icon

"Kauza" Gáborík

Včera o 14:52

Ja som dost udivena z tych komentarov k tejto "kauze". Mne je to aj jedno ze sa prevalilo aky je(lutujem len deti). O sportovcoch sa to vseobecne hovori. Co si ja z toho celeho odnasam je, ze sa zase raz potvrdilo, ze IG nie je realita a ze aj "dokonala" zena ako Ivana nemusi muzovi stacit.
Ale som prekvapena, ako sa ho ludia zastavaju. Opat sa potvrdzuje, ze muz podvadzat moze, ale zena ak podvadza tak je k***a. Najlepsie su komentare starych babiek 😁 A tie, ze niekto zverejnil nieco na co nemal pravo 😁 Ako pardon, ale ked idem s milenkou na verejne podujatie tak co cakam? Aspon trochu ucty keby prejavi manzelke, ze sa s milenkami skryva. Moze si s Ficom ruku podat. Vlastne teraz ako to pisem uz potom chapem tie obranne komentare od starsich zien 🤦‍♀️

anonym_cb3d73
Včera o 18:07

Tak su aj zeny, co ich chlapi biju, nemaju ani 1 % Gaborikovych penazi a zeny ich neopustia. Takze tak.
Ja hovorim, ze muzi su len taki verni, ako 1. ich moznosti a 2. ich moralne hodnoty. Tak myslim, ze Gaborik moznosti ma a moralka asi pokrivkava, asi tak ako tych slecien, co sa nechaju prasit od zadanych. Myslim, ze Ivanka strazi svoju investiciu, kebyze ho opusti, tak on si rychlo najde dalsiu a este jej mozno aj dalsie 2 deti urobi, to by nebolo vyhodne. Majetok je jeho, zarobeny pred manzelstvom. Ja ju chapem. Ako nie velmi pekna zena som sa vydala v ramci svojich moznosti, muz zarobi slusne, aj ja, mame dobry zivot, paci sa mi aj po 50ke. Nechcela by som Gabotika, ale ake moznosti maju tie "celebritne" zeny? Len si najst sportovca na 80 %, ako Nizlova Lobotku napriklad, alebo potom nejakeho zbohatlika alebo jeho syna, pripadne herca. Vsak vid Mendrejova a Hatina, Rezes mladsi ma tusim az 2 missky v kosiari. Taky bol vzdy svet, muzi chcu pekne zeny a bohati si mozu dovolit tie najkrajsie. 🤣

natalka13
Včera o 18:09
@anonym_b61554

@natalka13 ale toľko peňazí z ig nenatoci,koľko má on. Určite jej to na udržanie štandardu stačí, ale nie na udržanie štandardu celej rodiny. Veď už len tá loď niečo stojí 😉

@anonym_b61554 preto sa pytam odkial ma "dostatok" penazi

anonym_b0b4bc

@anonym_autor vzdy tie najviac dokonale pary na ig su tie najviac nestastne len sa silou mocou snazia to skryt. Dokonaly priklad jasmina a rytmus. Z nich az srsi ako zufalo sa snazia dat najavo ze sa maju radi a ze im nic nechyba. 🙂 preto tomu netreba verit.

citronove_koliesko
@anonym_autor

@citronove_koliesko gaborik, gaborika, gaborikovi, gaborikom, gaborikova, gaborikovou, atd. ano, je tam slovo gaborik vzdy, ale v slove gaborik je aj gabor. takze som to nepisala cele, pisala som gabor.
ale som zvedava, kolke si tu pred zalozenim diskusie vyhladavaju, ci taka uz existuje 😉
kazdopadne tu rozoberam uplne nieco ine ako v tej diskusii, takze aj tak by som asi zalozila novu.

@anonym_autor gaborik je vsade, neexistuje ho nejako vysklonovat aby neobsahoval zaklad gaborik. Takze naozaj nechapem tomu myslienkovemu pochodu hladat gabor namiesto gaborik teda ak to nema byt vyhovorka na zalozenie novej diskusie 😃

minenkaa
Včera o 18:10
@natalka13

@minenkaa odkial ma podla teba Ivana svoje peniaze? Ig a spoluprace?

