icon

"Kauza" Gáborík

Včera o 14:52

Ja som dost udivena z tych komentarov k tejto "kauze". Mne je to aj jedno ze sa prevalilo aky je(lutujem len deti). O sportovcoch sa to vseobecne hovori. Co si ja z toho celeho odnasam je, ze sa zase raz potvrdilo, ze IG nie je realita a ze aj "dokonala" zena ako Ivana nemusi muzovi stacit.
Ale som prekvapena, ako sa ho ludia zastavaju. Opat sa potvrdzuje, ze muz podvadzat moze, ale zena ak podvadza tak je k***a. Najlepsie su komentare starych babiek 😁 A tie, ze niekto zverejnil nieco na co nemal pravo 😁 Ako pardon, ale ked idem s milenkou na verejne podujatie tak co cakam? Aspon trochu ucty keby prejavi manzelke, ze sa s milenkami skryva. Moze si s Ficom ruku podat. Vlastne teraz ako to pisem uz potom chapem tie obranne komentare od starsich zien 🤦‍♀️

anonym_34efc6
Dnes o 04:32

ja nechápem a vôbec sa mi nepáči zmýšľanie - veď on ma kopec peňazí, tak môže všetko. aj nevery. haloo? to vam príde normálne? že ma peniaze, tak môže podvádzať? keby ma tých peňazí ona, tak by bolo v pohode že sa vsade ku*ví? že by on vystrcil nohy z domu a ona by už balila kadejakých zajačikov?
myslite že aj vtedy by ich objavovali stare tetky, že nechajte ich, veď hrajú pekne divadielko o rodinke?

autor
Dnes o 05:03
@anonym_ad2ed4

To su nebetycne hovadiny. Kto vidi do ich sukromia? Kto vidi co maju/nemaju doma? Kto ma pravo ich sudit? Aj keby mu napr. odpustila je to jej vec, kto je ten kto sudi ze odpusti pre peniaze? Poslednym chudakom zeny odpustili x nevier lebo ich miluju, ale za to ze oni maju peniaze tak odpusti lebo nechce opustit zlatu klietku? Ludia su tak sprosti a vykonstruuju take hovadiny a najviac ma prekvapilo, ked som citala “konecne praskla ta bublina o dokonalej rodinke”. Ako keby niekomu oci klalo, ze sa lubia, ze sa maju dobre, ze maju krasne zdrave deti, ze ziju iny zivot ako bezni ludia. Normalne ich potesilo, ze aj ta krasna sikovna Ivana ktora si zije naozaj pekny zivot ho mozno az taky pekny nema. Zavist je fakt svina a ludia su tak ubohi, ako aj ty autorka za tuto diskusiu a tvoje komentare niektore.
Opustit muza kvoli nevere alebo naopak opustit zenu kvoli nevere nemusi byt zrovna vzdy to najlepsie riesenie. Pretoze mnoho vztahov to ustalo a su mozno stastnejsi ako tu verni, to nikto nevie. A ci to bola naozaj nevera vie len Gaborik, nikto iny, ziadna trapna exfarmarka ktora si namiesto svojho riesi cudzich pre svoju sledovanost.

@anonym_ad2ed4 no ukaz mi, ktore konkretne moje komentare.

moonlight1210
Dnes o 05:03
@anonym_34efc6

ja nechápem a vôbec sa mi nepáči zmýšľanie - veď on ma kopec peňazí, tak môže všetko. aj nevery. haloo? to vam príde normálne? že ma peniaze, tak môže podvádzať? keby ma tých peňazí ona, tak by bolo v pohode že sa vsade ku*ví? že by on vystrcil nohy z domu a ona by už balila kadejakých zajačikov?
myslite že aj vtedy by ich objavovali stare tetky, že nechajte ich, veď hrajú pekne divadielko o rodinke?

@anonym_34efc6 tuto vec - porozmyslat si tak trosku a najst sposob, ako hodit chybu za muzsky poklesok na zenu - robia dva druhy zien.

Jedny su tie, ktore toto muzske myslenie vstrebali od svojich mam. Ze zodpovednost za vsetko (i muzske chyby) je na zene. Ze je to jej hanba. Muz je z obliga.
Takze sa sice povazuju za moderne zeny z roku 2026, ale myslenie maju stale z roku 1950.

