icon

Kto upravuje otázky v poradni?

jana65l
Dnes o 14:04

Ahojte ..pisala som ru otázku domporadne ohľadom účtovníctva a teraz mi prišla odpoved…otázku som napísala totálne zrozumiteľne a presne tak ako na ňu požadujem odpoved..vie mi niekto odpovedať kto tu mení znenie otázok, ? Prišla mi odpoved úplne odveci a lesnatom si prečítala spätne svoju otázku tak som len pozerala čo za bludy sú tam napísané !!!aloze mám normalne nervy teraz

biba_18
Dnes o 14:07

tak proste chceli odpovedať na inú otázku 🤷‍♀️ skús to nie cez poradňu, ale cez diskusiu, možno obídeš lepšie

anonym_4b7a6a
Dnes o 14:11

@jana65l v poradni som nikdy nedostala normálnu odpoveď na to čo som sa pýtala 😃 skús radšej diskusiu

anonym_227547
Dnes o 14:27

no ked ta otazka vyzerala napisana tak ako tento prispevok ani sa necujudem ze si dostala inu odpoved...

biba_18
Dnes o 14:31

@anonym_227547 lenže aj ten jej príspevok napriek chybám, ktoré urobila pravdepodobne z rozrušenia, je napísaný zrozumiteľne…

ivett1
Dnes o 14:46

už sa na tie úpravy názvov diskusií (nadpisov a otázok) sťažovali a odpoveď adminov bola, že to dávajú upravovať AI lebo nestíhajú...tak možno aj tebe to "upravili" ...
@jana65l

viestta
Dnes o 14:50

myslism si, ze na to "zamestnavaju" AI, a zrejme nejaku nie velmi "inteligentnu". Aj nazvy diskusii meni castokrat uplne od veci, aj odpovede neneruje od veci a ked este vygeneruje otazku tak aby na nu vedela odpovedat, tak neviem, ci taky "zamestnanec" je prinosom. Asi by mali prehodnotit ci jeho vykon stoji za tu "mzdu"

rozculena
Dnes o 15:06
@viestta

myslism si, ze na to "zamestnavaju" AI, a zrejme nejaku nie velmi "inteligentnu". Aj nazvy diskusii meni castokrat uplne od veci, aj odpovede neneruje od veci a ked este vygeneruje otazku tak aby na nu vedela odpovedat, tak neviem, ci taky "zamestnanec" je prinosom. Asi by mali prehodnotit ci jeho vykon stoji za tu "mzdu"

@viestta šak ho neplatia,tak neni o čom 😂

viestta
Dnes o 15:08
@rozculena

@viestta šak ho neplatia,tak neni o čom 😂

@rozculena myslis, ze pouzivaju tu free verziu? Tak potom necudo

jana65l
autor
Dnes o 15:17

Dakujem všetkým za odpovede