Je toto podľa vás v poriadku?
Nesúhlasím
Je mi to jedno
Môžte hlasovať tu 👆🏼👆🏼👆🏼
Uz zas? Vcera to tu riesilo aj s panom exministrom Krajniakom. Naozaj toto je ten najvacsi problem, ktory v sucastnosti Slovensko ma? Jedno leporelo, ktore moze rodic kupit alebo nekupit, ja nas najvacsi problem? A ked ho pupi, staci lepidlo a zlepit ten odchlipovaci listok, tak ako niektori rodicia svojim detom zlepuju stranky v ucebniciach biologie, pretoze obsah je nepripustny.
@miskakyska a prečo blokovať? Iba vyjadrila otázku na ktorú človek môže a nemusí reagovať. Tak je demokracia a sloboda slova ci nie? 😃😃😃
@bublinka1426 nech si každý robí čo chce, nech je ktoré chce. Ale nesúhlasím s tým aby toto učili moje deti. Preto je to choré!
A keby autorka vedela,že muž s maternicou už aj v reálnom svete priviedol na svet dieťa😱.A to už pred dobrymi pár rokmi
mne to neprekaza teda ani trochu..
a volit budem stranu s dobrym ekonomickym programom...lebo statny bankrot je realna hrozba na rozdiel od gender tem.
Aby učili tvoje deti čo? Fakty? Prípad keď muž priviedol na svet dieťa existuje už vo svete dávno a nie určite jedenkrát.Dobre rano
Ja sa rozpravam s detmi otvorene o vsetkom, nebudem sa tvarit, ze taketo veci neexistuju. Moje deti sa pytaju vela a u nas niesu ziadne temy tabu. Cize narovinu rozpravam ako to je (beztak sa s tym skor ci neskor stretnu) a nevkladam do temy svoje myslienky a nazory. Proste vecne odpovedam.
@autor....tak skús sa presťahovať o pár krajín na východ.Ludom ako ty by som to želala aj.
Volim rozumne - bez LGBTfobnych myslienok, s tuzbou dat vsetkym ludom rovnake prava a s dorazom na dalsie velmi dolezite oblasti (LGBT ani zdaleka nepovazujem za najvacsi problem Slovenska, resp. ja to ani za problem nepovazujem)
Žijem v USA ! A to čo sa deje tam tu nechcete ľudia … normálni Američania nám závidia ,ze to tu nemáme
Mila autorka, este raz a znova, toto nie je ucebnica, toto je kniha, ktoru predavaju v knihkupecstvach. Ked s jej obsahom nesuhlasis, tak ju nekupis.
A ano, aj muz moze mat maternicu. Osoba, ktora ma geneticky potvrdene muzske pohlavie moze mat vyvojovu vadu a moze mat maternicu. A ano, aj muz moze mat maternicu, Osoba, ktora sa narodila ako zena sa identifikuje s muzskym pohlavim a v ramci tranzicie si maternicu odstranit neda. Dalsia moznost je transplantacia maternice do tela narodeneho ako muz v ramci tranzicie pohlavi.
A ano, volim rozumne. Nikdy nezvolim stranu, ktora siri nenavist z homofobnych dovodov.
A čo by ste milé maminky boli radšej,keby učili vaše deti? Ten starý vymyslený príbeh o ujovi na krizku a cirkvi,ktorá je jeden najväčší biznis a kriminálnici v sutanach? Niektorí,česť výnimkám.
Alebo čo také?
Ale tam nepíšu, že muži majú maternicu. Ale osoby, ktoré sa považujú za mužov a žijú ako muži. Čiže je to pravda, a aj to, že naozaj môžu mať deti. A či ich to budú učiť v škole, či si to prečítajú ako 3rocne deti, či to uvidia v bez servítke, či farme...raz sa to dozvedia a urobia si o Tom názor, tak ako každý jeden z nás. Či budeš voliť toho, či toho, také osoby tu budú vždy a či sa budú hrať na mačky, alebo kométu, je to ich vec.

Súhlasím