@natalka13 a píšem niekde že nie vdaka ig

autor
Včera o 18:17
@citronove_koliesko

@anonym_autor gaborik je vsade, neexistuje ho nejako vysklonovat aby neobsahoval zaklad gaborik. Takze naozaj nechapem tomu myslienkovemu pochodu hladat gabor namiesto gaborik teda ak to nema byt vyhovorka na zalozenie novej diskusie 😃

@citronove_koliesko nema, proste som to skratila. google by to nasiel... ved pisem ze by som ju zalozila aj tak. lebo neriesim ci niekto mal alebo nemal pravo to zverejnit(ako v tej druhej teme), ani neriesim ich ako rodinu a kto s kym preco je(vieme preco asi). riesim to, ako ho ludia obhajuju. pripadne tvrdia, ze je to vymyslene aby sa henta zviditelnila, pritom existuje dost ludi, co vie potvrdit ze je ku...nik.

anonym_b0b4bc
Včera o 18:20

@anonym_autor a samozrejme ze Ivana vie co ma doma. Nevera u znameho clovela sa lahko prevali. Podla mna ju to uz neprekvapilo. Proste maju deti a ostavaju kvoli nim. To ze sportovci su zaletnici vieme uz davno

anonym_217fd8
Včera o 18:25
@anonym_b0b4bc

@anonym_autor vzdy tie najviac dokonale pary na ig su tie najviac nestastne len sa silou mocou snazia to skryt. Dokonaly priklad jasmina a rytmus. Z nich az srsi ako zufalo sa snazia dat najavo ze sa maju radi a ze im nic nechyba. 🙂 preto tomu netreba verit.

@anonym_b0b4bc Jasmina je taká poblaznena ja bývam v neďalekej dedine a často ich vidím spolu venčiť psa, s malým vonku.Preco si ľudia myslia, že bohati sa nehadajú kvôli niečomu?Oni sú autenticki pri jazere ich stretneš v deravých teplákoch a pijú Kofolu.On chcel dieťa a rodinu aku nemal práve im verím, že sa našli.Ak by Dara chcela dieťa a bola mladšia zostal by s ňou.
Aj mne povedala sestra, že sa nerozvedie, aby si muž nespravil ďalšie dieťa a deti sa nedelili o dedičstvo🤪Ivana by bola nikto bez Gáboríka a ktovie ako to bolo

anonym_570dea
Včera o 18:25

Je od neho ekonomicky zavisla. Ine jej neostava v tejto situacii, len zdielat nadalej videa z ,,dokonaleho rodinneho zivota” a este afektovanejsie sa smiat a akoze zabavat. Kvoli ochrane ega nechce ukazat zranitelnost a davat ludom uspokojenie, ze je zlomena, ale snazi sa naopak presvedcit okolie a samu seba, ze je vsetko v poriadku. Myslim si, ze v kej situacii by takto reagovalo vacsina zien. Mna by stoplo to, ze mi moze domov donies HIV, Syfilis akebo vselijake ine pochutiny a tym ohrozit aj deti.

anonym_135870
Včera o 18:26

Ženy, vy máte teda problémy 😀

anonym_b0b4bc
Včera o 18:36
@anonym_217fd8

@anonym_b0b4bc Jasmina je taká poblaznena ja bývam v neďalekej dedine a často ich vidím spolu venčiť psa, s malým vonku.Preco si ľudia myslia, že bohati sa nehadajú kvôli niečomu?Oni sú autenticki pri jazere ich stretneš v deravých teplákoch a pijú Kofolu.On chcel dieťa a rodinu aku nemal práve im verím, že sa našli.Ak by Dara chcela dieťa a bola mladšia zostal by s ňou.
Aj mne povedala sestra, že sa nerozvedie, aby si muž nespravil ďalšie dieťa a deti sa nedelili o dedičstvo🤪Ivana by bola nikto bez Gáboríka a ktovie ako to bolo

