icon

Kto je používateľ Nepodarok na fóre?

Včera o 07:35

Ahojte.
Mala som tu voľakedy účet ale zabudla som prihlasovacie údaje a všimla som si že je tu jeden účet a podľa toho čo čítam tak tu mal viac účtov už. Ide o používateľa "nepodarok". 🫣 Prosím viete mi niekto vysvetliť o čo ide? Všimla som si že dosť ľudí mu "nadáva". Viete má niekto dať "do obrazu"? 😁

Strana
z2
anonym_9693dd
Včera o 07:39

Predtým mal nick napr. unbelholfen či ako to. Je aký je, ale ja nemám potrebu mu nadávať, urážať ho.

anonym_ee86cd
Včera o 07:42

A ja nechápem na čo je potrebné riešiť druhých. Mne napr sa nepáči že sa dá blokovať, jedna osoba ma blokla 😃 ale aj nech ja jy mám vieš kde

anonym_f3ba58
Včera o 08:13
@anonym_9693dd

Predtým mal nick napr. unbelholfen či ako to. Je aký je, ale ja nemám potrebu mu nadávať, urážať ho.

@anonym_9693dd tiez som si to myslela,podla ,,,narecja,,,co pouzival pri pisani a tiez hodnotenie sameho seba

anonym_f3ba58
Včera o 08:14
@anonym_ee86cd

A ja nechápem na čo je potrebné riešiť druhých. Mne napr sa nepáči že sa dá blokovať, jedna osoba ma blokla 😃 ale aj nech ja jy mám vieš kde

@anonym_ee86cd a to vies ako,ze ta blokla.To niekde vidis,ci ako??

frndolina77
Včera o 08:17

je to uz jeho stvrty cca nick

lukbe
Včera o 08:26

Neviem, kto to je, ale skor nepodarok nadáva ľudom.

anonym_d42891
Včera o 08:35

Podľa mňa je v pohode
Sú tu oveľa horšie slecinky

anonym_02fca6
Včera o 08:40

ako zistim že ma niekto blokol

anonym_ee86cd
Včera o 09:00
@anonym_f3ba58

@anonym_ee86cd a to vies ako,ze ta blokla.To niekde vidis,ci ako??

@anonym_f3ba58 v jednom komentári takto vid foto

anonym_f3ba58
Včera o 09:33
@anonym_ee86cd

@anonym_ee86cd aha,ale to asi len ked ty bloknes,tak ti to takto ukaze.

anonym_272db9
Včera o 09:57
@anonym_02fca6

ako zistim že ma niekto blokol

@anonym_02fca6 keď ťa niekto zablokuje ako anonyma prestaneš vidieť všetky jeho anonymné komentáre vo všetkých diskusiách a on nevidí všetky tvoje anonymné príspevky

dorizzz
Včera o 10:03

Ano predtym mal ine nicky, dost casto tu posobil nie tak davno, teraz je tu opat ako “nepodarok”. Osobne mi nijako neprekaza, ma poruchu autistickeho spektra ak si dobre pamatam. Som uz vo veku a v takom stadiu svojho zivota, ze nepotrebujem nutne na vsetko reagovat. Nevsimla som si, ze by bol niekedy utocny, agresivny, alebo ze by nadaval. Za to vysmechu sa mu tu stale ujde neurekom od zien. Aj ked nemaju k jeho temam co povedat, aspon sa mu vysmeju, asi sa potom citia lepsie.

anonym_f3ba58
Včera o 10:03
@anonym_272db9

@anonym_02fca6 keď ťa niekto zablokuje ako anonyma prestaneš vidieť všetky jeho anonymné komentáre vo všetkých diskusiách a on nevidí všetky tvoje anonymné príspevky

@anonym_272db9 vlastne ked aj bloknes anonyma,tak vsetky tiez jeho komenty nevidis.Takze konecne je koniec obtazovania.Len este pockat na obtazujuci koment,co pride o chvilu a hned blok.

anonym_ff5beb
Včera o 10:06

O chvíľu budeme všetci navzájom poblokovani 🤣

anonym_ee86cd
Včera o 10:11
@anonym_f3ba58

@anonym_ee86cd aha,ale to asi len ked ty bloknes,tak ti to takto ukaze.

@anonym_f3ba58 lenže ja nemám nikoho blokovaného

anonym_f3ba58
Včera o 10:12
@anonym_ee86cd

@anonym_f3ba58 lenže ja nemám nikoho blokovaného

@anonym_ee86cd tak potom teba museli bloknut.

anonym_d59de2
Včera o 10:18
@anonym_ee86cd

@anonym_ee86cd Inak este nevyladili tuto funkciu. Lebo, ked aj mas niekoho bloknuteho a on teba. A presne, ako ti pise skryty komentar, tak ked tej bloknutej osobe niekto odpise, tak hore v odovedi osobe je nick komu odpovedala dalsia osoba 😃. Takze vies presne kto tam nieco pisal aj ked je bloknuty, alebo ta blokol.

