Kto upravuje otázky v poradni?
Ahojte ..pisala som ru otázku domporadne ohľadom účtovníctva a teraz mi prišla odpoved…otázku som napísala totálne zrozumiteľne a presne tak ako na ňu požadujem odpoved..vie mi niekto odpovedať kto tu mení znenie otázok, ? Prišla mi odpoved úplne odveci a lesnatom si prečítala spätne svoju otázku tak som len pozerala čo za bludy sú tam napísané !!!aloze mám normalne nervy teraz
@jana65l v poradni som nikdy nedostala normálnu odpoveď na to čo som sa pýtala 😃 skús radšej diskusiu
no ked ta otazka vyzerala napisana tak ako tento prispevok ani sa necujudem ze si dostala inu odpoved...
@anonym_227547 lenže aj ten jej príspevok napriek chybám, ktoré urobila pravdepodobne z rozrušenia, je napísaný zrozumiteľne…
myslism si, ze na to "zamestnavaju" AI, a zrejme nejaku nie velmi "inteligentnu". Aj nazvy diskusii meni castokrat uplne od veci, aj odpovede neneruje od veci a ked este vygeneruje otazku tak aby na nu vedela odpovedat, tak neviem, ci taky "zamestnanec" je prinosom. Asi by mali prehodnotit ci jeho vykon stoji za tu "mzdu"
myslism si, ze na to "zamestnavaju" AI, a zrejme nejaku nie velmi "inteligentnu". Aj nazvy diskusii meni castokrat uplne od veci, aj odpovede neneruje od veci a ked este vygeneruje otazku tak aby na nu vedela odpovedat, tak neviem, ci taky "zamestnanec" je prinosom. Asi by mali prehodnotit ci jeho vykon stoji za tu "mzdu"
@viestta šak ho neplatia,tak neni o čom 😂

tak proste chceli odpovedať na inú otázku 🤷♀️ skús to nie cez poradňu, ale cez diskusiu, možno obídeš lepšie