icon

Je na Modrom koníku skupina detektívov?

sisamisaaa
Dnes o 10:10

Ahojte, všímam si takový nešvar, neviem či aj vy máte ten pocit že tu na MK je normálne skupina detektívov čo chodia po profiloch a hľadajú detaily na to aby mohli hneď niekoho z niečohon obviniť 🤣
Dáš fotku a hneď niekto skúma detaily či to nie je AI (no a čo by bolo, moja lienka je asi tiež AI niekde z internetu), či nemáš upravený kútik oka, či si ju neukradla a ešte aj zistia komu a pritom ten človek sa ani nepodobá
Zdieľaš piesne ktoré ťa bavia - automaticky si autor a robíš si reklamu (len škoda že môj bankový účet si nič nevšimol)

Akože mne niektoré obvinenia môžu len lichotiť že som taký génius čo skladá básne a piesne 🤣🤣🤣 alebo že mám čas na prehľadávanie internetu a hľadanie a úpravu cudzích fotiek, len akosi mi uniká pointa čo z toho tí ľudia majú že síce prídu na nejakú blbosť a ťa zkonfrontujú a ty máš čo teraz ako s tým robiť, pochváliť, poďakovať, stojku na hlave či čo ako? 🤣

Strana
z4
anonym_59f0c5
Dnes o 15:04

Prečo stále spomínaš obrazy ?

sisamisaaa
autor
Dnes o 15:06
@kp7333

@sisamisaaa a preco mas potrebu nieco neustale zdielat? Ak to nie je skryta reklama, co tymi prispevkami sledujes? Napadlo ti, ze to moze druhych aj obtazovat, ak zdielas pravidelne link na skladby jedneho autora?

@kp7333 úplne z rovnakého popudu ako niekto zdieľa text Kryla... To je reklama na Kryla?

sisamisaaa
autor
Dnes o 15:09
@anonym_59f0c5

Prečo stále spomínaš obrazy ?

@anonym_59f0c5 lebo to by bola reklama keby som zdieľala odkaz na svoju stránku kde ich predávam. A nie že zdieľam odkazy na YouTube na nejaké pesničky ktoré podľa všetkého nepredáva len vešia na YouTube.

anonym_e598f8
Dnes o 15:14
@sisamisaaa

@anonym_59f0c5 lebo to by bola reklama keby som zdieľala odkaz na svoju stránku kde ich predávam. A nie že zdieľam odkazy na YouTube na nejaké pesničky ktoré podľa všetkého nepredáva len vešia na YouTube.

@sisamisaaa robis jej reklamu, zbiera tak sledovatelov. Co na tom nerozumies?

kp7333
Dnes o 15:15
@sisamisaaa

@kp7333 úplne z rovnakého popudu ako niekto zdieľa text Kryla... To je reklama na Kryla?

@sisamisaaa nerob sa, ze nevidis rozdiel medzi citovanim textu uz zosnuleho autora (v kontexte diskusie) a postovanim linkov na piesne neznamej spevacky

sisamisaaa
autor
Dnes o 15:24
@kp7333

@sisamisaaa nerob sa, ze nevidis rozdiel medzi citovanim textu uz zosnuleho autora (v kontexte diskusie) a postovanim linkov na piesne neznamej spevacky

@kp7333 to je AI hudba to tam píše v popise

sisamisaaa
autor
Dnes o 15:24
@anonym_e598f8

@sisamisaaa robis jej reklamu, zbiera tak sledovatelov. Co na tom nerozumies?

@anonym_e598f8 a? Keď sa mi bude páčiť Kryl tak dám aj jeho link ale nepáči

anonym_c04dec
Dnes o 15:58
@kp7333

@anonym_c04dec ak ju niekto nahlasi

@kp7333 na čo čakáš nahlasuj !!! Človek už ani pieseň nemôže zdieľať bez obťažovania? Btw, nikto ťa nenúti na to klikať ak ťa to irituje.

kp7333
Dnes o 16:05
@anonym_c04dec

@kp7333 na čo čakáš nahlasuj !!! Človek už ani pieseň nemôže zdieľať bez obťažovania? Btw, nikto ťa nenúti na to klikať ak ťa to irituje.

