icon

Čo si myslíte o mužoch na Modrom koníku?

5. okt 2026

Ahojte, neviem co mam ani napisat. Po nejakom case som sa sem prihlasila a v mojej teme o synovych intymnych problemoch bol napisany a zmazany komentar od jedneho z chlapov tuna na koni , ktory je velmi aktivny. Podla vsetkeho tam pisal anonymne a jeden koment zabudol nastavit ako anonym a ked si to vsimol okamzite zmazal. No jeho meno tam je stale. Co si o tom myslite? ked tunajsi chlapi citaju take debaty o detoch.. Za mna je to nechutne. Ktovie co vsetko tu este citaju.

patrike
•
5. okt 2026
@anonym_0efa07

@anonym_8ae76d nie, ktokoľvek trochu šikovnejší si to môže zistiť. A admin vidí samozrejme aj email, a tč. On tu dal už toľko informácií o sebe, že nie je problém ho identifikovať 🙂. Ak sa k tomu pridá IP adresa, máš ho.

@anonym_0efa07 Ako zistis IP z textu prispevku tu ?

anonym_d90af8
•
5. okt 2026
@anonym_8ae76d

@anonym_d90af8 myslela som,že to môže len ten,čo spravuje tento web

@patrike
@anonym_8ae76d velmi naivna predstava, sikovnejsi ITckar/hacker to zisti velmi rychlo. A este naivnejsia predstava je ak si niekto tu mysli, ze to by sa nestalo ked k tomuto foru maju pristup aj nezaregistrovani uzivatelia a naozaj ktokolvek a odkialkolvek z celeho sveta.

patrike
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@patrike
@anonym_8ae76d velmi naivna predstava, sikovnejsi ITckar/hacker to zisti velmi rychlo. A este naivnejsia predstava je ak si niekto tu mysli, ze to by sa nestalo ked k tomuto foru maju pristup aj nezaregistrovani uzivatelia a naozaj ktokolvek a odkialkolvek z celeho sveta.

@anonym_d90af8 Skus mi vysvetlit, ako zistis IP z nejakeho prispevku, ked na stranke je len cisty text prispevku.

anonym_d90af8
•
5. okt 2026
@patrike

@anonym_d90af8 Skus mi vysvetlit, ako zistis IP z nejakeho prispevku, ked na stranke je len cisty text prispevku.

@patrike vsetko co na internet pridas zanechava specificku stopu. A naozaj navod ako nato ti tu nebudem pisat.

patrike
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@patrike vsetko co na internet pridas zanechava specificku stopu. A naozaj navod ako nato ti tu nebudem pisat.

@anonym_d90af8 Este raz. Nie je to mozne len z prispevkov. To by si ma musel prinutit, aby som klikol nejaky pochybny externy odkaz.

anonym_d90af8
•
5. okt 2026
@patrike

@anonym_d90af8 Este raz. Nie je to mozne len z prispevkov. To by si ma musel prinutit, aby som klikol nejaky pochybny externy odkaz.

@patrike je to mozne ako som pisala skusenejsi IT/hacker to zisti lahko.

patrike
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@patrike je to mozne ako som pisala skusenejsi IT/hacker to zisti lahko.

@anonym_d90af8 Nie som ziadny hacker, ale nejake weby som nakodoval, aj po bezpecnostnych skoleniach chodil, stale to nepovazujem za realne.

anonym_d90af8
•
5. okt 2026
@patrike

@anonym_d90af8 Nie som ziadny hacker, ale nejake weby som nakodoval, aj po bezpecnostnych skoleniach chodil, stale to nepovazujem za realne.

@patrike vazne si myslis, ze na oficialnych skoleniach budu ucit ako robit nieco nelegalne a ake programy k tomu stiahnut? Ach jaj aspon si ma pobavil. Nato treba mat uplne ine kontakty "z druheho brehu". Su ludia, ktori naozaj zistia viac ako legalna bublina umoznuje. Ved v historii sa naburali aj do ovela sifrovanejsich vladnych stranok takze MK je naozaj nic oproti tomu takze aj to co tu pridas je volne pristupne so vsetkymi stopami.

anonym_659c9b
•
5. okt 2026

@anonym_autor Ak dobre rozumiem, vytvorila si tému o synovej fimóze a obriezke a nejaký dospelý chlap ti odpovedal a to ti vadi???

Veď, ak to ten chlap podstúpil, tak ti bude vediet poradiť lepšie, ako hociktorá iná mamička, ktorej syn to podstúpil. Nemyslíš si?

