Kauza Krainová
Zachytili ste co sa rozpútalo na internete? Co si o tom myslite?
Prosím slušnú diskusiu.
@anonym_c5a329 Jasné, že na súde nepochodí. Ale učiteľka si už v živote nedovolí komentovať čokoľvek a to Simone ide.
@anonym_982008 napisala som, ze neschvalujem reakciu simony . A pani ucitelka, obzvlast ucitelka musi tiez zvazovat , co napise na socialnej sieti - zrovna pna ide prikladom. Ak tam v diskusii nebolo skutocne nic ine, mna by zamrzel taky komentar.
@anonym_autor Myslim si,ze je nacase,aby sa zacala riesit sikana na internete verejne znamych osob. Oni nie su fackovacie panaky. Su to tiez ludia s citmi. Reci typu si slavna,mas to cakat nech si niekam strcia. Ja sa Krainivej necuduje. Neustale urazky na deti a hlavne od ucitelky,tak to je uz ozaj na povazenie. Nech si pani nesie nasledky. Ked vie vypisovat na deti hnusne komentare,tak nech sa zodpoveda za svoje ciny. A tak by mali skoncit vsetci hnusaci,ktori neustale vypisuju hanlive komentare. Alebo komentare na vzhlad a podobne.
@anonym_autor Myslim si,ze je nacase,aby sa zacala riesit sikana na internete verejne znamych osob. Oni nie su fackovacie panaky. Su to tiez ludia s citmi. Reci typu si slavna,mas to cakat nech si niekam strcia. Ja sa Krainivej necuduje. Neustale urazky na deti a hlavne od ucitelky,tak to je uz ozaj na povazenie. Nech si pani nesie nasledky. Ked vie vypisovat na deti hnusne komentare,tak nech sa zodpoveda za svoje ciny. A tak by mali skoncit vsetci hnusaci,ktori neustale vypisuju hanlive komentare. Alebo komentare na vzhlad a podobne.
@marca12 komentár bol možno nevhodný ale rozhodne nie hanlivy alebo útočný. Chlapcovi sa v žiadnom prípade nevysmievala, neponizovala ho. Zato reakcia pani Krainovej bola úplne mimo. Na FB už ľudia píšu, ze pokial niekto nevedel, ze ma syna, ktorý škúli, tak teraz to už zaručene vedia všetci. A predstav si, nie je to zásluhou pani učiteľky
@biba_18 ja tiež. A aj všetky bulvárne plátky, ktoré ti bez rozmýšľania prevzali ako fakt. Inak ten komentár Krainova ani nechce zverejniť, asi vie prečo. Ale musí teraz držať dekorum, keď už sa povyzhrazala. Inak to, ze ten chlapec skuli, je fakt. Vraj aj ona skulila kedysi. Aspoň tak písali na nete.
@anonym_autor A to je prave to. Preco ma niekto potrebu poukazovat na vadu? Si myslis,ze rodic nevie,ze dieta skuli? Alebo ked napises obeznej zene,ze je tucna obluda....si myslis,ze ona nevie,ze ma nadvahu? Ako tym niekomu pomozes,ked sa vyjadris k jeho vzhladu. A vobec preco mame my ludia neustale potrebu poukazovat na vzhlad? Ved kazdy nejako vyzerame.
@anonym_982008 ona na nikoho nezautocila. Napisala iba svoj názor. Slusne, nikoho neurazala.
To je ako keby som ti napísala, že tie plavky ti nejdu a ty mi odpíšeš, ze som sviňa zavistliva, ako odpísala Krainova. To je podla teba Ok? A stalkovat celú rodinu a vyhrážať sa ze ti urobi peklo zo života a pôjde do tvojej prace?
Jednoznačne prestrelila, lebo potrebovala publicitu, keďže z toho žije. To sice aj dosiahla, len nedomyslela dôsledky
@anonym_autor A ty si videla ten komentar? Lebo z toho,co som ja citala to nebolo o skuleni,ale aj jeho intelekte a podobne.
@marca12 komentár bol možno nevhodný ale rozhodne nie hanlivy alebo útočný. Chlapcovi sa v žiadnom prípade nevysmievala, neponizovala ho. Zato reakcia pani Krainovej bola úplne mimo. Na FB už ľudia píšu, ze pokial niekto nevedel, ze ma syna, ktorý škúli, tak teraz to už zaručene vedia všetci. A predstav si, nie je to zásluhou pani učiteľky
@anonym_autor Už s tým lobovaním za učiteľku začínaš byť smiešna. Stále len to isté dookola točíš. Učiteľka má skrátka po chlebe a tento komentár, za mňa nevhodný / za teba nevinný, bude ľutovať do konca života. A to je jediný výsledok, ktorý z tejto kauzy vzíde. Simonu to nepoškodí, ani jej vyhrážky ani jej iné nemorálne správanie. Ale docieli tým to čo chcela. A to už nezmeníš, nech ju tu budeš znevažovať akokoľvek dlho. Mimochodom, ty si ten originálny komentár videla na vlastné oči?

@anonym_c5a329 Jasné, že na súde nepochodí. Ale učiteľka si už v živote nedovolí komentovať čokoľvek a to Simone ide.
@anonym_982008 ono je to v tomto prípade možno dobre. Pretože učiteľka už len z titulu svojho pracovného statusu sa takto správať nemá. Atakovala morálne dno. Bez ohľadu na to, že Krainová.