icon

Bola som zablokovaná? Prečo neviem pridať príspevok?

Včera o 11:09

Otázka do pléna
-bola som zablokovaná ?
Prispela som do jednej diskusie. Položila som autorke otázku na ktorú aj odpovedala.
Celú diskusiu vidím ale nedá sa mi do nej prispieť.

Strana
z2
anonym_35c48b
Dnes o 04:55
@simca06022011

ja mam najradsej, toho zlateho cloveka, co ma viditelne zablokoval ale ma potrebu reagovat na mna :DDD lebo vidim upozornenie, ze mi daco pise, a pre mna skryto :D ako dost trapne 🙂 vsak ked niekoho blokujem, tak nereagujem na neho

@simca06022011 to aj take sa da? 😃 mozno ma radost ze ti to natrel aj ked to nevidis

anonym_6421d5
Dnes o 05:10

Ja som si tu celkovo zablokovala dve osoby. Ale nie kvôli tomu, že by som bola labilná a nezniesla ich iný názor. Dokonca som s nimi ani v priamom kontakte nebola. Jednu som si zablokovala, pretože ma nebavilo preskakovať jej 5kilometrové príspevky generované AI. Fórum je o ľuďoch a nie o chatgpt a pointu jej prispievania nechápem. Druhú som si zablokovala kvôli jej nepríjemnému, arogantnému až urážajúcemu správaniu. S výsmechom vždy hodnotila výzor iných, zhadzovala ich, zosmiešňovala tu ľudí na pravidelnej báze. Nakoľko bola pichnutá v každej téme, zablokovala som ju, pretože sa mi nechcelo preskakovať jej milión hnusných príspevkov. Keď sa dozvedela, že ju má niekto zablokovanú a dotyčný nevidí čo mu píše a ako sa mu snaží vysmiať, žiadala iných prispievateľov v téme, aby mi to pretlmočili. Takže tu sa vysmieva ľuďom, ktorí si niekoho zablokujú, tvári sa, že je nad vecou ale serie ju to tak, že žiada iných, aby mi odovzdali jej duchaplný odkaz.
Nie vždy si blokujúce zablokujú iných kvôli inému názoru na vec. Niekto to skrátka urobí preto, aby nemusel komunikovať s ľuďmi, ktorí sa sem prišli odbavovať. Ja si rada prečítam iný pohľad na vec, iné argumenty a premýšľam nad tým. Veľakrát som aj uznala, že ten druhý má pravdu a ja nie. Ale nebudem tu čítať urážky a poznámky o tom aký má kto veľký nos, mrzké zuby a podobne.

anonym_6f7ca7
Dnes o 05:13
@anonym_35c48b

@anonym_6f7ca7 ja s tym nechcem nic robit, mne je to jedno. Neblokujem a ci si ma niekto zablokuje ma vobec netrapi.

@anonym_35c48b ocividne ti to neni jedno, ked to rozoberas

anonym_35c48b
Dnes o 05:14
@anonym_6f7ca7

@anonym_35c48b ocividne ti to neni jedno, ked to rozoberas

@anonym_6f7ca7 rozoberam lebo sa autorka pytala 😃

simca06022011
Dnes o 05:36
@anonym_35c48b

@simca06022011 to aj take sa da? 😃 mozno ma radost ze ti to natrel aj ked to nevidis

@anonym_35c48b ked budem mat cas, pojdem si to pozriet bez prihlasenia, mohlo by to byt vidiet 😂

huxy
Dnes o 05:41
@simca06022011

ja mam najradsej, toho zlateho cloveka, co ma viditelne zablokoval ale ma potrebu reagovat na mna :DDD lebo vidim upozornenie, ze mi daco pise, a pre mna skryto :D ako dost trapne 🙂 vsak ked niekoho blokujem, tak nereagujem na neho

@simca06022011 aj mne sa to stalo..označená a bloknutá si uz nič od dotyčnej neprečítam. Nie že by ma to trápilo. Ale je až úsmevné, že konkrétne do tejto témy veselo prispieva dotyčná, ktorá si nás zablokovala minimálne 2, ktoré tu píšeme 😃
A to nezvyknem ani rýpať, ani byť vulgárna, ale tak asi neznesie iný názor.

michaela329
Dnes o 05:50

Ja len rozmýšľam, či to tie snehové vločky prežijú, keď v reálnom živote nebudú môcť osobu zablokovať...

Strana
z2