomto nevidím žiaden pokrok, dnešná generácia snehových vločiek to ešte dotiahla do úplného extrému, to sú fňukači, udavači, ktorí sa nedokážu preniesť cez iný názor. Som zvedavá, ako budú fungovať v politike.

@anonym_20e8b3 minulý týždeň som akurát mužovi pri jednej téme vravela,že 30tnici začínajú mať deti a zisťujú čo je zivot

billy_jean
Včera o 11:58

Som za zrušenie anonymných komentárov, prestalo by sa následne aj blokovať...

pudinka
Včera o 12:57
@anonym_autor

@pudinka ona sa asi urazila kvôli tomu že som sa v téme o svokre opýtala či bol jej muž mamičkár aj pred svadbou.

@anonym_autor mozno ano, mozno ne. Autor diskusie ma na to pravo a je to tak v poriadku, nech ma na to akykolvek dovod

anonym_20e8b3
Včera o 13:56
@minenkaa

@anonym_20e8b3 minulý týždeň som akurát mužovi pri jednej téme vravela,že 30tnici začínajú mať deti a zisťujú čo je zivot

@minenkaa ja si myslím, že mnohí sa rozhodnú tie deti nemať vôbec.

rozculena
Včera o 15:11
@huxy

@anonym_b8aa79 aj mňa raz asi blokol anonym, nepáčil sa jej môj názor. Ale nejak mám tušák, kto to bol, nejaký punding (pudinka). A mala by byť aj v tejto diskusii, alebo sa mýlim? (Možno je tu ako anonym 🤷)

@huxy je tu 😂

minenkaa
Včera o 15:18
@rozculena

@huxy je tu 😂

@rozculena je je ,aj mňa ma zablokovanu

anonym_35c48b
Včera o 16:52
@pudinka

@pudinka ved to sa nevylucuje, labilnejsi to rypanie neustoja.

eva8
Včera o 17:50
@anonym_20e8b3

@anonym_20e8b3 generacia snehovych vlociek?

anonym_6f7ca7
Včera o 18:59
@anonym_35c48b

@pudinka ved to sa nevylucuje, labilnejsi to rypanie neustoja.

@anonym_35c48b to vobec nie je o labilnosti. To je o tom, ze sa neda priestor porypavacom

anonym_35c48b
Včera o 19:16
@anonym_6f7ca7

@anonym_35c48b to vobec nie je o labilnosti. To je o tom, ze sa neda priestor porypavacom

@anonym_6f7ca7 ked ono za rypanie sa uz povazuje vsetko co sa nepaci.

anonym_6f7ca7
Včera o 20:19
@anonym_35c48b

@anonym_6f7ca7 ked ono za rypanie sa uz povazuje vsetko co sa nepaci.

@anonym_35c48b no aj keby? Je to pravo autorky diskusie. Ak jej nevyhovuje nieco z akehokolvek dovodu, ma moznost zablokovat moznost prispievat a ty s tym nic nespravis

podvody
Dnes o 03:54

@anonym_autor áno keď ťa zablokujú, tak vieš čítať diskusiu, len ti zmizne možnosť reagovať. Poďte diskutovať ku mne. Ja nikoho neblokujem.

aurora33
Dnes o 04:36

@anonym_autor ako píšeš, su to labilne ženské, ktoré neustoja iný názor. A aj ja vidím že si ma tu niekto blokol. Pozdravujem, labilka 😀😀😀🤣🤣

simca06022011
Dnes o 04:45

ja mam najradsej, toho zlateho cloveka, co ma viditelne zablokoval ale ma potrebu reagovat na mna :DDD lebo vidim upozornenie, ze mi daco pise, a pre mna skryto :D ako dost trapne 🙂 vsak ked niekoho blokujem, tak nereagujem na neho

anonym_35c48b
Dnes o 04:54
@anonym_6f7ca7

@anonym_35c48b no aj keby? Je to pravo autorky diskusie. Ak jej nevyhovuje nieco z akehokolvek dovodu, ma moznost zablokovat moznost prispievat a ty s tym nic nespravis

@anonym_6f7ca7 ja s tym nechcem nic robit, mne je to jedno. Neblokujem a ci si ma niekto zablokuje ma vobec netrapi.

Strana
z2