icon

Je toto podľa vás v poriadku?

23. sep 2023

Dnes som na instagrame zahliadla tento obrázok…
Je podľa Vás v poriadku toto dávať do tých malých hlavičiek našich detí? Podľa mňa určite nie. Maternicu majú väčšinou ženy? Ozaj väčšinou? A niektoré osoby s maternicou sa považujú za mužov?
Chorá doba. Nesúhlasím s tým.
Voľte rozumne!!

Je toto podľa vás v poriadku?
Strana
z5
autor
23. sep 2023

Súhlasím

autor
23. sep 2023

Nesúhlasím

autor
23. sep 2023

Je mi to jedno

autor
23. sep 2023

Môžte hlasovať tu 👆🏼👆🏼👆🏼

miskakyska
23. sep 2023

D.) Ihneď blokovať tieto témy

autor
23. sep 2023

@miskakyska E) tupcov si tu neprosím

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
doriiis
23. sep 2023

F.Nahlasene

viestta
23. sep 2023

Uz zas? Vcera to tu riesilo aj s panom exministrom Krajniakom. Naozaj toto je ten najvacsi problem, ktory v sucastnosti Slovensko ma? Jedno leporelo, ktore moze rodic kupit alebo nekupit, ja nas najvacsi problem? A ked ho pupi, staci lepidlo a zlepit ten odchlipovaci listok, tak ako niektori rodicia svojim detom zlepuju stranky v ucebniciach biologie, pretoze obsah je nepripustny.

xsimonkax
23. sep 2023

@miskakyska a prečo blokovať? Iba vyjadrila otázku na ktorú človek môže a nemusí reagovať. Tak je demokracia a sloboda slova ci nie? 😃😃😃

autor
23. sep 2023

@bublinka1426 nech si každý robí čo chce, nech je ktoré chce. Ale nesúhlasím s tým aby toto učili moje deti. Preto je to choré!

autor
23. sep 2023

@doriiis vďaka

doriiis
23. sep 2023

A keby autorka vedela,že muž s maternicou už aj v reálnom svete priviedol na svet dieťa😱.A to už pred dobrymi pár rokmi

autor
23. sep 2023

@xsimonkax zdá s, že takto to už dávno nefunguje 🫢🫠🫠

bublinka1426
23. sep 2023

nesuhlasim ani ja :/

kuki13
23. sep 2023

mne to neprekaza teda ani trochu..
a volit budem stranu s dobrym ekonomickym programom...lebo statny bankrot je realna hrozba na rozdiel od gender tem.

autor
23. sep 2023

@doriiis na chorom západe? 🫠

doriiis
23. sep 2023

Aby učili tvoje deti čo? Fakty? Prípad keď muž priviedol na svet dieťa existuje už vo svete dávno a nie určite jedenkrát.Dobre rano

xsimonkax
23. sep 2023

Lebo žiadna sloboda slova nie je, nikdy nebola a ani nikdy nebude 🐑😃

lauriik
23. sep 2023

Ja sa rozpravam s detmi otvorene o vsetkom, nebudem sa tvarit, ze taketo veci neexistuju. Moje deti sa pytaju vela a u nas niesu ziadne temy tabu. Cize narovinu rozpravam ako to je (beztak sa s tym skor ci neskor stretnu) a nevkladam do temy svoje myslienky a nazory. Proste vecne odpovedam.

doriiis
23. sep 2023

@autor....tak skús sa presťahovať o pár krajín na východ.Ludom ako ty by som to želala aj.

juliacenc
23. sep 2023

Fuj hnus absolutne nesuhlasim

anonymanonym
23. sep 2023

Volim rozumne - bez LGBTfobnych myslienok, s tuzbou dat vsetkym ludom rovnake prava a s dorazom na dalsie velmi dolezite oblasti (LGBT ani zdaleka nepovazujem za najvacsi problem Slovenska, resp. ja to ani za problem nepovazujem)

66simonka66
23. sep 2023

Určite nie, dúfam že sa takéto veci moje deti nikdy učiť nebudú.

nataly420
23. sep 2023

Žijem v USA ! A to čo sa deje tam tu nechcete ľudia … normálni Američania nám závidia ,ze to tu nemáme

viestta
23. sep 2023

Mila autorka, este raz a znova, toto nie je ucebnica, toto je kniha, ktoru predavaju v knihkupecstvach. Ked s jej obsahom nesuhlasis, tak ju nekupis.
A ano, aj muz moze mat maternicu. Osoba, ktora ma geneticky potvrdene muzske pohlavie moze mat vyvojovu vadu a moze mat maternicu. A ano, aj muz moze mat maternicu, Osoba, ktora sa narodila ako zena sa identifikuje s muzskym pohlavim a v ramci tranzicie si maternicu odstranit neda. Dalsia moznost je transplantacia maternice do tela narodeneho ako muz v ramci tranzicie pohlavi.
A ano, volim rozumne. Nikdy nezvolim stranu, ktora siri nenavist z homofobnych dovodov.

bublinka1426
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
23. sep 2023

Booooze... uz je to tu 10x. NACO?? Kup, alebo nekup.

doriiis
23. sep 2023

A čo by ste milé maminky boli radšej,keby učili vaše deti? Ten starý vymyslený príbeh o ujovi na krizku a cirkvi,ktorá je jeden najväčší biznis a kriminálnici v sutanach? Niektorí,česť výnimkám.
Alebo čo také?

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
tosomja
23. sep 2023

Ale tam nepíšu, že muži majú maternicu. Ale osoby, ktoré sa považujú za mužov a žijú ako muži. Čiže je to pravda, a aj to, že naozaj môžu mať deti. A či ich to budú učiť v škole, či si to prečítajú ako 3rocne deti, či to uvidia v bez servítke, či farme...raz sa to dozvedia a urobia si o Tom názor, tak ako každý jeden z nás. Či budeš voliť toho, či toho, také osoby tu budú vždy a či sa budú hrať na mačky, alebo kométu, je to ich vec.

Strana
z5