"Kauza" Gáborík
Ja som dost udivena z tych komentarov k tejto "kauze". Mne je to aj jedno ze sa prevalilo aky je(lutujem len deti). O sportovcoch sa to vseobecne hovori. Co si ja z toho celeho odnasam je, ze sa zase raz potvrdilo, ze IG nie je realita a ze aj "dokonala" zena ako Ivana nemusi muzovi stacit.
Ale som prekvapena, ako sa ho ludia zastavaju. Opat sa potvrdzuje, ze muz podvadzat moze, ale zena ak podvadza tak je k***a. Najlepsie su komentare starych babiek 😁 A tie, ze niekto zverejnil nieco na co nemal pravo 😁 Ako pardon, ale ked idem s milenkou na verejne podujatie tak co cakam? Aspon trochu ucty keby prejavi manzelke, ze sa s milenkami skryva. Moze si s Ficom ruku podat. Vlastne teraz ako to pisem uz potom chapem tie obranne komentare od starsich zien 🤦♀️
Ja po pravde ani netuším, o čom je reč. Ale spojiť niekoho s Ficom, prišlo mi to smiešne 🙈
Ja trochu od veci... kto bola ta farmarka ktora ho natrela? Nesledujem kauzy len ma zaujalo kto chce byt poslom zlych sprav. Ci niekoho lutujem? Asi len deti, tie zial za nic nemozu.
@katkaseiner Fridrich ci ako sa pise. pozrela som si jej profil na ig, ale to je presna definicia oznacenia "dezolat"...
@anonym_autor ano, Instagramove dokonale pozlatko ma casto daleko od reality. Uz davno som citala o nom, ze je "zaletnik" - jemne povedane. A ze ho obranuju.. Nuz. Ludia su vselijaki, hlavne hovada.
@anonym_autor Gáborík má peniaze, veľmi veľa peňazí, tak môže všetko. Navyše, nikoho nedrží, aby s ním zostal. Ona veľmi dobre vie, prečo zostáva a tvári sa ako nič. Na jej mieste robím to isté. A som si istá, ze aj 99,99 percenta žien. Za taký život to stojí.
Druhá vec je, ze Ivana je hlúpa a ukazuje to tou svojou prezentáciou dokonalej rodiny na internete.
Ja trochu od veci... kto bola ta farmarka ktora ho natrela? Nesledujem kauzy len ma zaujalo kto chce byt poslom zlych sprav. Ci niekoho lutujem? Asi len deti, tie zial za nic nemozu.
@katkaseiner nejaka Nikola Fridrichova
nestaci jedna diskusia?
@anonym_4eb09a nemozem za to, ze MK ma nafigu vyhladavanie. pred zalozenim som do lupy napisala gabor(ze ak je to vysklonovane, nech mi najde aj ine tvary ako gaborik) a naslo mi len diskusie o znacke Gabor, pripadne stare diskusie.
@anonym_autor Gáborík má peniaze, veľmi veľa peňazí, tak môže všetko. Navyše, nikoho nedrží, aby s ním zostal. Ona veľmi dobre vie, prečo zostáva a tvári sa ako nič. Na jej mieste robím to isté. A som si istá, ze aj 99,99 percenta žien. Za taký život to stojí.
Druhá vec je, ze Ivana je hlúpa a ukazuje to tou svojou prezentáciou dokonalej rodiny na internete.
@anonym_704013 ja nepochybujem o tom, ze ona to vedela uz davno. a chapem do istej miery aj to, ze tak chrani deti. vyrastaju na oko v normalnej rodine. ale keby si aj ona niekoho najde, uz budu tie iste stare tetky o nej hovrit uplne inak ako o nom...
@anonym_4eb09a nemozem za to, ze MK ma nafigu vyhladavanie. pred zalozenim som do lupy napisala gabor(ze ak je to vysklonovane, nech mi najde aj ine tvary ako gaborik) a naslo mi len diskusie o znacke Gabor, pripadne stare diskusie.
@anonym_autor
Ale je to dokázané?
AI píše že nie
@zmrzlinka2021 AI toho napise 😂
@anonym_autor stacilo dat Gaborik
@anonym_4eb09a clovek by povedal, ze slovo gaborik obsahuje aj slovo gabor 😉
@katkaseiner nejaka Nikola Fridrichova
@anonym_4eb09a uz vidim kto to je, dakujem... no potrebuje sa zviditelnit, kedze uz pada do zabudnutia...
