icon

Kto je používateľ Nepodarok na fóre?

Včera o 07:35

Ahojte.
Mala som tu voľakedy účet ale zabudla som prihlasovacie údaje a všimla som si že je tu jeden účet a podľa toho čo čítam tak tu mal viac účtov už. Ide o používateľa "nepodarok". 🫣 Prosím viete mi niekto vysvetliť o čo ide? Všimla som si že dosť ľudí mu "nadáva". Viete má niekto dať "do obrazu"? 😁

Strana
z2
anonym_d59de2
Včera o 12:27
@anonym_ee86cd

Ešte sa mi kuknite na toto 🙏😃🙈

@anonym_ee86cd Tiez mam blokovanu osobu 😃

anonym_ee86cd
Včera o 12:29

A teraz tu budu témy ktoré koho zablokoval a budeme si navzájom robiť screeny 😃😃

anonym_9693dd
Včera o 12:29
@anonym_ee86cd

Ešte sa mi kuknite na toto 🙏😃🙈

@anonym_ee86cd

anonym_d1f732
Včera o 12:30
@anonym_ee86cd

@niekto2hy nehanbíš sa? 😃

@anonym_ee86cd tak podľa toho čo píšu tak ony si ho zablokovali a nie on ich

Možno by si niektoré mali najprv pozrieť svoje zoznamy a až potom sa pýtať...

anonym_ee86cd
Včera o 13:02
@anonym_d1f732

@anonym_ee86cd tak podľa toho čo píšu tak ony si ho zablokovali a nie on ich

Možno by si niektoré mali najprv pozrieť svoje zoznamy a až potom sa pýtať...

@anonym_d1f732 ja som ho nemala blok nemala som ako kedy keďže je to možné len od včera. Ja som bola včera celý deň mimo a pred hoďkou spm došla domov. Vidíš aj vyššie tú lizatko aj ona ma blokla ja ju vôbec nemám bloknutú

anonym_ee86cd
Včera o 13:03
@anonym_9693dd

@anonym_ee86cd

@anonym_9693dd ďakujem 😃

anonym_d42891
Včera o 13:34

Bude tu poloprazdne forum 😅
Som zvedavá či to pomôže k spokojnosti všetkých

anonym_cd37a0
Včera o 13:53

O chvíľu tu zostanem sama so štyrmi adminmi a tromi bazárovými inzerátmi na nenosené legíny. 😂

sissy27
Včera o 14:03
@anonym_ee86cd

@anonym_d1f732 ja som ho nemala blok nemala som ako kedy keďže je to možné len od včera. Ja som bola včera celý deň mimo a pred hoďkou spm došla domov. Vidíš aj vyššie tú lizatko aj ona ma blokla ja ju vôbec nemám bloknutú

@anonym_ee86cd ak si si v minulosti niekoho dala do "nezobrazovať príspevky od tohto užívateľa", tak teraz ho máš automaticky medzi blokovanými. Predtým sa takto dalo "blokovať" a nevidela si príspevky toho užívateľa na stene, ale v diskusiách alebo komentároch áno.

anonym_ee86cd
Včera o 14:32
@sissy27

@anonym_ee86cd ak si si v minulosti niekoho dala do "nezobrazovať príspevky od tohto užívateľa", tak teraz ho máš automaticky medzi blokovanými. Predtým sa takto dalo "blokovať" a nevidela si príspevky toho užívateľa na stene, ale v diskusiách alebo komentároch áno.

@sissy27 ďakujem za vysvetlenie 👍
Na toto som vôbec nemyslela

bomba36
Včera o 14:48

Takže ak si niekto zablokuje mňa, automaticky blokujem aj ja jeho teda ho vidím v tom svojom zozname?

anonym_ff5beb
Včera o 15:20
@bomba36

Takže ak si niekto zablokuje mňa, automaticky blokujem aj ja jeho teda ho vidím v tom svojom zozname?

@bomba36 vyzerá to,že áno. Môžeš bloknut aj anonym, kto to je to nezistis

anonym_02fca6
Včera o 15:21
@anonym_272db9

@anonym_02fca6 keď ťa niekto zablokuje ako anonyma prestaneš vidieť všetky jeho anonymné komentáre vo všetkých diskusiách a on nevidí všetky tvoje anonymné príspevky

@anonym_272db9 ďakujem.
to že ma zablokuje a ja nevidím jeho príspevky - to je OK. Ja o tom nemusím ani len tušiť že ma zablokoval. Najmä keď sú teraz anonymy vôbec neviem s kým píšem. ako sa to dozviem? príde mi nejaké upozornenie že 123yxc si ma zablokoval?

maca1984
Včera o 15:45
@bomba36

@bomba36 nie. V zozname mám len ľudí ktorých som blokla ja. Ale už som videla dve že mňa majú bloknutú . Nevidím ich komentáre ale vidím, že im odpovedali označením. Tak som zistila že si ma blokli.

maca1984
Včera o 15:45
@anonym_02fca6

@anonym_272db9 ďakujem.
to že ma zablokuje a ja nevidím jeho príspevky - to je OK. Ja o tom nemusím ani len tušiť že ma zablokoval. Najmä keď sú teraz anonymy vôbec neviem s kým píšem. ako sa to dozviem? príde mi nejaké upozornenie že 123yxc si ma zablokoval?

@anonym_02fca6 nepríde ti žiadne upozornenie.

dorizzz
Včera o 16:12
@anonym_32857e

@kalifka autistov funguje mozog inak, je neobratny v konverzácii, nerozumie reciprocite v komunikácii, sarkazmus, iróniu nevie rozoznať, môžu byť neprimerane otvorení, netaktni, postarať empatiu, emočne oploštelí. Druhá strana môže pociťovať veľa diskomfortu v komunikácii s autistom. On zato nemôže, je to diagnóza. Funkční autisti bez retardacie sa dokážu veľa veci naučiť, ale nikdy to nie je to prave orechové ako s neurotypickymi ľuďmi. Bohužiaľ, nie je to jeho vina.

@anonym_32857e viem, mam doma.

pr85
Včera o 16:54

@anonym_autor To je unbeholfen.

anonym_a390f8
Dnes o 11:21
@anonym_d42891

Bude tu poloprazdne forum 😅
Som zvedavá či to pomôže k spokojnosti všetkých

@anonym_d42891 keď sa ženy nevedia správať, tak aspoň už nebudú nikomu zavadzať a obťažovať svojim slovným smradom iných... neboj zostane tu veľa ľudí, nie každý je 🔶️

Strana
z2