Čo je Sajfovmu synovi a prečo je v nemocnici?
Vidím, že už je dlhší čas v nemocnici.
Čo sa deje?
Ja "milujem" tieto zahadne clanky a fotky influencerov. Bud o niecom chcem hovorit,ked to dam do sveta,alebo nezverejnujem nic a necham si to v sukromi. Ale toto je take trapne. Fotit detom zadky, vlasy, rohy nemocnicnej postele a k tomu statusy o tom,ako su v nemocnici,je to strasne,ale nechcu o tom hovorit,ale hlavne,aby to malo aspon pol melona lajkov🙄 Fakt by ma zaujimalo,co tym sleduju...
Ja "milujem" tieto zahadne clanky a fotky influencerov. Bud o niecom chcem hovorit,ked to dam do sveta,alebo nezverejnujem nic a necham si to v sukromi. Ale toto je take trapne. Fotit detom zadky, vlasy, rohy nemocnicnej postele a k tomu statusy o tom,ako su v nemocnici,je to strasne,ale nechcu o tom hovorit,ale hlavne,aby to malo aspon pol melona lajkov🙄 Fakt by ma zaujimalo,co tym sleduju...
@iwesska aj Plackova vie, ze cim vacsiu blbost vypoti, tym viac sledovanosti

Zrejme prídu s ďalšou propagandou na očkovanie ako Plačková.
Zrejme prídu s ďalšou propagandou na očkovanie ako Plačková.
@anonym_9bf7e4 vies co je najhorsie? ze aj taku slepicu, ktora nema doma cipok, vlastne zachrani jej hlupost.
@iwesska to ako keď si niekto odfotí ruku s infúziou, postne na fb/dá do príbehu a hneď kopec lajkov, kopec otázok co sa dejeee a daná osoba nič😀 hlavne že o to jej ide "ľutujte ma"
Neviem, nesledujem, ale možno sa budú chcieť vyjadriť neskôr. Keď budú z najhoršieho vonku. Dajú svoje skúsenosti, čo sa dialo. Alebo sa k tomu nevyjadria vibevm je to ich vec.
Aj keď mu zomrel tuším synovec, ak si dobre pamätám, nevyjadroval sa k tomu, až neskôr a vravel o tom, ako veľmi ho to zasiahlo a čo prežívali ako rodina. (Počula som jeden podcast s ním, tam to spomínal).
Hádam nič vážne, to by neriešil aby to fotil na Instagram a mal veľa lajkov a niečo z toho...

Neviem, dúfam, že nič vážne