Kam zmizla anjelicek26?
@anonym_c00d0b vsetko je vymazane 😀 a ked nahodou napises mamelke komentar k fotke na Ig a nesledujes ju, blokne si ta😅😅 pekne sa predviedla v poslednych diskusiach
@sisa_s Fakt? Tak toto je už diagnóza.
@anonym_c00d0b vsetko je vymazane 😀 a ked nahodou napises mamelke komentar k fotke na Ig a nesledujes ju, blokne si ta😅😅 pekne sa predviedla v poslednych diskusiach
@sisa_s nemusíš ani nič napísať. Ja som videla asi jej 3 príbehy či ako sa to volá na Ig, potom som si chcela pozreť recept u nej na buchty a už som ju nenašla. Blokla ma. Teraz mi vyskakuje na fb .
@f333 Ako predstierala? Ved ma krasne deti, krasny dom, pracu, ktora ju bavi. A aj tu bola vzdy mila aj ked ju niekto provokoval.
@anonym_74b3eb Ty si to videla v realite? Ten krasny dom?A okolnosti je zivota? Co vies o zivote a ziv.urovni v de? Foto velmi casto nezobrazuje realitu zivota.To,ze dany pocet deti sulasi aj v realite neznamena, ze je vsetko tak,ako casto prezentovala.
Takze nemala by si podliehat iluzili netu a to vseobecne.
A na mk je vela takych profilov iluzornych.
Nechapem komu mohla anjelicek26 prekazat, ja som ju sice nejako nesledovala, obcas som mrkla, kedysi davno, ked som bola este na materskej, ako vyrabala tutu sukne, stan pre deti. Je to aktivna a sikovna zena a inym to vadi a namiesto toho, aby sa aj ony inspirovali, co vsetko by mohli robit, tak radsej budu ohovarat.
@anonym_74b3eb Ty si to videla v realite? Ten krasny dom?A okolnosti je zivota? Co vies o zivote a ziv.urovni v de? Foto velmi casto nezobrazuje realitu zivota.To,ze dany pocet deti sulasi aj v realite neznamena, ze je vsetko tak,ako casto prezentovala.
@f333 Nevidela som v realite nic z jej zivota. Ani by som jej zivot nechcela (najma pocet jej deti teda vobec, ani starsieho muza ako ma ona, a plno ineho). S mojim zivotom som spokojna. Ale prisla mi ako mila zena a spokojna so svojim zivotom, a mali vsetko co chceli. Detom naozaj dopriala. Ja na nu nemozem jedno zle slovo napisat. A pisala aj o svojich problemoch, tak podla mna nemala v plane vykreslovat svoj dokonaly zivot. Ale aj tak podla mna ma krasny zivot, ktory jej vyhovuje.
asi sa zacala venovat konecne svojim detom
@anonym_17929c keď niekto prispieva na mk.možno pri obede či kave..alebonsa venuje manzel...znamena to hned nevenovanie detom? Aby si sa ty venovala detom..ked tu tak prispievas
Nechapem komu mohla anjelicek26 prekazat, ja som ju sice nejako nesledovala, obcas som mrkla, kedysi davno, ked som bola este na materskej, ako vyrabala tutu sukne, stan pre deti. Je to aktivna a sikovna zena a inym to vadi a namiesto toho, aby sa aj ony inspirovali, co vsetko by mohli robit, tak radsej budu ohovarat.
@zuzana76 strašnw zamindrákované ženy aú tu...píšu žeby nechceli jej syaršiwho muža...dom...pocet deti....totalne mi je z nich na grc a rada by slm.videla ako oni ziju a s kym..anjelicek nikdy neutocila v diskusiach vzdy poradila....navyse pocet deti ktory ma chcela...ale tu je to odkedy su anonymi len same zlo a zavist...naco je toto dobre
@f333 Nevidela som v realite nic z jej zivota. Ani by som jej zivot nechcela (najma pocet jej deti teda vobec, ani starsieho muza ako ma ona, a plno ineho). S mojim zivotom som spokojna. Ale prisla mi ako mila zena a spokojna so svojim zivotom, a mali vsetko co chceli. Detom naozaj dopriala. Ja na nu nemozem jedno zle slovo napisat. A pisala aj o svojich problemoch, tak podla mna nemala v plane vykreslovat svoj dokonaly zivot. Ale aj tak podla mna ma krasny zivot, ktory jej vyhovuje.
