Kauza Simona Galbavá: Príbeh matky a PAS dieťaťa
Ak niekto sledujete túto matku PAS dieťaťa, ktoré bolo prisúdené otcovi, aký máte názor? Doteraz som čítala iba hejty na muža a ona anjel, všetci sa jej zastávali v komentároch, dnes som objavila stránku, kde sa píše presný opak, videá, nahrávky ako týra syna 🫤
@anonym_autor veľa by som vedela povedať o tejto zrúde...poznala som ju v čase ked udala ex partnera R a ten skončil vo vezbe.Spala s mojim vtedajším partnerom no lepšie povedané našla som ich v posteli spolu....vtedy sa mi smiala do tvare ked som plakala....bola pekná ale žial sprosta ale to že bije vlastne deti to by mi vo sne nenapadlo:( strašne to video a chudák chlapec ....no knihu by som vedela napísať čo ona porobila koho oklamala okradla a podobne....teraz je však dolezite aby deti boli v bezpečí
@anonym_40da1a To naozaj? 🙊 to je strasne ona je podla mna psychiatricky pacient, navonok uzasná, starostliva, a ked sa zatvoria dvere bije svojho choreho syna a nadava mu do retardov. Rozumiem ze kazdy moze vybuchnut ale toto prepiskla a zevraj to nebola jednorazova zalezitost zevraj to bolo na dennom poriadku ten jej byvali Ex-partner to pise na svojom profile
Vsade pise ze je vsetko vytrhnute s kontextu,plus ze na nahravkach nieje jej hlas🤣...Vsetky zle komentare vymazala nechala si len tie dobre...rano dala vyjadrenie ohladne tej stranky...Zial mileho slova sa nedockala prispevok zmazala .Pridala znova ale vypla komentovanie...Otec 2r.tie natlaky nezvladal dnes sa vyjadril pridal viac zvukoviek do prispevku....Nechcel to robit lebo je to jeho matka...Ona spravila chybu ze to dala na verejne siete ..Tymto si sama uskodila...Prisla isto o rpdicak rodinne a alimenty.Do teraz jej syn nechybal nasla dalsieho chlapa a chodila s nim po vyletoch...To jej vela ludi pisalo to mazala....Ta stranka je vytvorena uz niekolko mesiacov a myslela si ze sa o nej nikto nedozvie...Poravde papier status koment znesie vela..Mozu to byt klamstva ale aj pravda...Ale videa a nahravky neje mozne oklamat...Ako tvrdia ze to nieje pravda vytvorene al stimulaciou🤣.Co sa tyka tych videii,ten clovek co to natacal spravil velku chybu ze nezasiahol ani v jednom pripade...Zato sa pravdepodobne bude zodpovedat....Co sa tyka odobratie maloleteho ako ona tvrdi z dna na den to nebolo ...Podali sa silne videa silne zvukove nahravky....Je toho vela....Preto ako ona o sebe tvrdi vymazana matka siahla po soc.sietach lebo sa boji ze prehra sud....A podla dedukcie z jej reakcii s toho vychadza ze hlada ludi aby svedcili v jej prospech...Ma pri sebe aj psychologicku co ju chrani a vsade haji.Jej povedala svoju verziu viac ju nezaujimalo...Cize ja ako osoba dufam ze dieta jej nevratia nepoznam ani jednu stranu som len pozorovatel dufam ze jej syna nevratia.A ze sa postaraju aj o toho starsieho...Lebo ako matka zlyhala na plnej ciare ....
