Je dokonalosť na Modrom Koníkovi len ilúziou?
Baby, niečo mi tu nesedí… pomôžete mi to rozlúsknuť?
Kde prosím nájdeme tie "normálne a rozumné ženy", keď tu každá z nás patrí medzi tie najrozumnejšie a najkrajšie?
Ako je možné, že sú chlapi takí zlí, keď každá z nás má doma toho najlepšieho?
Čo robia priemerné deti, keď tie naše sú všetky výnimočné, šikovné a nadané?
Ako vyzerá obyčajná dovolenka, keď každá z nás zažíva len tie najčarovnejšie?
Kto robí chyby vo vzťahoch, keď my sme vždy tie, ktoré dávajú maximum a nič nepokazia?
Kto má obyčajný deň, keď my máme buď "totálne náročný", ale nikdy len taký… normálny?
A kto sa vlastne cíti neistý, keď tu každá sebavedomo vie presne, čo chce a kam smeruje?
Neberte to zle.... len mi občas príde, že medzi tým, čo žijeme, a tým, čo ukazujeme na koni, je celkom slušný rozdiel. Možno by stálo za to si priznať, že nie sme vždy najlepšie mamy, partnerky, ženy.. a že občas zlyháme, preženieme, prikrášlime, alebo si niečo nechceme priznať ani samy pred sebou v online priestore koňa. A možno práve v tom je tá skutočná sila.. nebyť dokonalá, ale pravdivá.
Čo si o tom myslíte?
@anonym_autor poznam 2 zeny z mk a ani jedna nie je taka ako sa tu prezentuje. Jedna je predavacka, tu sa,prezentuje ako VS a muz jej sice zarobi dobre no robi vonku a domov chodi malo. Druha zas doma sa,neozve len pritakava ale tu mala celkom dobre rady asi je hrdinka len za klavesnicou. Za mna cely Mk nema vyznam a je zbytocny jedine ze tu zeny zabijaju nudu.
@anonym_autor Cecilko, kolko ti platia za trollovanie?
Teraz sa sem zbehnu vsetky, co sa citia oslovene, ci dotknute ... 🙂
Teraz sa sem zbehnu vsetky, co sa citia oslovene, ci dotknute ... 🙂
@anonym_7fd8ef Myslíš tie dokonalé a úžasné? S dokonalou rodinou, vedomosťami, dovolenkami a tie, čo dávajú najlepšie poznatky, alebo rady?
Chcela by som mať takéto problémy. Úplne úprimne.🙈
Malo je tu založených diskusii o nefunkčných vzťahoch? O problémoch s deťmi s výchovou? O finančných problémoch? O psychických problémoch? O nedostatočnom sebavedomí? Čítaš asi veľmi selektívne, lebo ja tu bežne vidím ženy sa posťažovať, byť smutné, nahnevané, radiť jedna druhej ako prekonali neveru, ako vyjsť aj z mala, ako lacno cestovať…
@anonym_autor no ale k téme...je to sociálna sieť. V podstate na každej sociálnej sieti sa ľudia snažia pôsobiť dokonale. Alebo potom opačný prípad úplne hlúpo. V konečnom dôsledku je to klam a nič nie je presne tak ako niekto napíše. Ja tiež každému poviem že mám dobrého muža. A tiež ma vie aj dobre vytočiť. To je už ale medzi nami. Keby boli všetci tak finančne gramotní ako píšu svet by bol dokonalé miesto. Treba triezvo uvažovať a neveriť všetkému.
A inak keď sa tu opýtaš niečo normálne tak ti ani nikto neodpovie pokiaľ neriešiš svokru alebo nejaké iné rodinné vzťahy.
Nie som dokonalá,ani úžasná, ani múdra . Ak dovolenka, tak čím je lacnejšia, tým sa z toho viac teším. Ale nebudem si kydať na muža, keď je super 😉
Malo je tu založených diskusii o nefunkčných vzťahoch? O problémoch s deťmi s výchovou? O finančných problémoch? O psychických problémoch? O nedostatočnom sebavedomí? Čítaš asi veľmi selektívne, lebo ja tu bežne vidím ženy sa posťažovať, byť smutné, nahnevané, radiť jedna druhej ako prekonali neveru, ako vyjsť aj z mala, ako lacno cestovať…
@anonym_9e9a72 alebo frustrovane celkovym zivotom aky vedu.
Naozaj niekto veri prezentaciam na socialnych sietach? Ved nie raz sme tu mali pripady, ked sa zena prezentovala aky ma super zivot, manzela, dovolenky atd... a o 3 roky vypisovacky ako boli psychicky/fyzicky tyrane, muz sa nestaral, ona nema peniaze, dlhy na vsetky strany .....
Neverim uzasne dovolenky, uzasny zivot v zahranici, ani 100 fotiek na plazi denne pridanych ako im je uzasne. Proste neverim.
