icon

Čo si myslíte o mužoch na Modrom koníku?

5. okt 2026

Ahojte, neviem co mam ani napisat. Po nejakom case som sa sem prihlasila a v mojej teme o synovych intymnych problemoch bol napisany a zmazany komentar od jedneho z chlapov tuna na koni , ktory je velmi aktivny. Podla vsetkeho tam pisal anonymne a jeden koment zabudol nastavit ako anonym a ked si to vsimol okamzite zmazal. No jeho meno tam je stale. Co si o tom myslite? ked tunajsi chlapi citaju take debaty o detoch.. Za mna je to nechutne. Ktovie co vsetko tu este citaju.

Strana
z4
pr85
•
8. okt 2026
@anonym_b00157

@pr85 ved taki ste vsetci.

@anonym_b00157 To nie je pravda. Prav na Slovensku je tých dobrých kresťanov ešte dosť.

anonym_b00157
•
8. okt 2026
@pr85

@anonym_b00157 To nie je pravda. Prav na Slovensku je tých dobrých kresťanov ešte dosť.

@pr85 tak to urcite. 😀 Este mi povedz, ze aj ty sa ratas medzi tych dobrych prajnych krestanov, co sa prejavuju laskou k bliznemu a toleranciou. Si jeden nenavistny zly clovek, co nenavidi kazdeho cloveka, ktory sa inak prejavuje, ma inu farbu koze, ine preferencie, ine nabozenstvo, iny nazor. Bohuzial takito krestania ako ty robia zle meno celej cirkvi. Papezskejsi od papeza.

anonym_d3d54b
•
8. okt 2026
@pr85

@anonym_d3d54b Toto od ženy nikto nevyžaduje. Ak potrebuje zákrok, ktorý môže zachrániť jej život, hoci pri tom príde o život dieťa, je takýto zákrok dovoleny.

@pr85 jej život ohrozený nebol. Rozhodla sa tak sama.

anonym_0cb2b9
•
8. okt 2026

@anonym_autor muzi tu na MK su za mna extremne ale extremne divní.

Strana
z4