icon

Koho ste zablokovali na Koníku? Zlepšilo sa fórum?

2. júl 2026

Dobre rano. Pre mnohych je mozno dobre lebo ste tu niekoho zablokovali. Cize moja otazka znie" kolho ste zablokovali a zrazu sa vam modry konic cita lepsie"

anonym_a40bfe
2. júl 2026
@anonym_a5e497

Potom mam aj tu pani s maskou co odpovede jej generuje vyhradne AI..

@anonym_a5e497 ježiš, tú si musím bloknúť aj ja...

autor
2. júl 2026
@anonym_434801

Zatial stvrtina komentarov tu je od zablokovanych :D

@anonym_434801 😂😂😂

anonym_8e47ea
2. júl 2026

Nemam nikoho bloknuteho,este cakam na uzasnu ,,anonymku,,,tak,ked bude opät obtazovat,tak len ju bloknem.Inak nikoho.Nikto,okrem tej anonymky ma tu neobtazuje,ani komentare od veci k veci.

sara07
2. júl 2026
@anonym_131b3b

@anonym_autor teraz by som zablokovala teba s touto otravnou zbytočnou otázkou. Škoda že to nejde

@anonym_131b3b dotiahli to do dokonalosti , môžeš aj anonyma zablokovat - klikneš ked napíše do diskusie,
ja mám zablokované nicky so zelenými utorkami a náboženskou tematikou
inak zváladam preskakovat a nečitat

motylik2559
2. júl 2026

@anonym_autor Nezablokovala som nikoho, ale co je teba do toho, kto koho??? Ved to je kazdeho osobna vec,ze tak aj spravil, tak co je teba do toho? Kebyze sa staras o svoje problemy, mala by si krajsi zivot. Nepchaj nos tam, kde ta nie je treba.

citronove_koliesko
2. júl 2026
@biba_18

@citronove_koliesko ak už raz niekoho blokneš, neuvidíš ho vobec, ani poštu mu nenapíšeš 🙂

@biba_18 ja ze ci niekto nenapisal dopredu ze a teraz si ta bloknem 😃

tenerifka
2. júl 2026

Neviem realne, koho mam zablokovaneho, ale nie je to vobec o tom, ze by mi vadili jeho/jej nazory, jednoducho to bol bud nabozensky alebo komercny spam na stene.
Co sa tyka chlapov, su tu tak traja-styria, ktori su 👍 a rada s nimi pisem, tych ostatnych ignorujem, nic mi konverzacia s nimi neprinasa a absolutne ma nezaujimaju ich problemy

bg92
2. júl 2026

Ja pani, ktora ked sme sa nezhodli ci su svadobne vysluzky prezitok alebo nie sa mi zacala vysmievat, ze mame problem so spermigoramom (lebo som v skupine bojujeme so spermiogramom). Odpad spolocnosti

biba_18
2. júl 2026
@yellowunicorn

Mám zablokované len osoby ktoré som ešte predtým mala v zozname, že nechcem vidieť príspevky na stene (sú to v podstate všetky so svätými utorkami a jedna s výročiami 😂 )
Keby sa to dalo oddeliť od príspevkov na fóre a na príspevkami na stene tak nemám bloknutého nikoho.

Mňa ma bloknutá jedna čo som si zatiaľ všimla a paradoxne vôbec netuším kto to je 😂 v živote sme spolu neinteragovali - jedine ak ona pod anonymom

@yellowunicorn presne tak, aj "tie moje", nepoznám vôbec tie nicky 🙂

biba_18
2. júl 2026
@citronove_koliesko

@biba_18 ja ze ci niekto nenapisal dopredu ze a teraz si ta bloknem 😃

@citronove_koliesko to už by bol vyšší level 😂

anonym_ee1da4
2. júl 2026

Ja som blokovala vzdy tie sv obrazky co si posielali a oznacovali sa a potom nutene konik testuje ked niekto pridaval

anonym_a1deb8
2. júl 2026

Pre mňa je to novinka, kde viem reálne pozrieť kto ma blokol, či som náhodou neblokla niekoho ja?

tilly
2. júl 2026

Neblokujem nikoho, načo. Veď stačí si nevšímať a aj tak sú vždy husté len anonymky, tak to je zbytočné aj blokovať...

anjelicek26
2. júl 2026

Bloknuteho nemam nikoho, niektore diskusie ked nevidim koment potom akosi stracaju zmysel 😂

biba_18
2. júl 2026
@anonym_a1deb8

Pre mňa je to novinka, kde viem reálne pozrieť kto ma blokol, či som náhodou neblokla niekoho ja?