@anonym_74b3eb súhlasím Anjelicek písala aj negatívne veci ohľadne deti .Teraz mala meniť prácu od septembra
Ako sa zistilo, že namiesto viesty píše mama?Veď písala o svojom synovi, že má neštandardné dieťa, výlety,ktoré absolvovali,čo sadi v záhrade.ale všimla som si, že veľa starších komentárov od nej je vymazaných.Mamelka je premotivovaná a určite má ADHD🤣byt sama mesiace, roky s obcasnou návštevou muža je ťažké.Spravili kus práce za tie roky.Ktora mama nekrici na deti?Len, aby tie dobré duše, ktoré ju ohovárajú neboli závistlive susedy a rodina s ktorou nemala práve najlepšie vztahy.Vela žien jej aj tu záviselo pracovitého muža, šikovné decká, vsetko a dome si robili svojpomocne.Ja ju obdivujem
@zuzana76 strašnw zamindrákované ženy aú tu...píšu žeby nechceli jej syaršiwho muža...dom...pocet deti....totalne mi je z nich na grc a rada by slm.videla ako oni ziju a s kym..anjelicek nikdy neutocila v diskusiach vzdy poradila....navyse pocet deti ktory ma chcela...ale tu je to odkedy su anonymi len same zlo a zavist...naco je toto dobre
@anonym_b5b5ea A ty si poriadne precitala co pisem? Ved ja pisem, ze ma krasny zivot, ktory jej vyhovuje, pisem ze vzdy bola mila. Ze dopraje svojim detom. Ja ju neurazam. Praveze sa ju zastavam. Ale to neznamena, ze by som jej pocet deti chcela. Ale jasne som napisala, ze ma krasny zivot, podla seba.
@f333 aby si ty neprispela, keď ide o Anjelicek však?🤣veď ti bola roky tŕňom v oku.Vypocuvala si ju ako malé decko, aby jedna dospelá úspešná žena ako sa prezentujes jej napísala, že konečne išli k teplému moru do Turecka, lebo chodia iba do Dánska🤣
@anonym_74b3eb Internet je virtualny svet a ona zila nim zila viac,ako tym realnym.To nesvedci o stastnom zivote. Zial,aj svoje deti vystavolala riziku internetu. Ja som ju velakrat v dobrom na to upozornovala,ale bez vysledku. Tu neslo o to,ze svoje problemy nepisla na net. To nema robit nikto .Ale ani si priklraslovat ci vytvarat realit .A potom to dopadne tak,ze ked sa situacia este zhosi,tak zrazu sa ocine ten pozivatel ako v pasci ,ked nemoze vytvorit pozitivny obraz .
Takze toto je naozaj aj vyzva pre tie,co myslia,ze musi nat foto ci zivot na mk . Je to nebezpecne viac,ako si predstavuju.
@anonym_b5b5ea ja by som asi povedala, ze vela zien je nespokojnych so svojim zivotom a namiesto toho, aby sa naozaj inspirovali, zmenili co sa da, zacali zit aktivnejsie, neobdivovali len niekoho zivot, ale aj ony si vytvorili podobny, tak ony sa uspokoja len s dristanim a ohovaranim a zavistou. Toto je naozaj crta, co sa mi na nasich ludoch nepaci a toto keby sa dalo zmenit, asi by sme sa tu amli lepsie, lebo ludia by si dopriali. My sme taky neprajny narod.
@anonym_b5b5ea ja by som asi povedala, ze vela zien je nespokojnych so svojim zivotom a namiesto toho, aby sa naozaj inspirovali, zmenili co sa da, zacali zit aktivnejsie, neobdivovali len niekoho zivot, ale aj ony si vytvorili podobny, tak ony sa uspokoja len s dristanim a ohovaranim a zavistou. Toto je naozaj crta, co sa mi na nasich ludoch nepaci a toto keby sa dalo zmenit, asi by sme sa tu amli lepsie, lebo ludia by si dopriali. My sme taky neprajny narod.
@zuzana76 To je o ľuďoch ale , nie o národe. Aj v zahraničí nájdeš neprajných ľudí, neviem, kde to ľudia berú, že len Slováci sú takí.
@zuzana76 To je o ľuďoch ale , nie o národe. Aj v zahraničí nájdeš neprajných ľudí, neviem, kde to ľudia berú, že len Slováci sú takí.
@anonym_c00d0b ja viem, mas pravdu, ze narod s tym asi vela nema, mozno skor zivotna uroven, co sledujem aj vela latino je takych, ale napr zapadna europa, spanieli, francuzi, nemci mi taki nepridu, resp ovela menej, je to asi tym, ze tam bolo viac blahobytu ako u nas, aj latinska amerika tam je velka bieda a tiez to maju tak ako u nas, ze si navzajom dost zavidia a aj ta kriminalita je tam velmi vysoka.