@anonym_0cfb92 presne si to zhrnula, tiez som pozorovatel a zaujalo ma to a od zaciatku mi na nej nieco nesedelo. Samozrejme ze je to jej hlas a nieje nijak upraveny,ludia co ju poznaju vedia. Moze klamat a zavadzat ale pravda sa ukazala aspon z casti. A komentare maze lebo niesu podla jej predstav takze kusok pravdy tam bude
@anonym_88e028 aha dakujem za upresnenie takze dve deti. Hrozne. Ja som z jej prispevkov na fb bola zhrozena ze preco jej tak ublizuju ale pravda je nakoniec inde. Zjavne rovny rovneho si hlada…
@anonym_151b5f ja som ju aj obdivovala ako to zvlada s tym synom autistom preto som ju sledovala a k tomu este dalsie dieta ( to hovorila ze je z umeleho oplodnenia), ale akoze som v soku z tych nahravok aj videii je to hrozne, deti by nemali trpiet za chyby dospelych
to taka mlada standa a uz ma 4 deti ci ako? neviem ci je to jej dcera alebo ona.Pane Boze to jej naco je este ktovie kolko a s kym vrhne a zase jej ich odoberu.Ja som cakala nejaku starsiu zenu a toto tu vyzera ako nejaka standa do 30 alebo nad 20 rokov.Ktovie ci sa aj nezivi ako prostitutka .Teda ak som vobec dobre nasla ci je to ona na fbhttps://www.facebook.com/profile.php?id=1000005...
@anonym_2f465a deti má 2 a má vyše 30rokov.
@anonym_0cfb92 presne si to zhrnula, tiez som pozorovatel a zaujalo ma to a od zaciatku mi na nej nieco nesedelo. Samozrejme ze je to jej hlas a nieje nijak upraveny,ludia co ju poznaju vedia. Moze klamat a zavadzat ale pravda sa ukazala aspon z casti. A komentare maze lebo niesu podla jej predstav takze kusok pravdy tam bude
@anonym_88e028 presla som vsetko insta fb web atd...nezaujimalo ma co je kde popisane.zaujimali ma videa nahravky ....a s toho som vychadzala.Pcha sa vsade skrz autistickeho syna,aby sa vykreslila ako svatica ...Je vsadeeee vykreslena ako prikladna matka...Preto jej vela ludi veri...Spravila si svoj svet starostlivej matky...Na mnohych videach je opisane ze mladsi je jej vsetko a ze je stastna ze ma zdraveho syna...Proste su nahravky ktore dokazuju ze Simon je viac ako Roman...jeho uprednostnuje a jeho potupuje dava mu vsetko robit ...Je to aj na videach vidiet...Proste dufam verim ze syna jej nevratia ....A ze sa dostane do povedomia aj Romanko a bude odnaty aj ten ...
@anonym_40da1a To naozaj? 🙊 to je strasne ona je podla mna psychiatricky pacient, navonok uzasná, starostliva, a ked sa zatvoria dvere bije svojho choreho syna a nadava mu do retardov. Rozumiem ze kazdy moze vybuchnut ale toto prepiskla a zevraj to nebola jednorazova zalezitost zevraj to bolo na dennom poriadku ten jej byvali Ex-partner to pise na svojom profile
@anonym_88e028 joj ta ine veci robila tomu chlapcovi v Puchove ked byvala raz mu aj nos zlomila v detskom kutiku a nie nebolo to pri hrani bola tolko krat nahlasena a socialka neviem.nekonala mozno bh to nezaslo tak daleko
Vsade pise ze je vsetko vytrhnute s kontextu,plus ze na nahravkach nieje jej hlas🤣...Vsetky zle komentare vymazala nechala si len tie dobre...rano dala vyjadrenie ohladne tej stranky...Zial mileho slova sa nedockala prispevok zmazala .Pridala znova ale vypla komentovanie...Otec 2r.tie natlaky nezvladal dnes sa vyjadril pridal viac zvukoviek do prispevku....Nechcel to robit lebo je to jeho matka...Ona spravila chybu ze to dala na verejne siete ..Tymto si sama uskodila...Prisla isto o rpdicak rodinne a alimenty.Do teraz jej syn nechybal nasla dalsieho chlapa a chodila s nim po vyletoch...To jej vela ludi pisalo to mazala....Ta stranka je vytvorena uz niekolko mesiacov a myslela si ze sa o nej nikto nedozvie...Poravde papier status koment znesie vela..Mozu to byt klamstva ale aj pravda...Ale videa a nahravky neje mozne oklamat...Ako tvrdia ze to nieje pravda vytvorene al stimulaciou🤣.Co sa tyka tych videii,ten clovek co to natacal spravil velku chybu ze nezasiahol ani v jednom pripade...Zato sa pravdepodobne bude zodpovedat....Co sa tyka odobratie maloleteho ako ona tvrdi z dna na den to nebolo ...Podali sa silne videa silne zvukove nahravky....Je toho vela....Preto ako ona o sebe tvrdi vymazana matka siahla po soc.sietach lebo sa boji ze prehra sud....A podla dedukcie z jej reakcii s toho vychadza ze hlada ludi aby svedcili v jej prospech...Ma pri sebe aj psychologicku co ju chrani a vsade haji.Jej povedala svoju verziu viac ju nezaujimalo...Cize ja ako osoba dufam ze dieta jej nevratia nepoznam ani jednu stranu som len pozorovatel dufam ze jej syna nevratia.A ze sa postaraju aj o toho starsieho...Lebo ako matka zlyhala na plnej ciare ....