Alebo predpokladáš, že sa tam chodia tí chlapi na takýchto témach odbavit?

patrike
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@patrike vazne si myslis, ze na oficialnych skoleniach budu ucit ako robit nieco nelegalne a ake programy k tomu stiahnut? Ach jaj aspon si ma pobavil. Nato treba mat uplne ine kontakty "z druheho brehu". Su ludia, ktori naozaj zistia viac ako legalna bublina umoznuje. Ved v historii sa naburali aj do ovela sifrovanejsich vladnych stranok takze MK je naozaj nic oproti tomu takze aj to co tu pridas je volne pristupne so vsetkymi stopami.

@anonym_d90af8 Pleties viac veci dokopy. Ja namietam proti tvrdeniu, ze z mojich alebo aj inych prispevkov tu zisti nejaky genialny hacker moju IP. Nezisti, pretoze na webe Konika vidis len to, co som napisal, ziadne dalsie data tam nie su.
Ak ale myslis moznost hacknut server, to je samozrejme ina pesnicka a potom vies o kazdom vsetko.

morpheuss
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@anonym_d90af8 to, že sa niekto nabúral neviem kam neznamená, že hocijaký šikovnejší ITéčkar sa ľahko nabúra do modrého koníka... je sakra ťažké sa niekam nabúrať, aj modrý koník má šikovných ITéčkárov, ktorí sa web snažia urobiť tak, aby bol voči útokom odolný... omg...

patrike
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@anonym_d90af8 Skolenie sa volalo "zranitelnosti webovych technologii" a prakticky sme preberali, aky skodlivy kod je mozne kam vlozit, co je princip utoku a ako svoj web zabezpecit.

anonym_d90af8
•
5. okt 2026
@patrike

@anonym_d90af8 Pleties viac veci dokopy. Ja namietam proti tvrdeniu, ze z mojich alebo aj inych prispevkov tu zisti nejaky genialny hacker moju IP. Nezisti, pretoze na webe Konika vidis len to, co som napisal, ziadne dalsie data tam nie su.
Ak ale myslis moznost hacknut server, to je samozrejme ina pesnicka a potom vies o kazdom vsetko.

@patrike ach jaj ja naozaj ti odmietam tu pisat ako a s akym programom by sa to dalo obist ale ver mi, ze bol by si prekvapeny.

morpheuss
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@patrike ach jaj ja naozaj ti odmietam tu pisat ako a s akym programom by sa to dalo obist ale ver mi, ze bol by si prekvapeny.

@anonym_d90af8 nie že odmietaš písať, ty tomu jednoducho nerozumieš...

anonym_d90af8
•
5. okt 2026
@morpheuss

@anonym_d90af8 nie že odmietaš písať, ty tomu jednoducho nerozumieš...

@morpheuss rozumiem mu velmi dobre nakolko sa tej problematike venujem a viem o com pisem.

patrike
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@anonym_d90af8 Tajomny hrad v Karpatoch 🙂 Technicky to mozne nie je, aj ked sa na hlavu postavis a 10x to tu zopakujes. Moj pocitac odosle tento moj prispevok na server Konika, ten vidi moju IP, model operacneho systemu a prehliadac. Text ide do databazy, IP do logov, nasledne sa text zobrazi na stranke, ale vsetky tie metadata su prec. Ostal cisty text. Na externe odkazy klikat nebudem, cize nejaky IP grab ti nepomoze.
Pochybujem, ze Konik nie je zabezpeceny proti veciam ako SQL injection alebo vkladanie Javascriptu do textu, to su prehistoricke praktiky.

morpheuss
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@morpheuss rozumiem mu velmi dobre nakolko sa tej problematike venujem a viem o com pisem.

@anonym_d90af8 nie, nevenuješ sa problematike... kecáš blbosti...

anonym_d90af8
•
5. okt 2026
@morpheuss

@anonym_d90af8 nie, nevenuješ sa problematike... kecáš blbosti...