Druhe su tie, co si cez toto kompenzuju vlastne vztahove a ine hodnotove problemy. Chcu vidiet, ako to ta zena nevernikovi nalozi a verejne ho zosmiesni. Pripadne ho potresta tym, ze ho osklbe z penazi a podobne. Zatoci s nim. Ze ten nevernik trpi.
Chcu vidiet akciu a chcu aspon cez nu prenesene citit satisfakciu.

A ked sa tak neudeje, tak si na nej vybijaju vlastnu frustraciu z toho, ze oni sami tiez so svojimi problemami nic nerobia. Tak nalozia aspon jej. Lebo sebe nechcu.

anonym_9918c5
Dnes o 05:17
@moonlight1210

@anonym_9918c5 Tak to je potom zaujimave, ze on s tolkymi peniazmi je k nej prikovany. Ked chce mat kazdu chvilu inu.

Toto nie je o poslusnosti manzelky. 🙂

@moonlight1210 kto je ku komu prikovany by sa dalo polemizovať. Ale určite on nie je prikovany k nej.

anonym_cb7dab
Dnes o 05:41

@anonym_autor Vy chápete, že touto hlúpou diskusiou zraňujete ich deti?

mirage
Dnes o 05:45
@anonym_cb7dab

@anonym_cb7dab no počkaj.. MY? Nie ich rodičia, ale MY?

katkaseiner
Dnes o 06:01

akokolvek to medzi nimi je, treba si uvedomit, ze na IG sa vzdy kazdy prezentuje tip top... pozlatko 365 dni v roku nezaziva nikto... nikto nevesia na net ze sa rozvadza, je chory, ma psychicke problemy... proste toto je realita takychto prominentnych parov. Tiez poznam ludi ktori sice nie su v top 1000ke v tejto krajine, ale sa tak tvaria a co z toho... Treba si cenit co ma clovek doma... mozno vas manzel nevezme na cestu okolo sveta, ale ani nepojde pri prvej prilezitosti zahybat..

anonym_3715f5
Dnes o 06:03
@anonym_cb7dab

@anonym_cb7dab tou diskusiou a my? To Ivanka sa môže pred deťmi hanbiť, že sa po verejnom ponížení od manžela hrá naďalej na dokonalú ženu a na dokonalú rodinku. Za mňa klesla na úplne dno. Týmto sama učí tie deti, a ubližuje im, že toto je v manželstve normalne a morálne a že sa nič nedeje. Okrem toho každá jedna matka ubližuje deťom, ktorá svoje súkromie a súkromie svojich deti prezentuje na IG. Aj bez nevery.

anonym_704013
Dnes o 06:09
@moonlight1210

@anonym_34efc6 tuto vec - porozmyslat si tak trosku a najst sposob, ako hodit chybu za muzsky poklesok na zenu - robia dva druhy zien.

Jedny su tie, ktore toto muzske myslenie vstrebali od svojich mam. Ze zodpovednost za vsetko (i muzske chyby) je na zene. Ze je to jej hanba. Muz je z obliga.
Takze sa sice povazuju za moderne zeny z roku 2026, ale myslenie maju stale z roku 1950.

Druhe su tie, co si cez toto kompenzuju vlastne vztahove a ine hodnotove problemy. Chcu vidiet, ako to ta zena nevernikovi nalozi a verejne ho zosmiesni. Pripadne ho potresta tym, ze ho osklbe z penazi a podobne. Zatoci s nim. Ze ten nevernik trpi.

A ked sa tak neudeje, tak si na nej vybijaju vlastnu frustraciu z toho, ze oni sami tiez so svojimi problemami nic nerobia. Tak nalozia aspon jej. Lebo sebe nechcu.