sisa_s
Včera o 10:26
@anonym_ee86cd

@anonym_ee86cd aj ja to mam takto 😀 sme 2 bloknute
Mozno nam niekto prezradi, koho je to komentar 😀

anonym_ee86cd
Včera o 10:26
@sisa_s

@sisa_s aj ja som na to myslela 😃

anonym_d59de2
Včera o 10:41
@anonym_ee86cd

@sisa_s aj ja som na to myslela 😃

@sisa_s
@anonym_ee86cd Aj ja mam tu osobu bloknutu. Rovnako mi to pise 😃. Ak tej osobe niekto odpovie, tak sa v hlavicke odpovedi ukaze jej nick. Ja mam vela zien bloknutych 😃.

anonym_d1f732
Včera o 10:47
@sisa_s

@sisa_s 😂😂😂 ale divím sa, že on blokuje ľudí ...

sisa_s
Včera o 11:03
@anonym_d1f732

@anonym_d1f732 jaaaj, v tomto pripade je to opacne, ja ho mam zablokovaneho🤣🤣🤣

anonym_d59de2
Včera o 11:11
@sisa_s

@anonym_d1f732 jaaaj, v tomto pripade je to opacne, ja ho mam zablokovaneho🤣🤣🤣

@sisa_s Aj ja zablokovaneho 😃

lukbe
Včera o 11:12
@dorizzz

Ano predtym mal ine nicky, dost casto tu posobil nie tak davno, teraz je tu opat ako “nepodarok”. Osobne mi nijako neprekaza, ma poruchu autistickeho spektra ak si dobre pamatam. Som uz vo veku a v takom stadiu svojho zivota, ze nepotrebujem nutne na vsetko reagovat. Nevsimla som si, ze by bol niekedy utocny, agresivny, alebo ze by nadaval. Za to vysmechu sa mu tu stale ujde neurekom od zien. Aj ked nemaju k jeho temam co povedat, aspon sa mu vysmeju, asi sa potom citia lepsie.

@dorizzz ja som zažila, jeho vyjadrovanie by sa uz dalo zaradiť k urazkam. Ak sa mu nepáči názor iného, vzdy môže reagovať slušne. Ale zjavne to obcas nevie.

kalifka
Včera o 11:26
@dorizzz

@dorizzz on je môj bývalý kolega a bol jeden super chlap, naozaj sa s ním dalo super porozprávať. Občas tu mal zvláštne chovanie, ktoré som u neho ja nepoznala. Má to v živote ťažšie, ale možno keby mal trochu iné zmýšľanie, alebo bol navedený správnou osobou k inému zmýšľaniu, mal by sa lepšie.

anonym_32857e
Včera o 11:50
@kalifka

@dorizzz on je môj bývalý kolega a bol jeden super chlap, naozaj sa s ním dalo super porozprávať. Občas tu mal zvláštne chovanie, ktoré som u neho ja nepoznala. Má to v živote ťažšie, ale možno keby mal trochu iné zmýšľanie, alebo bol navedený správnou osobou k inému zmýšľaniu, mal by sa lepšie.

@kalifka autistov funguje mozog inak, je neobratny v konverzácii, nerozumie reciprocite v komunikácii, sarkazmus, iróniu nevie rozoznať, môžu byť neprimerane otvorení, netaktni, postarať empatiu, emočne oploštelí. Druhá strana môže pociťovať veľa diskomfortu v komunikácii s autistom. On zato nemôže, je to diagnóza. Funkční autisti bez retardacie sa dokážu veľa veci naučiť, ale nikdy to nie je to prave orechové ako s neurotypickymi ľuďmi. Bohužiaľ, nie je to jeho vina.

kalifka
Včera o 12:13
@anonym_32857e

@kalifka autistov funguje mozog inak, je neobratny v konverzácii, nerozumie reciprocite v komunikácii, sarkazmus, iróniu nevie rozoznať, môžu byť neprimerane otvorení, netaktni, postarať empatiu, emočne oploštelí. Druhá strana môže pociťovať veľa diskomfortu v komunikácii s autistom. On zato nemôže, je to diagnóza. Funkční autisti bez retardacie sa dokážu veľa veci naučiť, ale nikdy to nie je to prave orechové ako s neurotypickymi ľuďmi. Bohužiaľ, nie je to jeho vina.

@anonym_32857e máme v rodine autistu (bratranec ) a on sa chová inak, ako tento môj kolega. Naozaj keby ho poznáte je milý chlap, komunikoval celkom dobre, aj sme posrandovali a aj kolegami vychádzal u nás dobre.
Viem, že to nie je jeho vina, ja len verím, že skončí jeho príbeh dobre.

anonym_ee86cd
Včera o 12:22
@anonym_d1f732

@anonym_d1f732 jaaaaj to ten 😃😃😃 🙈

anonym_ee86cd
Včera o 12:23

@niekto2hy nehanbíš sa? 😃

anonym_ee86cd
Včera o 12:24

Ešte sa mi kuknite na toto 🙏😃🙈

Strana
z2