@anonym_217fd8 pockat ale to ze ich vidavas takychto obycajnych nic neznamena. Ja ked vidim ich ig ako vsetko nasilu kazda dokonalost. Jasmina taka celkom jemna zienka a ma pri sebe chlapa s obrovskym egom. No neviem ci dobré kombo. Dara nechala rytmusa. Rytmus bol dlho kvoli tomu urazeny hned.nasiel mladsiu aby ublizil

anonym_4f64c5
Včera o 18:36
@anonym_135870

Ženy, vy máte teda problémy 😀

@anonym_135870 Také zo života 😁 Však podvádzajú aj roboši z montážnej linky , obyč.pupkáči plešatí, čo smrdia grošom. Tak prečo nie vrcholoví športovci- miliardári? Chápeš, také pripomenutie, že sú to len ĺudia a riešia také isté sračky ako bežní smrteĺníci.

anonym_b69f1b
Včera o 18:38
@natalka13

@anonym_b61554 preto sa pytam odkial ma "dostatok" penazi

@natalka13 pozri si s ňou rozhovory, propaguje na svojom IG rôzne produkty... a dostáva za to pekné peniažky.. Btw, IG nemám ani ju nesledujem 🙂
Toto je hrozné čo tu niektoré predvádzate čo je medzi nimi je ich vec a ich súkromie...
Že Ivana je nikto?? Mala kariéru tanečníčky, modelky a popri tom vyštudovala ekonomickú univerzitu s červeným diplomom, ale budú si tu o ňu obtierať hubu chudery čo doma šúchajú nohami, chlapi ich podvádzajú ani o tom nevedia...

anonym_b61554
Včera o 18:46
@anonym_b69f1b

@natalka13 pozri si s ňou rozhovory, propaguje na svojom IG rôzne produkty... a dostáva za to pekné peniažky.. Btw, IG nemám ani ju nesledujem 🙂
Toto je hrozné čo tu niektoré predvádzate čo je medzi nimi je ich vec a ich súkromie...
Že Ivana je nikto?? Mala kariéru tanečníčky, modelky a popri tom vyštudovala ekonomickú univerzitu s červeným diplomom, ale budú si tu o ňu obtierať hubu chudery čo doma šúchajú nohami, chlapi ich podvádzajú ani o tom nevedia...

@anonym_b69f1b zaujímavé,že ju nesledujes,ale akej farby má diplom to vieš.

anonym_77ec5c
Včera o 18:46
@anonym_85feaa

@anonym_77ec5c je to krasna zena.
A nikto z nas nevie aka je realita...mozno ju on bije, mozno psychicky tyra, manipuluje s nou, vydiera..ze jej vezme deti...staci keby sa rozviedli a on by napr deti na pol leta odpratal do chorvatska a ona by ich nevidela a mozno by sa o deti starala opatrovatelka a on si si uzival na jachte....mozno si ako mama povie ze no stoji mi to zato?
Bohvie kam by to az zaslo lebo tu skutocnu realitu medzi 4 stenami nevie nikto....
Mozno on sluboval a ona davala sance ako miliony zien pred nou...mozno tomu nikdy nechcela uverit...
Oznacit ju za zlatokopku je v podstate najjednoduchsie ze?