@f333 aby si ty neprispela, keď ide o Anjelicek však?🤣veď ti bola roky tŕňom v oku.Vypocuvala si ju ako malé decko, aby jedna dospelá úspešná žena ako sa prezentujes jej napísala, že konečne išli k teplému moru do Turecka, lebo chodia iba do Dánska🤣
@luccija Mne ako pravnikovi je v trnom v oku to,ze vystavovala svoje deti nenezpecenstu na nete.A to rewelnemu,ako som videla na jednej danej nebezpecnej stranke . Inak by ma nezaujimala ani ona ani ine nicky na mka ich zivit ci weby. . Ale zaujima ma profesne ich spravanie sa ,ktore ohrozuje ich a hlavne ich deti.
A teba do toho nic nie je,kdeja sa rozhodnem prispievat a vebec ma nezaujima v tomto tvoj nazor. Zelam pekny den.
@f333 ako právnik máš písomný prejav na úrovni nedokončenej základnej školy
@f333 ako právnik máš písomný prejav na úrovni nedokončenej základnej školy
@anonym_77fd5b tak
Je zaujimave, ako tu niektore vobec neviete citat s porozumenim. Nikto tu v tejto diskusii na anjelicek nekydal. Pisalo sa tu na nu v dobrom, ze ma zivot podla seba aky si vysnila a pre nu je dokonaly. A vy tu o zavisti pisete? Ale to je skor o vas. Anjelicek je jedna mila zena, aj ked v inych diskusiach na nu kydali, vzdy bola mila. Aj tu keby prisla do tejto diskusii milo by napisala. Ale vy tu o nejprajnych ludoch pisete? Treba sa naucit citat. To ze clovek napise o niekom, ze podla mna ma dokonaly zivot a je to mila zena, neznamena ze jej zavidime, a ze by sme vsetko tak chceli. Kazda ma svoj vysneny pocet deti, a tiez muza vo veku ako jej vyhovuje. Napriek tomu mozem povazovat zivot inej zeny, ze ho ma krasny. Ja ju obdivujem, je super matka pre svoje deti.
ja som mala anjelicek rada mne nijako nevadila.Len za ten cas vobec neviem odkial ona vlastne bola.Vselico tu na seba prezradila ale mesto ci dedinu vobec.Kde ona vlastne byva neviete? v akej casti Nemecka
@luccija Mne ako pravnikovi je v trnom v oku to,ze vystavovala svoje deti nenezpecenstu na nete.A to rewelnemu,ako som videla na jednej danej nebezpecnej stranke . Inak by ma nezaujimala ani ona ani ine nicky na mka ich zivit ci weby. . Ale zaujima ma profesne ich spravanie sa ,ktore ohrozuje ich a hlavne ich deti.
A teba do toho nic nie je,kdeja sa rozhodnem prispievat a vebec ma nezaujima v tomto tvoj nazor. Zelam pekny den.
@f333 ale prosim Ťa, ty raď tým, ktoré si tvoje služby zaplatia...samaritanka, ktorej záležalo na deťoch Anjelicka.Rypala si do nej roky najviac si mi utkvela v príspevku kde ťa veľmi zaujímalo prečo je jej muž už na dôchodku a ako si predplatil roky, že už môže byť doma?.Je dospelá vedela čo zverejňuje a nie je jediná, ktorá ti dáva fotky deti, bývania atď...Tieto právnicke kecy a objasňovania patria inam.Kde prispela Anjelicek hneď si tam bola a útočila a spochybňovali jej slova
Je zaujimave, ako tu niektore vobec neviete citat s porozumenim. Nikto tu v tejto diskusii na anjelicek nekydal. Pisalo sa tu na nu v dobrom, ze ma zivot podla seba aky si vysnila a pre nu je dokonaly. A vy tu o zavisti pisete? Ale to je skor o vas. Anjelicek je jedna mila zena, aj ked v inych diskusiach na nu kydali, vzdy bola mila. Aj tu keby prisla do tejto diskusii milo by napisala. Ale vy tu o nejprajnych ludoch pisete? Treba sa naucit citat. To ze clovek napise o niekom, ze podla mna ma dokonaly zivot a je to mila zena, neznamena ze jej zavidime, a ze by sme vsetko tak chceli. Kazda ma svoj vysneny pocet deti, a tiez muza vo veku ako jej vyhovuje. Napriek tomu mozem povazovat zivot inej zeny, ze ho ma krasny. Ja ju obdivujem, je super matka pre svoje deti.
@anonym_74b3eb Anjelicek nevedela útočiť a obhájiť sa a to bola jej chyba, že jej tu ženy písali, že má vysnívané dieťa a ide do práce, alebo po potrate nech to už neskúšaju atď ...radšej sa stiahla a ona jej nemala práve najlepšie detstvo tak si myslím, že tam sa naučila radšej sa stiahnuť
@anonym_74b3eb Presne si to vystihla. Mohe pistelky ci pisatelia asi maju problemy nielen porozumenim textu ale aj so svojou nevyrovnonostou,ked su take agresivne v prejave.Ale to su zname NICKY.
