icon

Chodíte pravidelne na Reddit? Ktoré subreddity preferujete?

26. mar 2026

Ste aktívni na Reddite? Ak áno, ste muž alebo zena na aký sub chodíte?

anonym_927b04
26. mar 2026

Mám tam profil, som žena, aktívne neprispievam, ale zvyknem si tam pozrieť diskusie o filmoch, seriáloch, reality shows

anonym_630ba3
26. mar 2026

sledujem povacsinou /r/slovakia a /r/czech ale aj ine rozne podla zaujmov. moc aktivny nie som zeby som prispieval, i ked sem tam hodim koment

andrea_82
26. mar 2026

Nie, nechodim, vobec nic mi to nehovori.

anonym_c48476
26. mar 2026

@anonym_autor Som žena a chodím tam denne, ale neprispievam. Sledujem r/knitting, r/amigurumi, r/bobbinlace, r/advancedknitting, r/ufyh a potom aj popular pozriem.

mikasa_ackerman
26. mar 2026

Som žena, väčšinou moje najnavštevovanejšie sú r/slovakia r/childfree r/twosentencehorror r/czech a potom nejaké ohľadom hier, anime, čo ma práve zaujíma, strašne veľakrát som tam napr. aj našla nejaký fix na niečo čo som nevedela na počítači opraviť a tak😄

anonym_065d76
27. mar 2026

Som žena a na reddite som bola raz. Nechodím tam vôbec.

terezmaria
27. mar 2026

žena a chodím tam minimálne, profil som si síce založila.

kofa77
27. mar 2026

chodim, Slovakia, Czech, rozne skincare fora, aj co ma momentalne zaujme, doplnky vyzivy, rozne recenzie kozmeticke a tak

kiki68
27. mar 2026

Vyuzivam muzov a on moj fb

autor
27. mar 2026
@mikasa_ackerman

Som žena, väčšinou moje najnavštevovanejšie sú r/slovakia r/childfree r/twosentencehorror r/czech a potom nejaké ohľadom hier, anime, čo ma práve zaujíma, strašne veľakrát som tam napr. aj našla nejaký fix na niečo čo som nevedela na počítači opraviť a tak😄

@mikasa_ackerman Si childfree?

mikasa_ackerman
28. mar 2026
@anonym_autor

@mikasa_ackerman Si childfree?

@anonym_autor hej, prečo?😄

anonym_b7a64e
28. mar 2026

Chodievam každý deň. Preferujem zahraničné subs. Keď si niekto pýta radu na slovenskom alebo českom sub, tak ho tam vysmejú a všetci sa tam tvária, že sú niečo viac - v tomto je Koník lepší.

autor
28. mar 2026
@mikasa_ackerman

@anonym_autor hej, prečo?😄

@mikasa_ackerman Ja len že si na MK, ktorý je plný mamičiek (a v malej miere aj oteckov). CF tu nie je populárne.

mikasa_ackerman
28. mar 2026
@anonym_autor

@mikasa_ackerman Ja len že si na MK, ktorý je plný mamičiek (a v malej miere aj oteckov). CF tu nie je populárne.

@anonym_autor ja tu chodim na lov bizáru, taká guilty pleasure moja, raz za čas sa nájde dobrá téma, kde sa oplatí prispieť, ako napr. táto😄 prispevky s deckami na 50 metrov obchádzam🤣 CF nie je v našej krajine populárne nikde mám pocit😀