@moonlight1210 Toto sú také sračky, ze až... Žiadna hanba ani zodpovednosť sa tu na Ivanu nehádže. Ale uvedom si, že Gáborík nie je bežný človek a ženy po ňom idú viac nez po obyčajných chlapoch. Dôvod je jasný. A jeho žena to dobre chápe a podľa toho reaguje. Jednoducho využil situáciu, ale potom sa vratil k rodine, čiže nič strašné sa nestalo. Oveľa horšie by bolo, keby sa zamiloval, udržiaval paralelný vzťah, alebo si inde urobil nemanželské decko... On odchod od rodiny očividne neplánuje, takže tu netreba moralizovať.
To len tu na koni sa všetko rieši okamžitým rozvodom/rozchodom a ženy z toho napokon vyjdú ako chudery. Čo je horšie? Neverný chlap, ktorý sa však postará a finančne zabezpečí rodinu alebo zostať sama a deťmi, prežívať z mesiaca na mesiac a chodiť po zoznamkách s vidinou ideálneho vzťahu, ktorý zvyčajne nepríde?
V určitom veku a po životných skúsenostísch môžem povedať, že napriek takýmto incidentom má Ivana s deťmi krásny život a my jej môžeme len závidieť.

autor
Dnes o 06:12
@anonym_cb7dab

@anonym_cb7dab za 1. kym jej deti budu schopne vyhladat si taketo diskusie na nete bude tato kauza uz davno zabudnuta. a mozno budu uz ich rodica aj rozvedeni. za 2. tato a dalsie diskusie im jedine tak dvihaju dosahy. a z tych dosahov oni ziju. viac dosahov, viac mozu pytat za spoluprace. a za 3. ona sama dobrovolne dava tie deti na Ig a to im moze raz viac ublizit ako diskusia o ich rodicoch.

anonym_ad2ed4
Dnes o 07:59
@anonym_9918c5

@anonym_ad2ed4 AŽ 1000€? A to ma Ivanka na koľko? Na tu dovolenku v Chorvátsku, kde sú teraz? Prosim ta netrep už aspoň. Kúpi malej jedny šaticky a je po 1000€.

@anonym_9918c5 u teba to asi funguje “podla seba sudim teba”. Si asi tak na peniaze, ze si ani nevies predstavit ze niekto moze ostat vo vztahu aj z lasky napriklad, aj preto ze toho cloveka miluje, miluje svoju rodinu. Ale budem sa opakovat. Jedno video, nie su ziadne dokazy. Len same zavistlive pipiny sa zbehli

anonym_ad2ed4
Dnes o 08:11
@anonym_3715f5

@anonym_cb7dab tou diskusiou a my? To Ivanka sa môže pred deťmi hanbiť, že sa po verejnom ponížení od manžela hrá naďalej na dokonalú ženu a na dokonalú rodinku. Za mňa klesla na úplne dno. Týmto sama učí tie deti, a ubližuje im, že toto je v manželstve normalne a morálne a že sa nič nedeje. Okrem toho každá jedna matka ubližuje deťom, ktorá svoje súkromie a súkromie svojich deti prezentuje na IG. Aj bez nevery.

@anonym_9918c5 chapem co chcela Moonlight napisat. Ze keby chcel, davno s Ivanou nie je. Tolke sa okolo neho obsmietaju. Ale je. S nou. Nie s nejakou inou. A ona si tiez moze vyberat.
@anonym_3715f5 kto sa na co hra. Ze si ide svoj zivot dalej a kasle na neoverene kauzy? A co ma akoze robit, podat hned o rozvod lebo modrokonikarky tak povedali? 😂. Ci si myslis ze aj je smutna bude to vesat na internet? Alebo je povinna s ludmi zdielat kazdu svoju naladu? Cely internet zdiela to co chce, kedy chce. Je na nas aby sme vedeli ze nikto nema kazdy den v roku dokonaly. A ona si moze zdielat co chce nemusi sa nikomu zodpvedat. U mna zas klesli zeny co sa z tejto situacie doslova tesia. Ale to su presne tie, ktore v zivote nic nedosiahli, tak sa aspon potesia z niekoho neuspechu.

moonlight1210
Dnes o 08:23
@anonym_9918c5

@moonlight1210 kto je ku komu prikovany by sa dalo polemizovať. Ale určite on nie je prikovany k nej.

@anonym_9918c5 Tak zeby laska k nej z jeho strany? 🙂
Podvazdam ta, ale milujem ta a neopustim? 🙂

Jednoducho darmo ryju do Ivany a snazia sa ju tu zosmiesnit. Fakt ale je, ze je s nou. Roky.
Co uz mohol byt davno s inou. Ale nie je.

Takze tam je toho viac ako to, ze ona nechce odist. Keby chcel, davno ju posle prec.
Teda aj on ma svoje dovody.