Ale to je skor vizITka ich nestastneho zivota.
A aj to,ze niekto si pREdstavuje,ze je co zavidiet niekomu na nete,ked sa prEzentuje svojim virtualnym zivotom .To je skor na pousmiatie sa nad tym nickom.
naivne pisatelky, si asi predstavuju,ze co sa prezentuzje na nete je aj realne. Vdrvivej väcsine jeto naopak. .
ja neviemco autorku temy viedlo k tej otazke o danej pisatelke.
Ale tato tema je dobrou prilezitostou naozaj sa zamysliet nad tym,ze niekto moze byt aj milym clovekom/to nikto nevie cez/ ale moze byt nespokojnym a nestastnym zo svojho zivota a tak si to kompenzuje virtualne .
Inak by zil svoj zivot mimo netu. O tomto to je.
A je uz upne cez ciaru,ekd svoje deti takto tiez ohrozuje. Tie deti dospeju a ta stopa po ich zivite tam zostane. Ako sa asi budu citit,ked najdu svoje video na nejakej pochybnej stranke ci na nete,kdeich rodic prezentoval ich rodinu tak,ze to malo zodpoveda realite?
@anonym_74b3eb Presne si to vystihla. Mohe pistelky ci pisatelia asi maju problemy nielen porozumenim textu ale aj so svojou nevyrovnonostou,ked su take agresivne v prejave.Ale to su zname NICKY.
Ale to je skor vizITka ich nestastneho zivota.
A aj to,ze niekto si pREdstavuje,ze je co zavidiet niekomu na nete,ked sa prEzentuje svojim virtualnym zivotom .To je skor na pousmiatie sa nad tym nickom.
naivne pisatelky, si asi predstavuju,ze co sa prezentuzje na nete je aj realne. Vdrvivej väcsine jeto naopak. .
ja neviemco autorku temy viedlo k tej otazke o danej pisatelke.
Ale tato tema je dobrou prilezitostou naozaj sa zamysliet nad tym,ze niekto moze byt aj milym clovekom/to nikto nevie cez/ ale moze byt nespokojnym a nestastnym zo svojho zivota a tak si to kompenzuje virtualne .
Inak by zil svoj zivot mimo netu. O tomto to je.
A je uz upne cez ciaru,ekd svoje deti takto tiez ohrozuje. Tie deti dospeju a ta stopa po ich zivite tam zostane. Ako sa asi budu citit,ked najdu svoje video na nejakej pochybnej stranke ci na nete,kdeich rodic prezentoval ich rodinu tak,ze to malo zodpoveda realite?
@f333 nehnevaj sa, ale kto si ty aby si určovala čo je správne ?
Nie som zástanca vešania každého prdu na internet, ale ani sa nestarám do toho kto, čo , kde zverejní .
Píšeš tu teda o anjelicek. Ty ich poznáš osobne, žiješ s nimi keď vieš, že to nezodpovedá realite ?
A ak si ty právnik, tak bez urážky, to je des ten tvoj písomný prejav . Ako nacenganý Dežo z hornej dolnej .
@anonym_74b3eb "aspon sa konecne zacala venovat detom" a okrem toho toto nie je jedina tema o anjelicek, vsimla som si aj pred mesiacom, ci dvomi, ze niekto zalozil temu o nej, piseme vseobecne, ano, niektorym uzivatelkam vadila a kritizovali ju.
@sisa_s mamelka bola strašná 😀😀😀😀😂😂😂 ale škoda že som nestihla tu diskusiu kde obhajovala samu seba. To musel byt zážitok 😀😀😀😀
@anonym_a729b8 kedysi bola zastrčená v každej téme a zrazu zmizla a už ju tu dlho nevidím tak mi je to divne keď predtým žila modrým koňom
@anonym_autor Mozno,ked bola na materskej,tak tu bola casto. Ale pokial viem,uz pracuje. Takze toho casu asi vela neostava.
@maca1984 ináč mne na tých fotkách prišli jej staršie deti také, že sa hanbia. Hlavne ta staršia sa neskutočne hrbila.
@aurora33 už tie baby boli vo veku " mamá, nefoť ma". To poznám od kamošiek.A ako píšeš, tá staršia, vlastne najstaršia.
Kamošky to sice nikam nevešajú, a keď, tak len minimálne, ale počujem to. Či su to chaty, more, hory, proste tie decká nechcú už. Netvrdím že všetky, len čo vidím u kamošiek.

@anonym_74b3eb A ktorá diskusia to je, nájdem ju ešte? Zaujímavé, od nej by som to nečakala.