@anonym_0cfb92 kde su ďalšie nahrávky?
@anonym_88e028 presla som vsetko insta fb web atd...nezaujimalo ma co je kde popisane.zaujimali ma videa nahravky ....a s toho som vychadzala.Pcha sa vsade skrz autistickeho syna,aby sa vykreslila ako svatica ...Je vsadeeee vykreslena ako prikladna matka...Preto jej vela ludi veri...Spravila si svoj svet starostlivej matky...Na mnohych videach je opisane ze mladsi je jej vsetko a ze je stastna ze ma zdraveho syna...Proste su nahravky ktore dokazuju ze Simon je viac ako Roman...jeho uprednostnuje a jeho potupuje dava mu vsetko robit ...Je to aj na videach vidiet...Proste dufam verim ze syna jej nevratia ....A ze sa dostane do povedomia aj Romanko a bude odnaty aj ten ...
@anonym_0cfb92 ved prave mladsi ma tatina a zobral ai ho ale co chudak Romanko
@anonym_0cfb92 klobuk dole úplne trefne
@anonym_0cfb92 kde su ďalšie nahrávky?
@anonym_b75584 simonkov otec dal na profil k vyjadreniu
@anonym_0cfb92 jaj mne tam nic neukazuje, nevadí.
@anonym_0cfb92 ako sa volá otec?
Ja som mala zo Simonou raz osobnú skúsenosť vybavovala Delfinoterapiu pre nášho syna na Ukrajine. Vtedy som ju prvý krát videla, a pred nami fackala Romanka, pred človekom čo sme ju raz videli si toto dovolila, nadávala, fackala....Špina človek.
@anonym_0cfb92 ako sa volá otec?
@anonym_605469 fu musela by som pozriet ..Nespomeniem si z hlavy
Je mi smutno z toho, čo čítam, chúdence deti 😔 Tiež som ju zachytila najprv ako "vymazaný rodič", bolo mi jej ľúto, ale čím viac som čítala, tým viac som tušila, že niečo nie je ok..A tak som narazila na stránku s druhou verziou a bolo 🤥
@zsuzsinka16
Niekto dal link do komentára v jej profile, potom vymazal:
https://simonkagalbava.systeme.io
@anonym_autor normalne citam ten link a popis jej osobnosti ,a vo velkom to pripomina matku nasho pestunskeho dietata ,aj to iq , aj celkovy znalecky posudok . Az sa mi verit nechce .
Ja som mala zo Simonou raz osobnú skúsenosť vybavovala Delfinoterapiu pre nášho syna na Ukrajine. Vtedy som ju prvý krát videla, a pred nami fackala Romanka, pred človekom čo sme ju raz videli si toto dovolila, nadávala, fackala....Špina človek.
@anonym_901a53 takze to co pise otec maleho Simona je pravdepodobne pravda a Romanka tyrala dlhodobejsie... mna len zaujima kde je socialka?
@anonym_901a53 takze to co pise otec maleho Simona je pravdepodobne pravda a Romanka tyrala dlhodobejsie... mna len zaujima kde je socialka?
@anonym_88e028 prosím vás, kde sa dá pozrieť to čo píše otec Simonka?