Na druhu stranu je tu dost prispevkov o nestastnych vztahoch, rozvodoch, neposlusnych detoch. A tymto zenam akoby zazrakom vsetci rodinni prislusnici vymreli, tolko mladych sirot sa tak lahko nenajde.🙂
Zrazu nemaju ani 5000 e nasetrenych a nemaju kam ist. V 50-tke sa zobudili, ze nic nemaju a pracovali dokopy 15 rokov, spoliehali sa muza, ktory dobre zarabal.
Ja som napríklad začala na otázku Ako sa mám odpovedať, že výborne. To sú pohľady ľudí 😀 Každý čaká len sťažovanie sa na niečo. Môj muž je fajn, keby nebol, nebola by som s ním. Naše dieťa je múdre, šikovné a nadané. Dovolenky si doprajem vždy super podľa dostupných financií. Nehovorím, že toto všetko je dokonalé, ale pre mňa je to super.
podla mna tu uz coraz castejsie pisu boti, ale kto chce, nech si s nimi pokeca
Aj teraz práve pozerám post, kde sa všetky obúvate do nešťastníka, ktorému sa nedá nájsť partnerka, odprúčate mu akurát anču dlaňovku a ešte sa na tom veľmi dobre zabávate.. Pritom všetky dobre vieme, že muž ženu pri sexe uspokojí možno tak v 10 percentách a 80 percentám neostáva nič iné, ako uspokojiť sa samy. Nezdá sa vám teda trápne mu niečo takéto vypisovať? Alebo včerajší post o finančných problémoch. Stovky kritík a kydania špiny na babu, a ani jedna jediná rada. Najväčšie "hviezdy" tam zanechali svoj "odkaz" ako slimák perleťový sliz, ale s ničím jej nepomohli , len sa vychvaľovali, ako dobre to majú doma.
@anonym_autor Môžem ja za to, že som múdra,aj pekná ...moja rodina tiež 😃😃😃
... a to už ozaj si nemôžem povedať, že mám najlepšie deti? Alebo že dovolenka bola najlepšia? A určite aj tá tohtoročná taká bude. 🙂 aj manžela mám najlepšieho... všetko pre mňa. A celkom ma bavia tie reakcie, keď to poviem niekde.. lebo každý očakáva klasický slovakiše pind... na všetko a všetkých... a just nebudem.
jasné, že to neni furt len ružové... ale čo pomôže keď budem chodiť a pizúchať za všetko? aby bol anonym spokojný? No tos uhodl. 🙂
Aj teraz práve pozerám post, kde sa všetky obúvate do nešťastníka, ktorému sa nedá nájsť partnerka, odprúčate mu akurát anču dlaňovku a ešte sa na tom veľmi dobre zabávate.. Pritom všetky dobre vieme, že muž ženu pri sexe uspokojí možno tak v 10 percentách a 80 percentám neostáva nič iné, ako uspokojiť sa samy. Nezdá sa vám teda trápne mu niečo takéto vypisovať? Alebo včerajší post o finančných problémoch. Stovky kritík a kydania špiny na babu, a ani jedna jediná rada. Najväčšie "hviezdy" tam zanechali svoj "odkaz" ako slimák perleťový sliz, ale s ničím jej nepomohli , len sa vychvaľovali, ako dobre to majú doma.
@anonym_autor "Pritom všetky dobre vieme, že muž ženu pri sexe uspokojí možno tak v 10 percentách a 80 percentám neostáva nič iné, ako uspokojiť sa samy" ... mhe?
@anonym_autor poznam 2 zeny z mk a ani jedna nie je taka ako sa tu prezentuje. Jedna je predavacka, tu sa,prezentuje ako VS a muz jej sice zarobi dobre no robi vonku a domov chodi malo. Druha zas doma sa,neozve len pritakava ale tu mala celkom dobre rady asi je hrdinka len za klavesnicou. Za mna cely Mk nema vyznam a je zbytocny jedine ze tu zeny zabijaju nudu.
@anonym_autor v prvom rade to vôbec neprežívam, vlastne to neriešim. Prečo by nemohli byť baby, ktoré majú pekný život a aj také čo ho majú zlý (radšej by som brala, kebyže ho taký nemajú)
@anonym_f6485b závisť je sviňa, čo 😉
Takže vlastne sa môžu podla teba vyjadrovať len škaredé ženy, ktoré majú nudný život, hlúpe deti, idiota manžela, malo financií, sedia celý rok doma a chyba im všeobecný rozhľad? Ďakujeme za obzrejmenie situácie.
@anonym_autor "Pritom všetky dobre vieme, že muž ženu pri sexe uspokojí možno tak v 10 percentách a 80 percentám neostáva nič iné, ako uspokojiť sa samy" ... mhe?
@anonym_64e14d Este nemala sex 😀. Tak taku hlasku dala.
@anonym_autor je uplne normalne a funguje to na psychologickom podklade, ze ludia vacsinou zdielaju tie velmi dobre aspekty svojho zivota alebo potom tie velmi zle 🤷🏼♀️ dalsia vec je, ze jednotlive diskusie modreho konika sa len tazko daju povazovat za nejaku relevantnu statisticku vzorku.
