icon

Ktoré užívateľky MK sú najdlhšie aktívne?

26. apr 2026

Som tu cca 3 roky, ale len tak zo zaujímavosti by som chcela vedieť kedy vznikol MK a ktoré užívateľky sú tu najdlhšie a sú stale aktívne? A tie ktoré ste tu už dlho, v ktorých rokoch podľa vás bol MK najlepší a mal naj úroveň?

Strana
z3
layla
27. apr 2026

ja 10/2006 😲 uz som stara 😂

anonym_f45bcd
27. apr 2026
@ukulela

Som tu roky. Absolútne sa to tu zopsulo, keď pribudla možnosť anonymne komentovať. Založiť diskusiu ako anonym je ok, môže to byť citlivé. No anonymné komentovanie tomuto fóru vobec neprospelo. Vyhrocuje diskusie a anonymným diskuterkam dáva neuveriteľnú odvahu.

@ukulela anonymné diskusie sú úplne ok lebo niektoré sa nevedia od osobnit

ivka79
27. apr 2026

ja som od roku 2009...ale s prestávkami 🙂

tetapetra
27. apr 2026

Od 09/2011. Potom som tu dlhú dobu nebola a teraz som tu zas a znova

eviq
27. apr 2026

@anonym_autor ja som tu od roku 2009. Ale neviem, kedy koník vznikol.

bomba36
27. apr 2026

Inak ako viete skryť ten dátum registrácie? Pri niektorých mi to ukazuje a pri niektorých nie 😃

fairyy
27. apr 2026

od 2011 ... ale s 5 rocnou prestavkou 😀 najprv som riesila svadbu, potom dieta, potom pauza a zas dieta... a naozaj od pridania anonymneho komentovania je to strasne, aj ked preskakujem tieto komentare, je to naozaj vela balastu

tilly
27. apr 2026
@bomba36

Inak ako viete skryť ten dátum registrácie? Pri niektorých mi to ukazuje a pri niektorých nie 😃

@bomba36 toto som si tiež všimla. Niektoré to tam nemajú

anonym_c1e3f4
27. apr 2026
@bomba36

@bomba36 kedysi sa to dalo, už to zmenili a nedá sa to.

ivett1
27. apr 2026

Ja som na MK od 2006 (prvá registrácia), potom som zabudla heslo a registrovala som sa v 2008 a tento nick som si nechala ...využívala som skôr bazárik...bola tu dokonca diskusia založená na riešenie problémov v bazári😊... a áno, kedysi sa tu naozaj radilo - slušne a bez výsmechu ...boli sme na jednej lodi a rady boli vítané...

cimage
27. apr 2026

Ja som zacala na moja svadba v 2009 😁, tam som nebola asi 10r. Idem pozriet ci to este funguje

sssss123
27. apr 2026

pozerám že registrovaná som od 11/2017, intenzívnejšie čítam a sem tam prispievam asi 5 rokov, cez dlhú covidovú PN som sem znovu zablúdila, koníka som objavila dávno pred touto registráciou, niekedy okolo rokov 2006-2007, ale svoj prvý nick si už nepamätám

liv1
27. apr 2026
@tilly

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ ja od 2/2005 😂😂
@emjee tiež tak nejak

@tilly haha myslela som si ze mna len tak lahko niekto netromfne, som tu od januara 2010. Ale ty si ma šokla 😁😁. Podla mna vyhravas 😁.

A autorka naj bolo na zaciatku. Boli sme skvela skupina prvorodiciek, aj sme sa stretli s mnohymi z celej SR, s niektorymi dlllho kamaratili. A s niektorymi sa vidame uz len na FB. Vtedy mne tu kočky velmi pomohli, ked som mala prve babatko a bola som z niektorych veci vedla ako taka jedla 😂. Teraz som uz zas premudrela 😅

tilly
27. apr 2026
@liv1

@tilly haha myslela som si ze mna len tak lahko niekto netromfne, som tu od januara 2010. Ale ty si ma šokla 😁😁. Podla mna vyhravas 😁.

A autorka naj bolo na zaciatku. Boli sme skvela skupina prvorodiciek, aj sme sa stretli s mnohymi z celej SR, s niektorymi dlllho kamaratili. A s niektorymi sa vidame uz len na FB. Vtedy mne tu kočky velmi pomohli, ked som mala prve babatko a bola som z niektorych veci vedla ako taka jedla 😂. Teraz som uz zas premudrela 😅

@liv1 my sme mali aj stretká na strednom Slovensku, aby sme mohli prísť všetky novembrovky 2009. Tiež sa už len na fb vidíme

doda3103
Včera o 06:26

Od 2011 ale predtým som bola iba na mojasvadba. Ale keď si to tak zoberiem že 15rokov😁

Strana
z3