@anonym_85feaa Zlatokopka, lebo v minulosti chodila s Chrenekom (ktory ju nakoniec nechal kvoli Marii Pietrovej), potom mala Tumu a Gaborika. Neviem, ci v jej zivote bol nejaky obycajny šuhaj. Ano, nezavidim,vsetci sme si strojcovia svojho stastia. Kazda mame iny vkus, iny styl,ine hodnoty a priority.

anonym_570dea
Včera o 18:48
@anonym_b69f1b

@anonym_b69f1b na to ako ju tu agresivne obhajujes a kolko o nej vies, ty budes asi jej kamoska, vsak?

anonym_77ec5c
Včera o 18:49
@anonym_b69f1b

@anonym_b69f1b Nie je to ich vec a ich sukromie. Bezny den na nas vyskakuju jej reklamy, je to verejne cinna osoba bez sukromia. Sukromie si zapredala za peniaze z reklam. Mna osobne to obtazuje. Tak preco, ked je to takato kauza - hanba na 100 rokov, to nemame sledovat. Minimalne sa clovek na tej ich pretvarke pobavi.

anonym_b69f1b
Včera o 18:52
@anonym_b61554

@anonym_b69f1b zaujímavé,že ju nesledujes,ale akej farby má diplom to vieš.

@anonym_b61554 dala so si tú námahu a pozrela som si teraz s ňou 2 rozhovory, príde mi celkom fajn, inteligentná žena a maká na sebe.. Samozrejme závisť je hnusná vlastnosť, tak ste si tu prišli do nej kopnúť predchádzajúcich 7 strán vám nestačilo, vy úbožiačky

aurora33
@anonym_77ec5c

@anonym_b69f1b Nie je to ich vec a ich sukromie. Bezny den na nas vyskakuju jej reklamy, je to verejne cinna osoba bez sukromia. Sukromie si zapredala za peniaze z reklam. Mna osobne to obtazuje. Tak preco, ked je to takato kauza - hanba na 100 rokov, to nemame sledovat. Minimalne sa clovek na tej ich pretvarke pobavi.

@anonym_77ec5c pravda

anonym_09b394

@anonym_autor
Nikto s nimi nežijeme, nikto nevieme ako to celé je. Úplne nechápem, prečo Ivanu všetci označujú za zlatokopku. Keď sa spoznali, bola tanečníčka, modelka, VŠ vzdelaná žena. Jasné, že nemala toľko peňazí ako Gáborík, ale ktorá slovenská žena by mala? Tak ako si on nenašiel priemernú predavačku z potravín s miernou nadváhou, si ona nenašla priemerného murára v montérkach. Podľa mňa úplne normálne.

anonym_b61554
Včera o 18:57
@anonym_b69f1b

@anonym_b61554 dala so si tú námahu a pozrela som si teraz s ňou 2 rozhovory, príde mi celkom fajn, inteligentná žena a maká na sebe.. Samozrejme závisť je hnusná vlastnosť, tak ste si tu prišli do nej kopnúť predchádzajúcich 7 strán vám nestačilo, vy úbožiačky

@anonym_b69f1b až na to,že ja som si nekopla,ty uboziacka. Mne jej jej ľúto. Znášať takto verejné poníženie a tváriť sa,že sa ma to netýka. Bohužiaľ, nemá na výber.

anonym_b69f1b
Včera o 18:58
@anonym_77ec5c

@anonym_77ec5c tak ti prajem peknú zábavu, je mi ťa fakt ľúto.

anonym_85feaa
Včera o 18:58
@anonym_77ec5c

@anonym_85feaa Zlatokopka, lebo v minulosti chodila s Chrenekom (ktory ju nakoniec nechal kvoli Marii Pietrovej), potom mala Tumu a Gaborika. Neviem, ci v jej zivote bol nejaky obycajny šuhaj. Ano, nezavidim,vsetci sme si strojcovia svojho stastia. Kazda mame iny vkus, iny styl,ine hodnoty a priority.

@anonym_77ec5c to su muzi o ktorych pisali media lebo su tiez znami...
A teda dala som si namahu a s chrenekom bola ked mali obaja 18 az do 22...vtedy Chrenek asi nemal miliony na ucte 😂😂
S Tumom sa dala dokopy pocas lets dance co teda tazko odsudzovat niekoho ze pri tancovani telo na telo proste preleti iskra...
A tym vlastne konci tento "siahodlhy" zoznam...student/syn miliardara..a herec....a potom teda gaborik...
A teda ked berieme ako fakty len to co napisu media tak sam gaborik sa vyjadril ze si zhanal kontakt na ivanu a on bol iniciativny...

anonym_77ec5c
Včera o 19:00
@anonym_b69f1b

@anonym_77ec5c tak ti prajem peknú zábavu, je mi ťa fakt ľúto.