A to tu kopec zien neriesi. Akosi maju potrebu ponizovat len tu zenu. Akoby im bola co? Konkurenciou? Nepriatelom? Alebo stelesnovala ich najvacsie obavy/strachy?
Akoby si chceli cez nu dokazat svoju vlastnu hodnotu (na sobasnom trhu).

Alebo co si na nej kompenzujju?

moonlight1210
Dnes o 08:31
@anonym_704013

@moonlight1210 Toto sú také sračky, ze až... Žiadna hanba ani zodpovednosť sa tu na Ivanu nehádže. Ale uvedom si, že Gáborík nie je bežný človek a ženy po ňom idú viac nez po obyčajných chlapoch. Dôvod je jasný. A jeho žena to dobre chápe a podľa toho reaguje. Jednoducho využil situáciu, ale potom sa vratil k rodine, čiže nič strašné sa nestalo. Oveľa horšie by bolo, keby sa zamiloval, udržiaval paralelný vzťah, alebo si inde urobil nemanželské decko... On odchod od rodiny očividne neplánuje, takže tu netreba moralizovať.
To len tu na koni sa všetko rieši okamžitým rozvodom/rozchodom a ženy z toho napokon vyjdú ako chudery. Čo je horšie? Neverný chlap, ktorý sa však postará a finančne zabezpečí rodinu alebo zostať sama a deťmi, prežívať z mesiaca na mesiac a chodiť po zoznamkách s vidinou ideálneho vzťahu, ktorý zvyčajne nepríde?
V určitom veku a po životných skúsenostísch môžem povedať, že napriek takýmto incidentom má Ivana s deťmi krásny život a my jej môžeme len závidieť.

@anonym_704013 Uprimne, absolutne si nepochopila. Nic.
Nevadi.

anonym_ad2ed4
Dnes o 08:49
@moonlight1210

@moonlight1210 ty si to tak krasne vystihla 😁👏

anonym_704013
Dnes o 08:57
@moonlight1210

@anonym_704013 Uprimne, absolutne si nepochopila. Nic.
Nevadi.

@moonlight1210 Ty nechápeš. Prečo je s ňou? Chlap ako on potrebuje ženu predovšetkým na reprezentáciu, do spoločnosti. Imidž otca rodiny je lepší ako imidž kurevnika, najma na Slovensku. Navyše s ňou má dve deti, chce ich vidieť vyrastať a rozvedená by mu zrejme robila problémy, ťahala ho po súdoch, huckala deti proti nemu. Síce by si rýchlo našiel druhú, ale čo by tym získal? Aj tá by chcela deti a peniaze, čiže by platil dvojnásobne a zasa by prežíval to isté. Jednoducho, rozvod sa nikdy nikomu neoplatí a človek do neho ide len vtedy, ked je sprostý od zamilovanosti. Inak si uvedomuje, že lepšie je udržať si rodinu, hoci funguje len formálne a prípadne si k nej nájsť neškodnú bokovku.

autor
Dnes o 09:08
@anonym_ad2ed4

@anonym_9918c5 u teba to asi funguje “podla seba sudim teba”. Si asi tak na peniaze, ze si ani nevies predstavit ze niekto moze ostat vo vztahu aj z lasky napriklad, aj preto ze toho cloveka miluje, miluje svoju rodinu. Ale budem sa opakovat. Jedno video, nie su ziadne dokazy. Len same zavistlive pipiny sa zbehli

@anonym_ad2ed4 hej a ta Nikola sleduje cely den Fb a pod kazdy clanok o nom pise, ako to vie cely trencin, ako robila recepcnu v hoteli, ako to prebieha a prebiehalo v nejakom klube v Trencine atd. a to vsetko z vymyslenych profilov... ked uz teda tvrdime ze si to vymyslela pre pozornost, tak asi aj tie komentare pod clankami su vymyslene a nou pisane. aj tie screenshoty jeho konverzacii vytvorila sama, lebo vedela, ze sa toho chytia media. tak nech ma nejake "dokazy". vobec jej to tie baby neposielaju same...
zastal sa ho nejaky jeho kamarat hokejista co tam v tu noc s nimi bol?

anonym_77ec5c
Dnes o 09:13
@anonym_autor

@anonym_ad2ed4 hej a ta Nikola sleduje cely den Fb a pod kazdy clanok o nom pise, ako to vie cely trencin, ako robila recepcnu v hoteli, ako to prebieha a prebiehalo v nejakom klube v Trencine atd. a to vsetko z vymyslenych profilov... ked uz teda tvrdime ze si to vymyslela pre pozornost, tak asi aj tie komentare pod clankami su vymyslene a nou pisane. aj tie screenshoty jeho konverzacii vytvorila sama, lebo vedela, ze sa toho chytia media. tak nech ma nejake "dokazy". vobec jej to tie baby neposielaju same...

