Vzťah s mladšou partnerkou: Čoho sa obávať?
Ahoj dievcence. No takto. Nasiel som si skoro o 17 rokov mladsiu. Bezdetnu peknu partnerku. Coho sa mam zacat obavat? Dakujem za skvele rady. este mne taha na 50
Uzi si kym ti da, casom aj tak bude hladat mladsieho.
toho prveho sa nebojim, je zo skromnych pomerov, ale to druhe si z casti uvedomujem.
Ked si vymyslas diskusiu, tak sa neprezrad hned v prvej vete, ze si zena 😀. Jasne 50 rocny stary pan oslovi cudzie zeny - ahojte dievcence 😀.
toho prveho sa nebojim, je zo skromnych pomerov, ale to druhe si z casti uvedomujem.
@anonym_autor no veď prave to, že je zo skromných pomerov a už nechce byť. Sorry, ale čo by starý chlap ponúkol tak mladej žene okrem peňazí alebo zabezpečenia? To je ozaj tak naivný, že by s ním chcela byť "z lásky"?
Ked si vymyslas diskusiu, tak sa neprezrad hned v prvej vete, ze si zena 😀. Jasne 50 rocny stary pan oslovi cudzie zeny - ahojte dievcence 😀.
@anonym_9e79ea mam napisat ahoj babky? Mnohe tu poznam osobne uz roky. Su to dievcence. a basta.
A to aj 50 rocne zeny povazujete za stare? @autor, treba si sadnut a prebrat vsetky moznosti a vase obavy.
@anonym_autor ano treba sa obavat penazenky, to ze je zo skromnych pomerov to iba potvrdzuje, ocakavala by som, ze v tvojom veku budes menej naivny.
obávať blbých poznámok od okolia, popr. miernych úškrnov poza chrbát. Samozrejme peňaženka tiež dostane zabrať.
@anonym_9e79ea mam napisat ahoj babky? Mnohe tu poznam osobne uz roky. Su to dievcence. a basta.
@anonym_autor Urcite stary 50 rocny chlap oslovi, ahojte damy, zeny, panie atd. Ale nie dievcence. Pan troll
obávať blbých poznámok od okolia, popr. miernych úškrnov poza chrbát. Samozrejme peňaženka tiež dostane zabrať.
@anonym_940837 Toto uz v posledne tyzdne sa trochu premnozilo, ale zatial to beriem ako zavist, cize nic vazne.
@anonym_940837 Toto uz v posledne tyzdne sa trochu premnozilo, ale zatial to beriem ako zavist, cize nic vazne.
@anonym_autor nikdy nevies ako sa zachova ked si uvedomi ze ked bude mat ona 50 tak jej dedko s diagnozami co uz nevyriesi ukradne peknu a aktivnu starobu
@anonym_autor Kto ti zavidi na MK, kde je vacsina zien? Myslis, ze by sme chceli 50tnika?
@anonym_autor Kto ti zavidi na MK, kde je vacsina zien? Myslis, ze by sme chceli 50tnika?
@anonym_9e79ea Pisem o mojom okoli. Kde kamosi si ma doberaju ze ci je dcera v skole. Ked somnou nieje.
@anonym_9e79ea 50 ročný starý pán? Kolke z vás tu už majú 50,a nikdy som nepostrehla ze by ich tu oslovoval niekto-staré pani.
@anonym_9e79ea 50 ročný starý pán? Kolke z vás tu už majú 50,a nikdy som nepostrehla ze by ich tu oslovoval niekto-staré pani.
@anonym_47205e Tak pre mna je 50tnik stary pan
Čoho sa máš obávať? Napr. že tvoja mladá partnerka bude chcieť decko, na ktoré si ty už starý, alebo že jej po pár rokoch nebudeš stíhať v sexe.
@anonym_autor ja to mam tiez tak u nas je to 18r rozdiel, on tiež po 50, ja sa trosku obavam, co bude o 10rokoclv, ale som momentalne taká buchnuta,ze je mi to teraz jedno.
Mame znameho, rozdiel je sice o malo vyssi, ale davno fici na Viagre. Aj tak ho teraz po 28 rokoch manzelstva opustila. Ona ma 46, on 69. Ani vela deti, ktorymi ju pricvakol, nepomohlo.
