icon

Kde je používateľka lenush17? Ozvi sa!

26. mar 2024

Ahoj.
Prosím ak si si založila nový účet ozvi sa mi sem 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Veľmi ma zaujíma ako a máš a ako ti to dopadlo a však tento účet @lenush17 si si zrušila..tak skúšam takto ak náhodou. 🙂
Ďakujem

Strana
z2
ibatanecnica
27. mar 2024

mne sa zdajú tie komentáre normálne a hlavne logické. Ale to je jedno, snáď sa ti ozve.

autor
27. mar 2024

@ibatanecnica a zabudla si dodať že drzé. 😊 Ale ok.

ibatanecnica
27. mar 2024

to už je tvoj pohľad,

nelca0510
27. mar 2024

Nenapadlo ta,že ak má aj nový profil,tak za ti nechce ozvať ? Že nechce už konverzovat? Neupinaj sa na to,čo už bolo. A tá ceruzka v peračníku je konštatovanie,lebo nerozumieš asi na x-ty krat,čo sme ti chceli povedat.

autor
27. mar 2024

@nelca0510 veď ale ja chápem veľmi dobre čo ste tu písali ale keďže neviete súvislosti nerozumiete tomu že to čo píšete vy je úplne bezpredmetné...ved ty nevieš čo bolo vo veci a čo sme riešili, nemáš ani poňatia, som si istá že keby je naspäť chce sa ozvať na základe toho čo sme riešili a aký sme mali vzťah tak sa prosím ťa k tomu už nevyjadruj keď naozaj ale naozaj nevieš o čo ide. A ak sa mi nechce ozvať tak sa sem samozrejme neozve ale pochop že ja za skúšku nedám nič

h2
27. mar 2024

Akože, prepáč, ale tebe hrabe?! Aké zvyšovanie ega? Aké urážky?! Jediná urážka, čo som ti napísala, je teraz, keď som sa opýtala, či ti hrabe, lebo už si ma fakt naštvala. Od začiatku sa ti snažím len vysvetliť, že sa ti neozve. A neboj sa, pochopila som, že nie do súkromnej správy, to som si práveže myslela, že si myslíš ty. Mne je jasné, že ty čakáš, že sa ti ozve sem, že "Ja, XYZ, som bývala lenush17, zrušila som si účet, lebo som sem už nechcela písať nič o svojej situácii, potom som si založila nový, nikto nevie, že som to ja, ale tebe, keďže sa na mňa pýtaš, hoci netuším, kto si, sa tu ozvem a celému koníku dám na vedomie, že som to ja a svoju situáciu, o ktorej som nechcela verejne hovoriť, ti tu bez problémov podrobne opíšem."
Keby si aspoň napísala, že to si ty, s ktorou ona komunikovala a že teda zrejme vie, o koho sa jedná. Ale o tom ani zmienka. Len to, aby sa tu verejne ozvala, lebo ty si zvedavá. Takže, áno, je to tak, že každému sa zdá byť drzé niečo iné, lebo mne sa zase zdá drzé toto.
Viac už k tomu nemám čo dodať.

autor
27. mar 2024

@h2 už sa naozaj ukľudni😊 v 50tke tu vypisovať na koník akokeby si pojedala všetku múdrosť sveta. Ty si vestkyna ak sa môžem opytat ? Že vieš či sa mi ona ozve a či nie? Čo ty vieš o tom aký je medzi nami vzťah a čo sme riešili? Pýtam sa čo ty o tom sakra vieš ????!???!!!!?! A viesco nemusíš odpovedať pretože odpoveď je taká, že nevieš o tom absolútne nič. Kde si nabrala že ja chcem nech mi ona sem verejné píše svoju situáciu veď ty nevieš absolútne o čo ide. A ja ti poviem len jedno. Keby vieš čo sme riešili a prečo ju zháňam, garantujem ti, že by si sa mi na kolenách ospravedlnila a mrzelo by ťa že si sa starala do toho, do čoho ťa nie je vôbec nič ale čo mne môže zachrániť život. A nie len mne.
Nerozumiem ľuďom ako si ty, neviem nič k téme ale budem sa miesat a starať do všetkého. Prečo si mala potrebu sem napísať komentár? Prečo si tu tému neprebehla? Potrebovala si mi napísať že ona sa mi isto neozve? Ešte raz sa pýtam....si veštkyňa že to vieš?

ptvw
3. jún 2024

Ja ta úplne chápem, ak ste si boli doverne len vy dve a ona si tu nevypisovala s ďalšími 40 ľuďmi tak si tvoj nick snáď pamätá, ale to ci už chce komunikovať je len na nej tak, uvidis ci sa ti ozve do IP keďže predpokladám ze ty máš stále rovnaký nick ako keď ste si pisavali 🙂 držím palce ❤️

autor
4. jún 2024

@ptvw dakujem za slova plne pochopenia 🙏🏻❤️

Strana
z2