@anonym_autor Toto si trafila klinec po hlavičke,veď tam bol s Hossom (neviem s ktorým, su dvaja bratia), tak sa ho mal Hossa zastať.

anonym_570dea
Dnes o 09:31
@anonym_autor

@anonym_autor uplne s tebou suhlasim..niektore su tu bud velmi naivne alebo jej kamosky, co tu vypisuju… akoze plno zien pisalo s nim skusenosti tej Nikole na profil a nechce sa mi verit, ze by si dali tolke zeny tu namahu a vymyslali by si. No naco by im to bolo?

unknowname
Dnes o 09:52

@anonym_autor realita je taká smutná že toto je bežné v manželstve aj medzi bežnými že majú milenky/milencov ale vždy sa vrátia ku svojmu partnerovi lebo zázemie alebo deti domov a jednoducho neopustia rodinu pre úlet je to smutné ale je to tak a veľa krát práve tí čo si veria najviac že tomu neveria

moonlight1210
Dnes o 10:52
@anonym_704013

@moonlight1210 Ty nechápeš. Prečo je s ňou? Chlap ako on potrebuje ženu predovšetkým na reprezentáciu, do spoločnosti. Imidž otca rodiny je lepší ako imidž kurevnika, najma na Slovensku. Navyše s ňou má dve deti, chce ich vidieť vyrastať a rozvedená by mu zrejme robila problémy, ťahala ho po súdoch, huckala deti proti nemu. Síce by si rýchlo našiel druhú, ale čo by tym získal? Aj tá by chcela deti a peniaze, čiže by platil dvojnásobne a zasa by prežíval to isté. Jednoducho, rozvod sa nikdy nikomu neoplatí a človek do neho ide len vtedy, ked je sprostý od zamilovanosti. Inak si uvedomuje, že lepšie je udržať si rodinu, hoci funguje len formálne a prípadne si k nej nájsť neškodnú bokovku.

@anonym_704013 teraz uz vazne neviem, komu a na co odpovedas, ale zmylila si si adresata.

K tomu zvysku, co pises - on ma svoje dovody a tie nepozname. Mozeme len spekulovat, preco asi.

Ale do tvojho vypoctu dovodov, preco je s nou, pridavam este jeden - lebo ju stale moze milovat. Ono sa to totiz s neverou paradoxne vobec nevylucuje.

lienka.7
Dnes o 11:25
@anonym_3715f5

@anonym_3715f5 teraz este drží dekorum a v 50tke bude vyplalavat ako Belohorcova a točiť o tom showky

anonym_9918c5
Dnes o 11:27
@anonym_704013

@anonym_704013 co jej môžeme závidieť? Jaj, ze je na posmech celej republike ze ma muža kurevnika ale prezentuje sa ako dokonalá rodinka? Keby sa na to aspoň nehrala. Ale bez neho je nikto. Len jedna z mnohých celebritou ktoré sa snažia si ukradnut svojich 15 minút slavy

anonym_77ec5c
Dnes o 11:36
@anonym_9918c5

@anonym_704013 co jej môžeme závidieť? Jaj, ze je na posmech celej republike ze ma muža kurevnika ale prezentuje sa ako dokonalá rodinka? Keby sa na to aspoň nehrala. Ale bez neho je nikto. Len jedna z mnohých celebritou ktoré sa snažia si ukradnut svojich 15 minút slavy

@anonym_9918c5 Presne!!! Chodila by som po kanaloch a nie prepletene nohy s kurevnikom na jachte hned na druhy den!!!

anonym_350395
Dnes o 11:42
@anonym_704013

@anonym_autor Gáborík má peniaze, veľmi veľa peňazí, tak môže všetko. Navyše, nikoho nedrží, aby s ním zostal. Ona veľmi dobre vie, prečo zostáva a tvári sa ako nič. Na jej mieste robím to isté. A som si istá, ze aj 99,99 percenta žien. Za taký život to stojí.
Druhá vec je, ze Ivana je hlúpa a ukazuje to tou svojou prezentáciou dokonalej rodiny na internete.

