Bola som zablokovaná? Prečo neviem pridať príspevok?
Otázka do pléna
-bola som zablokovaná ?
Prispela som do jednej diskusie. Položila som autorke otázku na ktorú aj odpovedala.
Celú diskusiu vidím ale nedá sa mi do nej prispieť.
@anonym_autor hej, bezny jav, to je kvoli internetovo labilnejsim osobam, aby citali len odpovede ake si vysnivali.
@anonym_autor hej, bezny jav, to je kvoli internetovo labilnejsim osobam, aby citali len odpovede ake si vysnivali.
@anonym_35c48b Lebo je to aj kvoli osobam, ktore do diskusie pridu len rypat
Ďakujem ani som netušila že existuje taká možnosť
@pudinka ona sa asi urazila kvôli tomu že som sa v téme o svokre opýtala či bol jej muž mamičkár aj pred svadbou.
Áno, áno, mňa vyautovala minule "jedna z jediných spravodlivých a vyvolených" prerodená katolíčka na adventisku, vkuse mlela len o sobote, presviedčala o svojej pravde vhodnými citátmi z biblie. Moje otázky týkajúce sa desiatkov, na ktoré sa pôvodne pýtala, darovanie nehnutelnosti a peňazí v závete, čo je normálna praktika v týchto sektách ignorovala, až ma zablokovala 🙄😂
To blokovanie je TOP. Raj pre psychicky labilných ľudí, ktorí si radi prečítajú iba to, čo im vyhovuje, aby sa utvrdili vo svojej pravde.
Áno, áno, mňa vyautovala minule "jedna z jediných spravodlivých a vyvolených" prerodená katolíčka na adventisku, vkuse mlela len o sobote, presviedčala o svojej pravde vhodnými citátmi z biblie. Moje otázky týkajúce sa desiatkov, na ktoré sa pôvodne pýtala, darovanie nehnutelnosti a peňazí v závete, čo je normálna praktika v týchto sektách ignorovala, až ma zablokovala 🙄😂
To blokovanie je TOP. Raj pre psychicky labilných ľudí, ktorí si radi prečítajú iba to, čo im vyhovuje, aby sa utvrdili vo svojej pravde.
@anonym_8d7cbf zase je to super,ked zena-stara dievka,este asi aj panna pride rypat do temy,co ona k tomu nema absoultne co povedat a len tu citame ako nenavidi deti a je rada,ze ich nema.Asi si pri tychto temach robi dobre.Ubohy zivot,take by autorka mala hned bloknut v diskusii bez debaty.
Kto vlastne ešte nebol zablokovaný ?
Jeej a som našla ďalšou babu v tejto diskusii,čo ma nemá rada a ma ma zablokivanu
Pozdravujem👋
Kto vlastne ešte nebol zablokovaný ?
Jeej a som našla ďalšou babu v tejto diskusii,čo ma nemá rada a ma ma zablokivanu
Pozdravujem👋
@minenkaa mna blokne vzdy len anonym.Lebo ked pise,a kuknem kto,vzdy len a len anonym.
@minenkaa mna blokne vzdy len anonym.Lebo ked pise,a kuknem kto,vzdy len a len anonym.
@anonym_b8aa79 aj mňa raz asi blokol anonym, nepáčil sa jej môj názor. Ale nejak mám tušák, kto to bol, nejaký punding (pudinka). A mala by byť aj v tejto diskusii, alebo sa mýlim? (Možno je tu ako anonym 🤷)
Sem tam som sa zamýšľala, ako ľudia skĺznu do totalitného režimu a myslím si, že som našla odpoveď. Stačí, že sa k moci dostane človek, ktorý neznesie dialóg, iný názor. Miesto toho, aby sa ľudia naučili s tým pracovať, boli schopní obhájiť sa, volia tú jednoduchú možnosť - odstrániť, zavrieť opozícii ústa a ešte to zaobaliť do kecov, prečo to treba tak robiť a aké je zo vlastne super.
Ľudstvo je nepoučiteľné, fakt v tomto nevidím žiaden pokrok, dnešná generácia snehových vločiek to ešte dotiahla do úplného extrému, to sú fňukači, udavači, ktorí sa nedokážu preniesť cez iný názor. Som zvedavá, ako budú fungovať v politike.
Sem tam som sa zamýšľala, ako ľudia skĺznu do totalitného režimu a myslím si, že som našla odpoveď. Stačí, že sa k moci dostane človek, ktorý neznesie dialóg, iný názor. Miesto toho, aby sa ľudia naučili s tým pracovať, boli schopní obhájiť sa, volia tú jednoduchú možnosť - odstrániť, zavrieť opozícii ústa a ešte to zaobaliť do kecov, prečo to treba tak robiť a aké je zo vlastne super.
Ľudstvo je nepoučiteľné, fakt v tomto nevidím žiaden pokrok, dnešná generácia snehových vločiek to ešte dotiahla do úplného extrému, to sú fňukači, udavači, ktorí sa nedokážu preniesť cez iný názor. Som zvedavá, ako budú fungovať v politike.
@anonym_20e8b3 minulý týždeň som akurát mužovi pri jednej téme vravela,že 30tnici začínajú mať deti a zisťujú čo je zivot
Som za zrušenie anonymných komentárov, prestalo by sa následne aj blokovať...
@anonym_20e8b3 minulý týždeň som akurát mužovi pri jednej téme vravela,že 30tnici začínajú mať deti a zisťujú čo je zivot
@minenkaa ja si myslím, že mnohí sa rozhodnú tie deti nemať vôbec.
@pudinka ved to sa nevylucuje, labilnejsi to rypanie neustoja.
@anonym_20e8b3 generacia snehovych vlociek?
@pudinka ved to sa nevylucuje, labilnejsi to rypanie neustoja.
@anonym_35c48b to vobec nie je o labilnosti. To je o tom, ze sa neda priestor porypavacom
@anonym_35c48b to vobec nie je o labilnosti. To je o tom, ze sa neda priestor porypavacom
@anonym_6f7ca7 ked ono za rypanie sa uz povazuje vsetko co sa nepaci.
@anonym_6f7ca7 ked ono za rypanie sa uz povazuje vsetko co sa nepaci.
@anonym_35c48b no aj keby? Je to pravo autorky diskusie. Ak jej nevyhovuje nieco z akehokolvek dovodu, ma moznost zablokovat moznost prispievat a ty s tym nic nespravis
@anonym_autor áno keď ťa zablokujú, tak vieš čítať diskusiu, len ti zmizne možnosť reagovať. Poďte diskutovať ku mne. Ja nikoho neblokujem.
@anonym_autor ako píšeš, su to labilne ženské, ktoré neustoja iný názor. A aj ja vidím že si ma tu niekto blokol. Pozdravujem, labilka 😀😀😀🤣🤣
ja mam najradsej, toho zlateho cloveka, co ma viditelne zablokoval ale ma potrebu reagovat na mna :DDD lebo vidim upozornenie, ze mi daco pise, a pre mna skryto :D ako dost trapne 🙂 vsak ked niekoho blokujem, tak nereagujem na neho
@anonym_35c48b no aj keby? Je to pravo autorky diskusie. Ak jej nevyhovuje nieco z akehokolvek dovodu, ma moznost zablokovat moznost prispievat a ty s tym nic nespravis
@anonym_6f7ca7 ja s tym nechcem nic robit, mne je to jedno. Neblokujem a ci si ma niekto zablokuje ma vobec netrapi.

Ano, vylucila to z diskusie