Je toto podľa vás v poriadku?
skor zena co sa citi ako muz a ma maternicu.to znamena ze v lesbickom ponimani sa citi ako kojot.
ok radsej nech ta lesba ostane zenou ako muzom s bradou prosim..nech ostane tehotna ale nech ostane zenou..
@bublinka1426 tak mňa prosiť nemusíš, ja som žena s maternicou aj sa tak cítim 🤣
A mimochodom, kto si tu mysli, ze toto (alebo tomu nieco podobne) sa na Slovensku dostane povinne do škôl, tak ma bud riadne iracionalny strach alebo ma totalne vymyty mozog alebo neviem 🤷♀️
Tu nie sme schopni uzakonit ani taku banalnu vec ako je registrovane partnerstvo. Vec, ktora by pomohla nie len! homosexualnym parom, ale aj heteroparom. Vec, ktora pri logickej uvahe NIKOMU ziadnym sposobom neublizi ani nic, jedine a len pomoze. Ani toto tu nie sme schopni, ani len toto. A niekto si tu ide mysliet, ze zrovna taketo myslienky by tu na Slovensku mali moznost dostat sa do škôl? Ako fakt??
A to, ze nejaka takato (a podobna) knizka existuje, nie je ucebnicou, nie je na skolach, nie je povinna, co ako? Je na kazdom dospelom cloveku co v knihkupectve kupi a co ne/da svojmu dietatu.
Su tam 4 tvrdenia - pravdive. Ak sa to tvojim detom dostane pomedzi tie presprostaste tiktoky, youtuby a instagramy s omnoho horsim obsahom, tak im to ako spravna matka predsa citlivo vysvetlis ;).
Zial zijeme v divnej dobe a ludom uz zjavne prepina 🤷♀️ otehotniet mozu a vzdy mohli jedine zeny, ale to uz dnes nie je asi dost cool tak si musime vymyslat taketo blbosti
Ja neviem.. priemerna mzda na Slovensku je v porovnani so zvyskom Europy totalny vysmech, o dochodkoch ani nehovorim, zdravotnictvo pred kolapsom, zachvilu nebude mat kto ordinovat, lebo vsetko, co je schopne, radsej utecie do zahranicia, v najvyssich kruhoch sa bezbreho rozkrada a ani sa tym nikto netaji, groteska SIS vs. NAKA je snad zly vtip, generalny prokurator je pajac, ktory rozdava kamosom 363ky, predseda parlamentu je uchylny vekslak, ludia, ktori viedli tento stat sa v ramci kampane fackuju, vacsina ludi stale poklada Rusko sa uzasnu krajinu s velkou podporou urcitych politickych stran a tu sa stale riesi lgbt, potraty, medvede a ine kktiny. Na Slovensku nikdy nebude dobre, nikdy 🙄
A verte mi, ze ak svoje dieta nezamknete doma a nepoberiete mu vsetky technologie, tak uz v dost skorom veku (hlavne pre rodicov, ktori vidia svoje dieta subjektivne ako nevinnejsie oproti realite) uvidia horsie veci ako pravdivu informaciu o existencii trans ludi. A veru aj tych chlapov co sa "trtkaju do riti" si velmi lahko vedia najst 🙃
neviem naco je toto dobre, motat malym detom hlavy. Zbytocne je to tak komplikovane napisane. Detom staci vediet o dvoch pohlaviach. Na pochopenie tohoto maju este vela casu.
Toto ťa vážne trápi? Nejaká knizocka v kníhkupectve? Mňa napríklad viac trápia učebnice, ktoré stoja niektoré za h...o a samotní učitelia ich odmietajú používať.
Mňa v poslednom čase trápi to,že blbi ľudia ( rozumej nevzdelani) furt len kričia,popierajú fakty a učia svoje deti klamstvá a domienky
@bublinka1426 zaujimal by ma tvoj nazor, ci je v poriadku, ked knaz trtka (tvoje slova) do zadku mladistvu/ho. Roky.
Alebo sexualne orgie knazov s muzskym prostitutom. V pohode?
Keď chcú chlapci spolu deti, nech sa o ne starajú.
V Nemecku funguje patchwork familien. Teda dve lesbičky a dvaja gejovia si spravia deti. Jedno vychovávajú dve ženy a druhé dvaja chlapi. Čo je koho do toho, že môžu byť v pare aj gej s gejom, co bol predtým ženou? No a čo. Deti z takýchto rodín môžu byť aj hetero, lebo sa tak jednoducho narodí. Starajme sa každý o svoju rodinu a hlavne nie je stredovek. Mne je ukradnuté, či je nejaký človek gay, negej, či má vagínu, penis a aj maternicu, alebo ma penis a maternicu, alebo ci nemá maternicu a má vagínu, alebo nemá maternicu ani vagínu a ani penis.
A ked to niekto tvojim deťom nahodou povie, ze niekedy vo svete moze byt tehotný aj muz, tak coho sa akoze bojis? Ze tvoje dieťa si na základe toho povie, ze aj ono chce byt muz s maternicou? 😅 nevies svojmu dieťaťu veci normalne vysvetliť? Tak to bude mat to dieťa v budúcnosti asi viac problémov a toto s mužmi a ich maternicou bude ten najmenší zo vsetkeho..
Coho sa vlastne furt tak bojíte? Ze ked sa vaše deti dozvedia, ze existujú aj takyto ludia, tak ich budu chciet napodobňovať alebo co? To bude ale asi problem s vašou výchovou a nie, ze im vonku niekto nieco ukázal 🤦♀️
A ja sa pytam,je v poriadku,aby jeden muz mal 12 deti s 12 roznymi zenami, pretiahol vsetko od 15+, co ma vaginu a oznacoval sa pritom privlastkom "normalny"? 🤔 Ako to len moze vplyvat na deti,ktore ho pocuvaju🫢

Páči sa mi ako trans muži vraj nie sú muži, lebo sa narodili ako ženy, ale keď ide o tehotenstvo zrazu to vlastne muži sú a tí tehotní byť nemôžu 😅