A ano su ludia, kt su “zavisli” na externej validacii, cize potrebuju pocut ze su dost pekni, dost sikovni, dost mudri aj ze ich deti su super, byvanie, dovolenky…takze potom tu je vidno milion dokonalych fotiek a prispevkov. Nechcem tym povedat, ze teraz je zle pridat nieco zo zivota, co je super. Mna to napriklad motivuje a inspiruje, ked vidim mamu xy deti ako na sebe maka a vyzera super, alebo ze niekto nieco krasne vyraba, pecie, ma krasnu zahradku, cestuje. Su ale aj ludia, kt maju z toho depku alebo negaticne pocity.
Ja praveze na MK nebadam az tolko dokonalosti. Badam tu furt temy o tom, ze tu vsetky vypisuju ake su uzasne a dokonale, ale realne nevidim, aby sa tu niekto takto okato prezentoval.
Ono jedna vec je prezentovat sa okazalo, ako som uzasna a aky mam uzasny zivot a druha vec je nastavit niekomu zrkadlo a uviest ho do reality, resp. na debilnu otazku este debilnejsia odpoved.
A este nedokazem pochopit, preco ma niekto potrebu tu furt nieco take riesit. Zavidis? Alebo preco sa tu stale tato tema nonstop vytahuje? Ved to je len blbe forum. Mozem napisat, ze som astronautka a pisem z obeznej drahy zeme, mozem napisat, ze som milenkou bohateho deda, ktory ma sponzoruje, nemusim sa o nic starat a pisem zo Seychel, mozem napisat, ze zijem od vyplaty k vyplate, muz ma doma bije a deti mi vzala socialka, mozem napisat, ze zijem priemerny zivot s priemernym platom na zapade Slovenska a riesim dennodenne rovnake starosti, mozem napisat cokolvek chcem a nikto nebude vediet, kde je pravda... je to len forum, kde si moze ktokolvek cokolvek napisat. Nerozumiem, preco to niekto berie natolko vazne, ze ma potrebu to neustale rozoberat 🤷♀️
Jáj, tieto akože problémy. Veď čo je na tom nepochopiteľné? Každý si dá na svoj blog čo chce a čo je ochotný zdieľať s ostatnými. Niekto si dáva len tie pozitívne statusy, veď toho negatívneho je tu dosť. Niekto si dáva aj aj, niekto si nedáva nič, ale tvári sa ako pozná všetkých a do všetkého s prázdnym profilom mudruje. Niekto sem chodí ohovárať ľudí, ktorých tu spoznal zo svojho okolia, mysliac si ako ich pozná a pritom ich nepozná vôbec. Len si to myslí a má potrebu to sem trúbiť. A niekto si len číta. A niekto sa snaží pomáhať, tak dáva múdre rady. Niekto len tliacha do vetra. To sme my ľudia a internet je miesto kde sa stretávame. Každý je iný a každý má svoje názory, svoju pravdu, svoju dokonalosť, svoju nedokonalosť... Netreba všetko a každého analyzovať a riešiť. Každý nech sa stará o seba. Kto vedome druhým ubližuje, ubližuje aj sám sebe. Mali by sme to mať na pamäti všade, aj tu na internetoch.
Toto píše stále tá istá osoba tieto témy?
@anonym_91e28b
ano presne tak -tipujem mala jozka - uz aj ja to ovladam od nedavna - vcera jej zmazali vsetko, co stihla podvecer vyplodit - mna to neskutocne obtazuje a irituje - neda sa s nou nieco urobit?
zas a znovu sa tu objavi formou tychto vyplodov
@anonym_autor
"Pritom všetky dobre vieme, že muž ženu pri sexe uspokojí možno tak v 10 percentách a 80 percentám neostáva nič iné, ako uspokojiť sa samy"
A na toto si ako prišla?
Že ty to tak máš neznamená,že každá to má rovnako.A mmch,chýba ti tam 10 %
@anonym_autor toto je taká naivne hlúpa úvaha..
Sociálne siete sú plné pozlátka a klamstvá.
Plus tu nie je relevantná vzorka ľudí.
To je celé..
@anonym_autor mať tvoje starosti.. čo sa ti znepáčilo, že niekto s tebou.nesúhlasil, ako si si myslela? Hold, každý mame, iné pohľady na vec, a to nie je o dokonalosti, ani o ilúzii
@anonym_autor
"Pritom všetky dobre vieme, že muž ženu pri sexe uspokojí možno tak v 10 percentách a 80 percentám neostáva nič iné, ako uspokojiť sa samy"
A na toto si ako prišla?
Že ty to tak máš neznamená,že každá to má rovnako.A mmch,chýba ti tam 10 %
@anonym_2a6279 No vidíš, tak ďakujem za upozornenie, musím to pridať do zadania. "Existuje vôbec žena, ktorá nemá pri každom jednom sexe orgazmus vyvolaný penetráciou od chlapa?" A podľa mňa si chlap. Lebo inak by si vedel, že približne 10 percentžien orgazmus nedosahuje ani same, a preto to ani neskúšajú.

Toto píše stále tá istá osoba tieto témy?