@anonym_88e028 joj ta ine veci robila tomu chlapcovi v Puchove ked byvala raz mu aj nos zlomila v detskom kutiku a nie nebolo to pri hrani bola tolko krat nahlasena a socialka neviem.nekonala mozno bh to nezaslo tak daleko
@anonym_40da1a na Fb tvrdi ze ma len dobre posudky aj co sa tyka susedov alebo ucitelov, preco ju do teraz nikto nenahlasil za tyranie? Ona je chora tu ide o bepecnost deti preboha
@anonym_88e028 vďaka
@anonym_88e028 vďaka
@anonym_2db48e v popise je odkaz aj na zvukove nahravky....
@anonym_0cfb92 ved prave mladsi ma tatina a zobral ai ho ale co chudak Romanko
@anonym_40da1a co som pocula tak to bolo inac,ohladne otca Romanka..nebudem to zverejnovat,kedze to momentalne nemam overene.Ale ked je pravda to co mi bolo povedane tak to je strasne nieco ...A chudak Romanko
@anonym_autor este ked som nevedela o co ide,vsimla som si ked napisala,ze ma troch pravnikov a jeden z nich je pravnik Cernaka...najprv mi to nedavalo zmysel odkial nato slobodna,nezamestnana mamicka ma ale teraz do seba vela toho zapada.Tiez som si vsimla,ze na videu bol Romanko kludny,kym mu jednu nevylepila.Z toho videa som citila,ako velmi ho nenavidi.Paradoxne jej nebol ale zobraty syn,ktoreho tyra.Tak neviem,je snad postihnuty chlapec menejcenny?Preco ho tam preboha chudaka nechali.Je mi hrozne luto,aky ma smutny osud tento chlapec.A ak bol agresivny voci mladsiemu,to on chudacik ,vychovany v terore a chaose,nevie ako sa ma spravat...Ale dobre jej povedal v tej nahravke,ze ty si pes,to sa to nevinne dieta trafilo do cierneho.Co sa tyka Milosa ten si to nahraval daleko pred rozchodom.Nekonal sice ale vedel,ze v buducnosti bude konat(alebo ju tym vydierat).Skoda,ze mu bol ten maly neborak takto ukradnuty ale aj on vedel,ze to co robi Simona je uz cez...Tym,ze bol dlhu dobu voci tomu apaticky bude mat snad dosah aj nanho.Uz vcera bolo neskoro co sa tyka zachrany tohto tyraneho dietata.Je uplne smutne,ako kazdy dava od neho ruky prec hlavne preto,ze je postihnuty...Simonka nech sa ide liecit alebo lepsie,nech okamzite putuje do basy.Verim vsetkemu,co napisal o nej ex.Jej spravanie po prevaleni toho celeho tomu nasvadcuje...
@anonym_40da1a co som pocula tak to bolo inac,ohladne otca Romanka..nebudem to zverejnovat,kedze to momentalne nemam overene.Ale ked je pravda to co mi bolo povedane tak to je strasne nieco ...A chudak Romanko
@anonym_0cfb92 sama ho poznam je to dobrý chlap
@anonym_autor nepoznám danú pani, nech je už akákoľvek, ma to 2 roviny. Prvá je, že pokiaľ jej ex disponoval nejakými nahrávkami, mal konať okamžite a nie čakať. Aké sú staré tie nahrávky. Po druhé, je uplne od veci si vôbec natáčať niečo také a nezasiahnut. Za to by som dala paragraf aj jemu. Ten chlapec je autista, mohol mu ublížiť. Taktiež pokojne mohol but vyprovokovany, nemáme natočený celý deň, čo sa tam dialo. Len tu účelovú časť. Co sa tyka jej, opäť, každému môžu prasknúť nervy, za to sa ale deti neodoberaju. Píšete tu, ze uz ma iného chlapa . Žeby pomsta od ex? Aj keď hovorím, nebránim ju, nepoznám celú situáciu. A po ďalšie, prečo jej odobrali len jedného syna? Prečo nie aj toho autistu? Ženy preto, lebo na toho 2 ročného je este rodicak a s 13 ročným iba problémy?