icon

Koho ste zablokovali na Koníku? Zlepšilo sa fórum?

2. júl 2026

Dobre rano. Pre mnohych je mozno dobre lebo ste tu niekoho zablokovali. Cize moja otazka znie" kolho ste zablokovali a zrazu sa vam modry konic cita lepsie"

Strana
z5
anonym_131b3b
Autor odpoveď zmazal
anonym_131b3b
2. júl 2026

@anonym_autor teraz by som zablokovala teba s touto otravnou zbytočnou otázkou. Škoda že to nejde

biba_18
2. júl 2026

mňa zablokovali 2, viem aj nicky… no, hádam majú krajšie dni ☺️

anonym_a5e497
2. júl 2026

ja mam asi 20 ludi bloknutych

anonym_d3f235
2. júl 2026

Mna blokla jedna madam snáď sa cíti lepšie, ja nikoho

anonym_d3f235
2. júl 2026
@anonym_a5e497

ja mam asi 20 ludi bloknutych

@anonym_a5e497 😲

anonym_a5e497
2. júl 2026
@anonym_d3f235

@anonym_a5e497 😲

@anonym_d3f235 vacsinou sa nestotoznujem z ich nazormi, zivotnym stylom a pod. Nepotrebujem citat ich nazory, ked sami maju problem so sebou

anonym_a5e497
2. júl 2026
@biba_18

@biba_18 to ti ukaze kto ta blokol?

citronove_koliesko
2. júl 2026
@biba_18

@biba_18 a to niekde vidno? Ci ta zablokovali dramaticky aj s oznamenim? 😃

anonym_d3ad65
2. júl 2026

Mám bloknuté dve, ale ich nicky nenapíšem.

autor
2. júl 2026
@anonym_d3ad65

Mám bloknuté dve, ale ich nicky nenapíšem.

@anonym_d3ad65 kludne daj, ved pises ako anonym.

anonym_eab953
2. júl 2026

Ja nikoho a nevsimla som si, že by niekto mňa
Nemám problém čítať niečo s čím nesúhlasím
Ale keď je to lepšie pre ostatné pouzivatelky táto možnosť,tak super 🙂

biba_18
2. júl 2026
@anonym_a5e497

@biba_18 to ti ukaze kto ta blokol?

@anonym_a5e497 nie. ale v diskusii boli príspevky iných ktoré odpovedali na ich príspevok, ktorý sa mne nezobrazoval ... takže podľa toho som to zistila 🙂

anonym_d3ad65
2. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_d3ad65 kludne daj, ved pises ako anonym.

@anonym_autor nie, nenapíšem.

anonym_a5e497
2. júl 2026

Ja napriklad toho chlapika ..teraz je ako nepodarok, mne jeho rady a nazory naozaj nic nedavaju je to skor sprska jeho pochodov v mozgu casto bez ladu a skladu

anonym_a40bfe
2. júl 2026

Mňa zablokoval jeden človek a ja mám zablokovaných dvoch a mám spadeno na ďalších dvoch. Dve ženy a dvaja muži. Ale... veľmi ľahko sa dá prísť na to, koho ste si blokli pod tým anonymom.. keď nepíše neanonymne. Čiže zistíte, kto sa tam skrýval.

biba_18
2. júl 2026
@citronove_koliesko

@biba_18 a to niekde vidno? Ci ta zablokovali dramaticky aj s oznamenim? 😃

@citronove_koliesko ak už raz niekoho blokneš, neuvidíš ho vobec, ani poštu mu nenapíšeš 🙂

biba_18
2. júl 2026
@anonym_a40bfe

Mňa zablokoval jeden človek a ja mám zablokovaných dvoch a mám spadeno na ďalších dvoch. Dve ženy a dvaja muži. Ale... veľmi ľahko sa dá prísť na to, koho ste si blokli pod tým anonymom.. keď nepíše neanonymne. Čiže zistíte, kto sa tam skrýval.

@anonym_a40bfe tak to vraj nefunguje ... keď ho blokneš ako anonyma, príspevky pod nickom vraj vidíš ...

anonym_a5e497
2. júl 2026

Potom mam aj tu pani s maskou co odpovede jej generuje vyhradne AI..

anonym_434801
2. júl 2026

Zatial stvrtina komentarov tu je od zablokovanych :D

ssimusska
2. júl 2026

Ja moc nekomentujem, väčšinou len čítam a lajkujem. No mám bloknutých pár ľudí, pri ktorých som mala tik v oku. Jeden z nich je napríklad martinmmartin 🤷🏼‍♀️

anonym_85a16b
2. júl 2026

ja som si pozerala moj zoznam a mam tam bloknutych hadam aj 100 ludi 😅.. ja som vela blokovala pocas kovidu, vtedy sa to nedalo citat

anonym_8e556f
2. júl 2026

Ja neblokujem nikoho, ved načo? Ja to tu všetko beriem s rezervou, ale ako vidím tak niektoré tu berú všetko moc vážne. Ľudia, ved toto je mk. haló

anonym_a5e497
2. júl 2026

potom este rozmyslam aj viesttu kvoli tomu, ze pod jej nickom pise jej mama ale zatial som na nu nenatrafila v diskusii ktore sledujem

anonym_a5e497
2. júl 2026
@ssimusska

Ja moc nekomentujem, väčšinou len čítam a lajkujem. No mám bloknutých pár ľudí, pri ktorých som mala tik v oku. Jeden z nich je napríklad martinmmartin 🤷🏼‍♀️

@ssimusska toho mam aj ja

ssimusska
2. júl 2026
@anonym_85a16b

ja som si pozerala moj zoznam a mam tam bloknutych hadam aj 100 ludi 😅.. ja som vela blokovala pocas kovidu, vtedy sa to nedalo citat

@anonym_85a16b vtedy sa to ešte nedalo nie?

biba_18
2. júl 2026

inak, to sa mi nie celkom pozdáva, že ten bloknutý nevidí príspevky toho čo ho blokol 😒 opačne, to chápem ... ale prečo to funguje aj tak, že bloknutý nevidí niečo čo neblokol, tomu nerozumiem ...

anonym_a5e497
2. júl 2026
@anonym_8e556f

Ja neblokujem nikoho, ved načo? Ja to tu všetko beriem s rezervou, ale ako vidím tak niektoré tu berú všetko moc vážne. Ľudia, ved toto je mk. haló

@anonym_8e556f ved jasne aspon si mozem selektovat co chcem

anonym_85a16b
2. júl 2026
@ssimusska

@anonym_85a16b vtedy sa to ešte nedalo nie?

@ssimusska na ploche, ich prispevky sa mi nezobrazovali, aspon nieco

yellowunicorn
2. júl 2026

Mám zablokované len osoby ktoré som ešte predtým mala v zozname, že nechcem vidieť príspevky na stene (sú to v podstate všetky so svätými utorkami a jedna s výročiami 😂 )
Keby sa to dalo oddeliť od príspevkov na fóre a na príspevkami na stene tak nemám bloknutého nikoho.

Mňa ma bloknutá jedna čo som si zatiaľ všimla a paradoxne vôbec netuším kto to je 😂 v živote sme spolu neinteragovali - jedine ak ona pod anonymom

Strana
z5