@morpheuss to vazne si myslis ze tu napisem ako sa to da ked to nie je vobec legalne? 🤣 Az taka hlupa naozaj nie som a kvoli MK naozaj nepotrebujem mat problemy so zakonom. V sukromi by sa o tom dalo pokecat blizsie ale ako som uz uviedla toto je verejne forum.

anonym_8b9c05
•
5. okt 2026

@anonym_autor
Nič zlé si nemyslím, resp to isté čo o ženách čo chodia radiť na modrú strechu. Oni to skoro všetko ovládajú, ale len teoreticky, ani jedna nezloží lešenie, nejde na strechu opraviť komín,možno jedna z mála si doma mení sama olej v aute..
Ale do debaty sa veselo zapájajú, to je to isté ako keď sa tu chlapi bavia o pôrode,oni to tiež vedia,ale len teoreticky.. 😉

morpheuss
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@morpheuss to vazne si myslis ze tu napisem ako sa to da ked to nie je vobec legalne? 🤣 Az taka hlupa naozaj nie som a kvoli MK naozaj nepotrebujem mat problemy so zakonom. V sukromi by sa o tom dalo pokecat blizsie ale ako som uz uviedla toto je verejne forum.

@anonym_d90af8

lippanek
•
5. okt 2026

Príde mi to divné.

samuel_blue_horse
•
5. okt 2026

@anonym_autor zdravím som chlap, a takýto článok o mojom pohlaví je podľa mna uplne miestny. Netreba hádzať všetkých do 1 vreca. Ja mam osobne 20 rokov a rad si čítam diskusie na modrom koníkovi. Lebo viem ze ma jedného dňa bude čakať niečo podobné. Ale takýmto chlapom by som najradšej gule odtrhol uplne hnus. Grcam 🤮🤮🤮

patrike
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@anonym_d90af8 Predstava expertky na kyberneticku bezpecnost na Koniku je ehm, slusne povedane, velmi zvlastna. Navyse ked nepouzivas odbornu termonologiu a ziadnym sposobom nerozporujes, co ti piseme s kolegom. Len si tocis svoje "da sa to".

arek00
•
5. okt 2026

@anonym_autor rád tu čítam debaty o veciach, čo ma zaujíma. Nevidím na tom nič zlé.

euka210
•
5. okt 2026
@anonym_0efa07

@anonym_b761b1 myslí slovakboya. Áno to je jeden z tých, čo nemá deti. Vo väčšine príspevkov píše anonymne, ale príspevky lajkuje pod svojím menom. Inak je v skupine silokónové prsia... čiže asi chápeme, aké má preferencie. A v skupine Panická porucha. To tiež veľa vysvetľuje.

@anonym_0efa07 on ma casto normalne prakticke chlapske komentare, registrujem ho. Psychicke problemy mam aj ja a ked v tej oblasti viem poradit, tak poradim. On da rovnako svoj nazor. Nesodnujem kto je v akej skupine, uplne staci vidiet, kto sa ako vyjadruje...

anonym_57b199
•
5. okt 2026
@anonym_d90af8

@pr85 IP adresa z ktorej pises sa da velmi jednoducho zistit a uz anonymny nie si 😂

@anonym_d90af8 ale ty ju nezistis

bloger
•
5. okt 2026

Chcú iba v dobrom pomôcť. Netreba za všetkým hľadať úchylku. Okrem toho čítajú iba to čo tu niekto napíše. To koľko prezradí je na autorovi.

katkazatka
•
5. okt 2026

Chlapi mi tu absolútne nevadia, niekedy sú jediní, čo tu majú triezvy úsudok a názor na danú situáciu. Neviem prečo by nemohli prispievať. Niektorí sú aj chujkovia a náboženski fanatici, ani ten mi neprekáža.😁Keď ma veľmi irituje, preskočím a citam ďalej. Potom je tu pravidelne jeden dezolát, čo obhajuje Rusko a Fica a ešte jeden nešťastník, čo ho pred 30 rokmi odvrhla nejaká frajerka a doteraz má mindráky zo 40-50 ročných žien.😁 Vraj starych, vraskavych, vytahanych, tucnych a skaredych...
Ostatní sú úplne v pohode, casto im lajkujem názory.
Patrike. Martin ma vtipne a trefne prispevky...aj ostatni..

tetapetra
•
5. okt 2026

Mne tu chlapi nevadia, na niektorých by som síce hodila sieť, ale inak ok. Nemám pocit,žeby sa snažili nejako extra zasahovať do "nášho" sveta,nedaj bože riadiť ho, okrem jedného

katkazatka
•
5. okt 2026
@tetapetra

Mne tu chlapi nevadia, na niektorých by som síce hodila sieť, ale inak ok. Nemám pocit,žeby sa snažili nejako extra zasahovať do "nášho" sveta,nedaj bože riadiť ho, okrem jedného

@tetapetra myslis toho najlepsieho a najmoralnejsieho?😁 Co aj papez bledne od zavisti nad jeho zasadovostou? A samozrejme aj nenavistou ku vsetkej inakosti?