@anonym_c04dec ja na to ani neklikam, ani som nereagovala na tie prispevky, kde sharuje link, len som sa snazila autorke vysvetlit, co asi ludom vadi. a ano, obcas zdielat nieco pekne je v poriadku. Kazdy den postovat link na ten isty youtube kanal uz v poriadku nie je, zavana to skrytou reklamou. Pekny den!!!

anonym_c04dec
Dnes o 16:27
@kp7333

@anonym_c04dec ja na to ani neklikam, ani som nereagovala na tie prispevky, kde sharuje link, len som sa snazila autorke vysvetlit, co asi ludom vadi. a ano, obcas zdielat nieco pekne je v poriadku. Kazdy den postovat link na ten isty youtube kanal uz v poriadku nie je, zavana to skrytou reklamou. Pekny den!!!

@kp7333 zaváňa to skrytou reklamou Sherlock 😎 To je vážny priestupok, dúfam, že si ju nahlásila.

anonym_f66a6d
Dnes o 16:28

Uf, za mna je ten Ai youtube kanal nesvar. A teda, nie som ziadny detektiv, len zvedava som bola po tejto diskusii. Takato “hudba” moze vyvolat aj viac negativnych komentov. Ak boli take aj obrazky, chapem tiez. Necitaj komenty, tes sa z hudby a Tvojich obrazov. Nehladala by som nevrazivost, len je taka doba, ze ludia radi vyjadria nazor. 😀

unbeholfen
Dnes o 16:28

Nepropagujte propagovanú propagáciu.

biba_18
Dnes o 17:03

@enmery veď nato založila diskusiu. inak by jej tam nikto neliezol do profilu predsa…

anonym_d9025c
Dnes o 18:40
@viestta

@anonym_c04dec 🙄

@viestta nerob oči 🤣🤣

viestta
Dnes o 18:41
@anonym_d9025c

@viestta nerob oči 🤣🤣

@anonym_d9025c 😍

anonym_d9025c
Dnes o 18:43
@viestta

@anonym_d9025c 😍

@viestta ale že sa nám toto nedeje čo jej 🤔 to je záhada ,ja ju tu vidím prvý raz 😁

viestta
Dnes o 19:15
@anonym_d9025c

@viestta ale že sa nám toto nedeje čo jej 🤔 to je záhada ,ja ju tu vidím prvý raz 😁

@anonym_d9025c nie sme zaujimave

sisamisaaa
autor
Dnes o 19:50
@anonym_f66a6d

Uf, za mna je ten Ai youtube kanal nesvar. A teda, nie som ziadny detektiv, len zvedava som bola po tejto diskusii. Takato “hudba” moze vyvolat aj viac negativnych komentov. Ak boli take aj obrazky, chapem tiez. Necitaj komenty, tes sa z hudby a Tvojich obrazov. Nehladala by som nevrazivost, len je taka doba, ze ludia radi vyjadria nazor. 😀

@anonym_f66a6d Ja ti neviem... ja som taká že keď mne niečo pomáha (a takáto hudba mi pomáha, keďže som si v minulosti prešla podobnými sračkami) tak tie piesne ktoré mi sadnú alebo ma vyslovene pobavia, zdieľam lebo mám pocit že môžu pomôcť aj niekomu inému. Toto konto má aj pár neskutočne smutných piesní o smrti partnera - tieto nezdieľam, vyslovene len tie veselé alebo hlboké. Mne kolegyňa hocikedy pošle pieseň z AI, a nejdem ju hneď obviňovať že či si dvíha sledovanosť a také drísty. Aj keby som dnes zistila že to tvorí ona, aj tak by som jej bola vďačná za ne. Asi som proste divná. A je pravda že som asi aj veľmi citlivá, ozaj by mi to mohlo byť jedno že ľudia radi rýpu.

Strana
z4