@anonym_autor
Ale je to dokázané?
AI píše že nie
@zmrzlinka2021 co ci je dokazane? ze sa to o nom po Trencine rozprava? ze si vraj vodil baby do hotela Elizabeth? ze si ta Fridrich vymyslela screenshoty od jeho mileniek? AI povie len to, co najde na internete. a kedze on to nepriznal, tak to samozrejme dokazane nie je.
@anonym_472bb9 ja ju sice neobhajujem, ale keby to zverejni novy cas, pluska a pod. bolo by to ine? tych ale mozno ma/mal podchytenych...
@anonym_472bb9 ja jej dávam palec hore. Čo si myslel, že je nedotknuteľný? A Ivanka najdokonalejšia
@anonym_472bb9 nie. Ona si chcela na tom len zarobit, lebo to zdielala na svojom platenom herohero
@anonym_472bb9 nie. Ona si chcela na tom len zarobit, lebo to zdielala na svojom platenom herohero
@anonym_f7f003 tak zarobiť.
úbožiačka.
Prezrádza to to
Ze ked ide o kamošku, susedu, známu a vie dotyčná, že ju muž podvadza,tak všetky vo velkom ako nech sa nestará,nieje to jej problém,je to ich život, čo ju do toho
Ale ked ide o niekoho verejne známeho a pritom ich osobne ani nepoznajú,tak zrazu každý má právo a povinnosť riešiť cudzí vzťah a život
😅😅😅😅😅
@anonym_autor tak Ivanka si ďalej natáča videá na IG ako si užíva dovolenku , žiadne vyjadrenie nič robí obložené chlebíčky a posiela ženám recepty... Ju to zjavne netankuje 😀 čiže buď je to hlúposť - vysvetlila si to s gaborikom, alebo fakt už ma u pi kde sa on k urvi 😀
@anonym_autor tak Ivanka si ďalej natáča videá na IG ako si užíva dovolenku , žiadne vyjadrenie nič robí obložené chlebíčky a posiela ženám recepty... Ju to zjavne netankuje 😀 čiže buď je to hlúposť - vysvetlila si to s gaborikom, alebo fakt už ma u pi kde sa on k urvi 😀
@anonym_abfeea Tipujem že B je správne. Pochybujem že je z jahody spadnutá. Vie čo doma má a vie aj prečo mu to trpí.💰💰💰
@anonym_autor zase iba to pozlatko IG ci FB. jasne, ze Ivanka teraz hra formu, ako je všetko OK. možno to dokonca dostala aj nakazane, lebo ja na jej mieste by som aspoň ostala ticho a dala max.fotku s deťmi. Ale prachy sú prachy... keby ich majko nemal, tie čoho teraz tak obhanaju by o neho ani bicykel neopreli.vratane Ivanky samozrejme
je to jeden primitiv...a oni vseobecne ti sportovci vysokym IQ neoplyvaju...ale prachy su prachy
@anonym_abfeea myslím si, že skôr to B je správne.
@anonym_autor ak ti je jedno tak načo zakladáš tému ?
Prezrádza to to
Ze ked ide o kamošku, susedu, známu a vie dotyčná, že ju muž podvadza,tak všetky vo velkom ako nech sa nestará,nieje to jej problém,je to ich život, čo ju do toho
Ale ked ide o niekoho verejne známeho a pritom ich osobne ani nepoznajú,tak zrazu každý má právo a povinnosť riešiť cudzí vzťah a život
😅😅😅😅😅
@anonym_2abd8b nadpis nie je moj. ja som napisala len "kauza" Gaborik. mna netrapi, co to hovori o vztahoch. neviem, kde to admin zobral 😁
cely moj prispevok je viac menej len o tom, ze ked ide onho, kopec zien na Fb sa ho zastava. keby islo o nejaku zenu, tak ju vsetci zvozia pod ciernu zem.
a po tom, co som si precitala aj tu vyssie spominanu diskusiu si ovela viac vazim zeny, co opustia muza kvoli jeho nevere.
@anonym_autor ak ti je jedno tak načo zakladáš tému ?
@anonym_autor no skus citat 🙂