Prečo bol zablokovaný účet Bubka19951?
Prosim pekne neviete preco bol zablokovany ucet mamicke z nickom bubka19951...? Ako sa mam k nej dostat ani napisat sa uz neda jej... Poslala som jej balik stoji na poste a neviem nic ci vobec prevezme... Neviem na koho sa mam obratit... Dakujem za rady
Mne ju ide normalne vyhladat cez "najdi mamicku" dokonca na profile ma aj jednu diskusiu, takze si ta asi zablokovala.
@anonym_670095 ved som jej napisala spravu a nedalo sa odoslat lebo ucet je zablokovany.. Prazdne tam ma mala viac toho tam. Nechapem tomu
@anonym_670095 ved som jej napisala spravu a nedalo sa odoslat lebo ucet je zablokovany.. Prazdne tam ma mala viac toho tam. Nechapem tomu
@maria39 normalne ma ucet, nie je zablokovany. Mozes si ho dohladat aj cez google - "Bubka19951 modrykonik.sk" a hned prvy link je jej profil. Musela ona teba zablokovat preto jej nevies napisat.
@maria39 Nie je zablokovaná, ona zablokovala teba, preto jej nevieš napísať.
Pokiaľ si ho poslala na dobierku zrejme sa ho nechystá prebrať a preto tá asi aj zablokovala
@maria39 asi ho nechce prevziat a nechce aby si jej pisala. Napis adminom, v takychto pripadoch je to blokovanie skodlive.
Pokiaľ si ho poslala na dobierku zrejme sa ho nechystá prebrať a preto tá asi aj zablokovala
@parvinka0001 aj mne sa to stalo...tiež mi jedna matka nechcela poslať balík, aj napriek tomu, že som jej poslala peniaze a radšej si ma zablokovala....lenže velice rýchlo odblokovala, keď sa našlo ďalších xy žien, ktoré takto okradla 🤦
@parvinka0001 nie na dobierku obycajne som poslala ako balik na postu... Nech ho aspon prevezme o peniaze mi nejde
@anonym_ef8449 a poradite mi adresu na admina
@maria39 musis ist tadialto
https://www.modrykonik.sk/faq/faq/

Mne ju ide normalne vyhladat cez "najdi mamicku" dokonca na profile ma aj jednu diskusiu, takze si ta asi zablokovala.