Koľko ľudí ste zablokovali na Modrom koníku?
Kolko ludi na MK ste si zablokovali a nasledne vidite nejake zlepsenie diskusie?
Blokovala som súťaže,reklamy,utorky a premotivovane ženy, ktoré mi vyskakovali z kredenca rad radom teraz otvorím diskusiu a som dočítala lebo od vrchu dole mám sami "skrytý komentar"🤣🤣🤣🤣
Necítim sa preto podľa tu niektorých vadna 😆😆
@parvinka0001 lebo ona si zablokovala teba 😏
@biba_18 jaaaaaaj,takto to je 😅 a ja že prečo mi ukazuje niektoré komentáre že zablokované 😌😁
Odkedy zaviedli novu funkciu blokovania, tak som si v diskusiach blokla 5 - 2 anonymovia, pr85, nepodarok a nejakeho marabu, ktory zaklada stale temy o tom, ako ludia nemaju brat lieky na vysoky tlak, lebo sa nimi otravia 😀 ostatnych zablokovanych (cca 20) mam takych, ktori spamovali v minulosti na fore (nie, nepotrebujem vidiet kazdy den fotku cudzieho novorodenca), organizacie, ktore ma nezaujimaju...
@sisa_s pr85 úplne chápem a sucitim 😌😁😜
Ja neblokujem .O blokovacoch si myslim svoje, ze aj v realnom zivote maju problemy s ludmi, vo vztahoch.Poznam par ludi odtialto a v realite su este zakernejsi
Mne strašne veľa nickov zablokovalo samo od seba keď som si to kukla. A také nicky čo som ani nepoznala 🫣
Mne strašne veľa nickov zablokovalo samo od seba keď som si to kukla. A také nicky čo som ani nepoznala 🫣
@tiumen A ako sa to da zistiť kto zablokoval?
na predchádzajúcej strane som písala,že 0,ale už som zablokovala toho úchyla,čo jej syn sa na ňu pozeral,keď bola na wc a druhý syn ošťával záchodovú dosku🙄
ja vidim pekne celú diskusiu tak mňa ešte asi nikto nepoblokoval uvidíme dokedy 😃aspoň z tých čo sú tu.Lebo ja mám nula bloknutých.Chvilku som mala 2 osoby ale dala som to preč.Mne vadilo tá hlaška skrytý komentár.A to s odhlásením mi ani nenapadlo takto to vystopovať že odhlasite sa a vidite kto to písal,bol v diskusii a blokol vás.Ale to platí len pri nickoch pri anonymoch asi nie
ja vidim pekne celú diskusiu tak mňa ešte asi nikto nepoblokoval uvidíme dokedy 😃aspoň z tých čo sú tu.Lebo ja mám nula bloknutých.Chvilku som mala 2 osoby ale dala som to preč.Mne vadilo tá hlaška skrytý komentár.A to s odhlásením mi ani nenapadlo takto to vystopovať že odhlasite sa a vidite kto to písal,bol v diskusii a blokol vás.Ale to platí len pri nickoch pri anonymoch asi nie
@liusa82 staci pozriet cez iny prehliadac, netreba sa odhlasovat
Zablokovala som si 0. Čo nechcem nečítam, ak má niekto iný názor vôbec mi to nevadí, nech si každý píše, čo chce a reaguje na koho chce.
Chápem, že funkcia je ideálna pre ľudí, čo neznesú iný názor a vytáča ich, že si ho niekto dovolí prezentovať.
Diskusie sa určite nezlepšili, je to tu čoraz horšie
Buď a) som nadpriemerne inteligentná a nechápem, aké stupidity sú ľudia schopní sa tu pýtať,
b) je to tu zahltené trollmi, ktorí tie stupidity vymýšľajú.
Dúfam, že je to b) lebo ak a), tak schopnosť ľudí samostatne, nezávisle uvažovať, vyhodnocovať situácie, vyhľadávať relevatné informácie, pracovať s internetom, ide rapídne dole.

Nikoho som si neblokla. Ak niekto pise bludy, preskocim, niekedy zareagujem. Ak si niekto zablokuje viac ako 4- 5 ludi, je on sam konfliktny clovek. Takze najvyssi cas sa zamysliet, ze chyba bude v nom a nie v druhych.
@anonym_59bd41
Tiež si to myslim ked niekto blokuje viac ludi ten človek nieje charakterovo v poriadku, a v realite musi mat problémy.A tak vo virtuálnom svete si niečo kompenzuje