@anonym_b69f1b Ako som pisala vyssie, som Trenčanka a roky pocuvam,ako ju Majo podvadza. Luto by Ti malo byt skor Ivanky, ze si vybera takuto celoslovensku potupu. Pekny zvysok vecera prajem

anonym_b69f1b
Včera o 19:08
@anonym_77ec5c

@anonym_b69f1b Ako som pisala vyssie, som Trenčanka a roky pocuvam,ako ju Majo podvadza. Luto by Ti malo byt skor Ivanky, ze si vybera takuto celoslovensku potupu. Pekny zvysok vecera prajem

@anonym_77ec5c jasné " počúvaš " aj mu pri tom podvádzaní svietiš, keď si si tým taká istá?? Daj mená s kým ju podvádza.

aurora33
Včera o 19:12
@anonym_b69f1b

@anonym_77ec5c jasné " počúvaš " aj mu pri tom podvádzaní svietiš, keď si si tým taká istá?? Daj mená s kým ju podvádza.

@anonym_b69f1b ty si ale namosúrená 😀😀😀

anonym_9918c5
Včera o 19:15
@anonym_570dea

Je od neho ekonomicky zavisla. Ine jej neostava v tejto situacii, len zdielat nadalej videa z ,,dokonaleho rodinneho zivota” a este afektovanejsie sa smiat a akoze zabavat. Kvoli ochrane ega nechce ukazat zranitelnost a davat ludom uspokojenie, ze je zlomena, ale snazi sa naopak presvedcit okolie a samu seba, ze je vsetko v poriadku. Myslim si, ze v kej situacii by takto reagovalo vacsina zien. Mna by stoplo to, ze mi moze domov donies HIV, Syfilis akebo vselijake ine pochutiny a tym ohrozit aj deti.

@anonym_570dea údajne chodia na testy.

anonym_77ec5c
Včera o 19:15
@anonym_b69f1b

@anonym_b69f1b Pisala som vyssie, su šumy v Trencine, ja viem len od kadernicky a od kozmeticky. Mena jeho konkubin neviem a ani som sa o to nezaujimala, nepytala. Ty si ale nejaka detektivka z kruhov Ivanky, lebo su tu na tuto temu 2 diskusie a aj v tej druhej diskusii je podobna osoba ako Ty, chce konkretne mena, dokazy. Poviem Ti, ze mna to konkretne ani nezaujima, pisem len, ze su klebety v Trencine, ze Majo dlhodobo podvadza, ci s jednou alebo viacerymi (to neviem). Dam to na seba, keby sa pri mojom manzelovi obtierala 5 hodin nejaka cudzia zena - doslova sa obtierala o nho na tom festivale, tak uz mam spisanu ziadost o rozvod s tym, ze moj muz nie je milionar.

anonym_9918c5
Včera o 19:16
@anonym_b69f1b

@anonym_b69f1b lenže tie spolupráce a peniažky ma tiež vďaka menu Gaborikova.
Akú kariéru mala? Jaj, ze bola majsterka Slovenská? A EU s červeným diplomom skončila aj jedna politička. Ktorá tam reálne ani nechodila, spolužiaci sa s nou stretli až na promócií.

anonym_9918c5
Včera o 19:20
@anonym_b61554

@anonym_b69f1b až na to,že ja som si nekopla,ty uboziacka. Mne jej jej ľúto. Znášať takto verejné poníženie a tváriť sa,že sa ma to netýka. Bohužiaľ, nemá na výber.

@anonym_b61554 na vyber ma. Môže odísť alebo ostat.