@anonym_a1deb8 že ťa niekto blokol vidíš tak, že pokiaľ si ho neblokla ty - nezobrazujú sa jeho príspevky a vypíše že zablokovaný používateľ - ale nevieš zistiť kto to je, keďže ho nevidíš...
ak máš niekoho zablokovaného ty - máš to v nastaveniach profilu ...

anonym_081a9c
2. júl 2026

@anonym_autor ja som neblokla nikoho ale kvoli mne viem ze si tu jedna osoba zrusila profil😀kvoli tomu,ze vsade kde ma nasla v diskusii sa navazala,vyvysovala,porovnavala svoju kvalitu zivota s mojim.a kedze som jej oponovala asi to tu psychicky nezvladla

anonym_7f3890
2. júl 2026

2 ľudí, jedna je už od dávna a druhá ako anonym, písala agresívne a výsmešné príspevky

mirage
2. júl 2026
@anonym_8e556f

Ja neblokujem nikoho, ved načo? Ja to tu všetko beriem s rezervou, ale ako vidím tak niektoré tu berú všetko moc vážne. Ľudia, ved toto je mk. haló

@anonym_8e556f aj ja to beriem s nadhladom ale proste ked vsade co citam je ta ista osoba, tak mi to vadi.

nikoletta1712
2. júl 2026

@anonym_autor Nezablokovala som si nikoho…Mňa neurazia ( to by som musela byť veľmi slabučká, aby ma dámy z nejakého fóra dali dole) a vôbec nemám problém čítať niečo s čím nesúhlasím…

anonym_28d77b
2. júl 2026

Len jednu, neviem ako sa volá, vyššie už bola spomenutá. Tá s AI odpoveďami, chvalabohu už mi nevyskakujú tie jej drísty.

krasneleto
2. júl 2026

ja nemam zablokovaneho nikoho ... kto ma mna netusim a plne respektujem... a je mi to uplne jedno...

bloger
2. júl 2026

@anonym_autor Zatiaľ ešte nikoho a neviem či to má vôbec zmysel

biba_18
2. júl 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Nezablokovala som si nikoho…Mňa neurazia ( to by som musela byť veľmi slabučká, aby ma dámy z nejakého fóra dali dole) a vôbec nemám problém čítať niečo s čím nesúhlasím…

@nikoletta1712 presne, to som si všimla raz v jednej diskusii, že ťa dávali dole a ty si ich odpinkala 🙂

anonym_ea723f
2. júl 2026

Baby ak vidím v diskusiach niečo v zmysle “zmazaný komentár od zablokovaného užívateľa” tak to znamená, že si mňa niekto zablokoval alebo omylom ja niekoho? Lebo nikoho som si neblokovala vedome, ukazuje mi to aj v diskusiach, kde som neprispela.

yellowunicorn
2. júl 2026
@anonym_ea723f

Baby ak vidím v diskusiach niečo v zmysle “zmazaný komentár od zablokovaného užívateľa” tak to znamená, že si mňa niekto zablokoval alebo omylom ja niekoho? Lebo nikoho som si neblokovala vedome, ukazuje mi to aj v diskusiach, kde som neprispela.

@anonym_ea723f znamená to oboje .. však si v profile pozri koho máš zablokovaného a máš odpoveď

katarinaba
2. júl 2026

ja som mala zablokovanych viac - ale vacsinu presne pre tie prispevky na stene - nabozenstvo a rucne prace, vyrobky a knihy - proste bolo toho strasne vela, tak som to blokla. Ale bolo tam par aj takych, ktore som blokla, lebo nech som napisala cokolvek, stale sa do mna obuvali. Ked prisla tato novinka, odblokovala som vsetkych. No uz jedna je bloknuta opat - opat si neodpustila ma zosmiesnovat len preto, ze som napisala co si myslim. Nevadi mi konfontacia, ale urazanie a vysmech ano. Nemam potrebu ten primitivizmus citat.
Obcas narazim na zablokovany komentar, zatial som prisla len na jednu osobu, ktora si ma blokla - ani sa necudujem, vzdy som jej nepravdy opravovala, to je otravne. Takto moze svoje klamstva slobodne sirit. A to hovorim naozaj o odbornych temach, v ktorych na 95% vzdy uvadzala nespravne informacie.

tilly
2. júl 2026
@anonym_28d77b

Len jednu, neviem ako sa volá, vyššie už bola spomenutá. Tá s AI odpoveďami, chvalabohu už mi nevyskakujú tie jej drísty.

@anonym_28d77b jaaj, už asi viem ktorá. Také dlhé komentáre, to sa nedalo čítať. Tú som už dlhšie nevidela

anonym_ea723f
2. júl 2026
@yellowunicorn

@anonym_ea723f znamená to oboje .. však si v profile pozri koho máš zablokovaného a máš odpoveď

@yellowunicorn nikde nič na profile práveže nevidím, pozerala som to

katarinaba
2. júl 2026
@anonym_ea723f

@anonym_ea723f ides do svojho profilu a na upravit profil - hned na tej karte s tvojimi udajmi je dole: zablokovani pouzivatelia, na to kliknes a ukaze ti zoznam.

yellowunicorn
2. júl 2026
@anonym_ea723f

@anonym_ea723f Nastavenia - a úplne dole