icon

Kam zmizla anjelicek26?

12. aug 2026
Strana
z4
autor
Dnes o 12:36
@f333

@luccija Mne ako pravnikovi je v trnom v oku to,ze vystavovala svoje deti nenezpecenstu na nete.A to rewelnemu,ako som videla na jednej danej nebezpecnej stranke . Inak by ma nezaujimala ani ona ani ine nicky na mka ich zivit ci weby. . Ale zaujima ma profesne ich spravanie sa ,ktore ohrozuje ich a hlavne ich deti.
A teba do toho nic nie je,kdeja sa rozhodnem prispievat a vebec ma nezaujima v tomto tvoj nazor. Zelam pekny den.

@f333 s týmto suhlasim. Keď vidím tie dnešné influencerky napr Dominika Stará ako svoje predčiasniatko vkuse dava na verejný profil je mi ľúto tých deti..

anonym_fe6f63
Dnes o 12:37
@anonym_74b3eb

@anonym_fe6f63 Mamelku by som s anjelicek neporovnavala. Anjelicek je mila mama, dobra a kludna na svoje deti. Tu tiez vzdy kludne reagovala. Mamelku opisali tie co ju poznaju, ako jednu ukricanu matku. Hnusne krici na svoje deti a aj tu arogantne reagovala. Dokonca ku koncu si urobila druhy nick a sama seba obhajovala, modry konik prezradil, ze to je ona. Ani jednu nikto nevystval. Na mamelku prezradili aka je v realite, tak sa zacala rozculovat az si nick zrusila. A anjelicek ma deti, muza, pracu, uz nema tolko casu na MK.

@anonym_74b3eb tak jasné, že je hysterická na deti, keď ona potrebuje prerábať dom a fotiť kvetinky na Instagram, potom nemá čas na deti a okrikuje ich

autor
Dnes o 12:38
@anonym_74b3eb

Je zaujimave, ako tu niektore vobec neviete citat s porozumenim. Nikto tu v tejto diskusii na anjelicek nekydal. Pisalo sa tu na nu v dobrom, ze ma zivot podla seba aky si vysnila a pre nu je dokonaly. A vy tu o zavisti pisete? Ale to je skor o vas. Anjelicek je jedna mila zena, aj ked v inych diskusiach na nu kydali, vzdy bola mila. Aj tu keby prisla do tejto diskusii milo by napisala. Ale vy tu o nejprajnych ludoch pisete? Treba sa naucit citat. To ze clovek napise o niekom, ze podla mna ma dokonaly zivot a je to mila zena, neznamena ze jej zavidime, a ze by sme vsetko tak chceli. Kazda ma svoj vysneny pocet deti, a tiez muza vo veku ako jej vyhovuje. Napriek tomu mozem povazovat zivot inej zeny, ze ho ma krasny. Ja ju obdivujem, je super matka pre svoje deti.

@anonym_74b3eb ani môj príspevok nebol cieľom ju hejtiť len ma zaujímalo že dlho bola ozaj deň noc na MK a zrazu zmizla že čo sa s ňou stalo

lienka.7
Dnes o 12:49
@aurora33

@sisa_s mamelka bola strašná 😀😀😀😀😂😂😂 ale škoda že som nestihla tu diskusiu kde obhajovala samu seba. To musel byt zážitok 😀😀😀😀

@aurora33 súhlasím s tebou. Ale ako to tu chodí, fanklub tlieskal a tlieskal a tlieskal...

anonym_50da90
Dnes o 12:49
@f333

@anonym_74b3eb Ty si to videla v realite? Ten krasny dom?A okolnosti je zivota? Co vies o zivote a ziv.urovni v de? Foto velmi casto nezobrazuje realitu zivota.To,ze dany pocet deti sulasi aj v realite neznamena, ze je vsetko tak,ako casto prezentovala.
Takze nemala by si podliehat iluzili netu a to vseobecne.
A na mk je vela takych profilov iluzornych.

@f333 prepac, je to smiesne, ze to ides pisat ty. Ak ma pamat neklame, tak ty si stalkovala anjelicek pred par rokmi do takej miery, ze sa musela cela rodina z mnichova prestahovat na opacny koniec nemecka, aby mali od teba pokoj. A na sude maximalne upratujes a nosis spisy, ale urcite nie si pravnicka lol, ze ta to este neomrzelo🤔🤔🤔🤔

maca1984
Dnes o 12:51
@anonym_50da90

@f333 prepac, je to smiesne, ze to ides pisat ty. Ak ma pamat neklame, tak ty si stalkovala anjelicek pred par rokmi do takej miery, ze sa musela cela rodina z mnichova prestahovat na opacny koniec nemecka, aby mali od teba pokoj. A na sude maximalne upratujes a nosis spisy, ale urcite nie si pravnicka lol, ze ta to este neomrzelo🤔🤔🤔🤔

@anonym_50da90 čó ? 😳😱

lienka.7
Dnes o 12:52
@anonym_autor

@f333 s týmto suhlasim. Keď vidím tie dnešné influencerky napr Dominika Stará ako svoje predčiasniatko vkuse dava na verejný profil je mi ľúto tých deti..

@anonym_autor to sú ženy, ktoré nevedia žiť bez sociálnych sietí. Keby tam nevystavovali deti a nerobili drámy, boli by proste nezaujímavé. Deti sú vždy výhodný obchodný artikel. Svoje o tom vie aj taka Dominika Cibuľkova

anonym_50da90
Dnes o 12:55
@maca1984

@anonym_50da90 čó ? 😳😱

@maca1984 pred par rokmi anjelicek nedavala pozor az tak na sukromie, ze sa tuto zienke podarilo ju zistit, kde byva a ju stalkovala a vypisovala, ci vsetko je pravda a nie je a kde ju a kedy s detmi videla a podobne. Mozno ked niekto bude hrabat velmi stare diskusie to aj najde. Anjelicek si nick nezmenila, ale tuto zienka niekolkokrat a aj to ju zeny odhalili. Predtym bola nejaka alica a tak.

maca1984
Dnes o 12:56
@anonym_50da90

@maca1984 pred par rokmi anjelicek nedavala pozor az tak na sukromie, ze sa tuto zienke podarilo ju zistit, kde byva a ju stalkovala a vypisovala, ci vsetko je pravda a nie je a kde ju a kedy s detmi videla a podobne. Mozno ked niekto bude hrabat velmi stare diskusie to aj najde. Anjelicek si nick nezmenila, ale tuto zienka niekolkokrat a aj to ju zeny odhalili. Predtym bola nejaka alica a tak.

@anonym_50da90 panebože 🙈🙈🙈

Strana
z4