@anonym_autor Som o 17 rokov mladšia od manžela a za viac ako 40 rokov, čo sme spolu, som nemala potrebu dávať inému. Na tomto fóre sa dozvies zaručené predpovede ako si nejde mladšieho, lebo ťa v 60tke nebude chcieť prebaľovat a podobné zaručené skutočnosti 😄
@anonym_autor poznam viac párov, kde je vyrazne mladsia partnerka a ziju si pekne. Ak tebe tiahne na 50 ona ma asi po 30 tke a podla mna, to uz su zeny, co idu premyslene do vztahu. Ak by si sa jej nepáčil a nepriťahoval ju, do vztahu nepojde. Co sa tyka stíhania v spalni, tak si myslim, ze chlap vie fungovat bez problemov aj vo vyššom veku. Ak nie, su rozne moznosti aby bola zena spokojna. Nam s muzom tiahne k 50tke a myslim si, ze by nam kludne mohli závidieť aj mladsie rocniky, podla toho co tu citam na MK. Kamosi závidia. Inak sorry ale co si za chlapa, ked tu vyplakávas. Bude co bude a podla toho sa zariadis.
@anonym_autor nemáš sa obávať, máš sa tešiť. Snáď si si ju nenašiel aby si sa jej obával 😃
To je prístup hneď na začiatku 🙄
@anonym_autor ej, ej ujco ☝️☝️☝️, až bude tvoj koník a peňaženka vládať, bude veselo 💋💋💋 ak nie -trenky budeš prať nakoniec sám....🤣😭🤣👉👁️
@anonym_47205e Tak pre mna je 50tnik stary pan
@anonym_9e79ea
Len pamätaj, čím starší vůl,tím tvrdší roh🤣🤣🤣
Čoho sa máš obávať? Napr. že tvoja mladá partnerka bude chcieť decko, na ktoré si ty už starý, alebo že jej po pár rokoch nebudeš stíhať v sexe.
@anonym_4c7914 kamos ma 56, 25 rocnu manzelku a 3 rocne dieta. Ale ano, mimoriadne neobvykle.
Uvidis neskôr ten rozdiel ked ona bude mat 45-50 rokov a ty 67😂Ziadna nechce deda.Ale aj tak si nemyslím, že ta nevymení.Jedine ak by si mal plnú buksu peňazí obetuje sa.Na tvojom mieste hľadám seberovnu, malokedy vyjdú tieto vztahy s veľkým vekovým rozdielom.Niektore povedia, že áno, lebo si nepriznajú chybný vyber.No a niektore berú hocičo lebo nemajú iné moznosti.
A ked ona pochádza zo skromných pomerov zahorela láskou k tvojim peniazkom
@anonym_autor nepytas sa na správnom fóre. Tu sú ženy dokonalosť sama o sebe.. a normalne sa smejem, keď niekto v dnešnej dobe napíše, že 50 ročný starý chlap. Koľko žien je tu na fóre dávno po päťdesiatke.
@anonym_autor nepytas sa na správnom fóre. Tu sú ženy dokonalosť sama o sebe.. a normalne sa smejem, keď niekto v dnešnej dobe napíše, že 50 ročný starý chlap. Koľko žien je tu na fóre dávno po päťdesiatke.
@anonym_a8fe06 Presne tak, tu by žiadna 50rocneho pupkayeho, plesateho deda nechcela😀. Rozmýšľam, co to za stramakov majú doma, keď v 50tke čakajú toto.
Ja mám o 17 rokov mladšieho manžela 16rokov, peňaženku nepotrebujem🙂
Zo začiatku som mala pochybnosti, ale pri mne rýchlo ošedivel aj nosí bradu tak ten vekový rozdiel tak nevidno.
Jasne že nevyzerám o 15 rokov mladšie pri mladom mužovi a pravidelnom sexe☝️
Len asi tak o 13😛
@anonym_autor keď si seriózny muž, nemusíš sa obávať vzťahu. Uvedom si ale, že partnerka bude chcieť bábo.Si na to pripravený? , alebo utecieš od nej ako od bývalej?

obávat penazeňky, jej nárok že nebudeš stíhať , tak isto okolie to asi nebude moc telerovať jej rodina
ake rady chceš ? kedže ju nepoznáme a ani teba
ja by som skor radila jej