@anonym_704013 99% zien? prepac, ale toto znesie iba urcite percento zien, ktore zaujimaju len peniaze. Si myslis, ze taky clovek, ktory sa nestiri robit odporne veci a uz aj na verejnosti, ze sa k nej sprava s laskou a s uctou?:D asi tazko. To, ze vidite nejake nasilu usmievave fotky este neznamena, ze je stastna. Nepoznam ziadnu zenu, ktora zapredala samu seba za peniaze, stastnu. Si myslis, ze drahe dovolenky, oblecenie, kabelky ju urobia stastnou, ano?:D clovek sa ako tesi, ked ide raz 2x za rok na dovolenku a ma z toho radost este dalsi rok. Si myslis, ze ona ked ide na tych dovoleniek 10, ze to zaplni tu prazdnu cast, ktoru citi? Kazdy clovek tuzi po laske, spojeni a velmi pochybujem, ze to miesto zaplni nejaka trapna kabelka. Predstav si, ze ja som chodila s hokejistom, dost znamym 4 roky. A rozisla som sa s nim ja, lebo mi bolo zo seba spatne, ked som si k nemu lihala a vedela som, ze pchal svoj ud do dalsej k***y. Ano, zo zaciatku som sa utesovala s tym, ze aspon mam tie peniaze a mozem si uzivat, ale u mna vyhrala hrdost a sebalaska. Teraz uz mam manzela a aj ked nie je miliardar a nie je znamy, citim pokoj, lasku a slobodu. Pokial ty zmyslas stylom, ze peniaze ti zalataju hubu, je mi ta velmi luto a tvoja dusia je este velmi mlada a musi dospiet 🙂 mozno v dalsom zivote na sebe zapracujes

anonym_350395
Dnes o 11:46
@anonym_b61554

Nie je to nič nové. Ja to viem od brata už roky. Jednoducho je to verejné tajomstvo. Presne tak ako Šatan, Hossa, Pele a kopec iných. Bohužiaľ Gáborík, bol odfotený

@anonym_b61554 Satan je jediny, ktory nechodil na tie ich ,,vyjazdy " za eskortackami ;) aj Demitra bol velky K.

katies0410
Dnes o 11:50
@anonym_350395

@anonym_b61554 Satan je jediny, ktory nechodil na tie ich ,,vyjazdy " za eskortackami ;) aj Demitra bol velky K.

@anonym_350395 napríklad na Demitru by som to teda nikdy nepovedala.

anonym_e2d6e2
Dnes o 12:13
@anonym_350395

@anonym_350395 tiež som to počula od manžela, že Šatan bol iný ako zbytok kádra a nechodil za štetkami. Vymykal sa bežnemu správaniu hokejistov. Muz s ním hrával keď mal okolo 20 v jednom time takže to nie je že jedna tetka povedala. A som presvedčená o tom, že Gáborík nie je verny a ani Demitra, Višňa, Hossa a podobní neboli verní. O Pálffym ani nehovorím. 😅

autor
Dnes o 12:14
@anonym_350395

@anonym_350395 o Demitrovi som to teraz citala a strasne ma to sklamalo. donho by som to nepovedala...

katies0410
Dnes o 12:15
@anonym_e2d6e2

@anonym_350395 tiež som to počula od manžela, že Šatan bol iný ako zbytok kádra a nechodil za štetkami. Vymykal sa bežnemu správaniu hokejistov. Muz s ním hrával keď mal okolo 20 v jednom time takže to nie je že jedna tetka povedala. A som presvedčená o tom, že Gáborík nie je verny a ani Demitra, Višňa, Hossa a podobní neboli verní. O Pálffym ani nehovorím. 😅

@anonym_e2d6e2 napríklad Višňa je teraz s mojou spolužiakov. Čo ma riadne zaskočila. Také dievča noo.. školu nedokončila, ale krásna bola..