icon

Marián Gáborík: Kauza na festivale a ochrana súkromia

Včera o 15:06

Ahojte,
Minule som sa zamýšľala nad tým , ako si už človek nemôže ani prdnúť , lebo ťa vlastne každý môže kdekoľvek vyvesiť na siete
Teraz mi to brnklo do nosa, kdesi bol Marián Gáborík hokejista na festivale a nejaká influencerka ho dala na siete a niečo v tom zmysle do príbehov , že podvádza.
Trenčania tam písali,že je tým známy a podobne

Tak mi napadlo, že ako je možné v dnešnom svete GDPR si môže ktokoľvek kohokoľvek vycapiť na internet.
Bez tvojho vedomia
Viem, potom by neexistovali články, novinári, paparazzi

Ale nie je to na hovno, aj svetové hviezdy, aj keď nie v pomere nevera , sú kdekoľvek pre čokoľvek vycapení, lebo majú mastné vlasy,lebo majú rovnaké šaty ako na minulej párty, lebo išli opití z klubu..fakt otravné

Aký máte názor na to?

Strana
z2
anonym_a994b5
Včera o 18:38
@anonym_6998c3

@anonym_ffdb58 a na co je potom pre pana jana s nim? taka pekna zena ved on je oproti nej ako zabiak.To sa nevie sama uzivit? neverim.. ja byt na jej mieste kopla by som ho do zadnice a bolo by.Keby toto stvara.Nemyslim si ze by ona nemala prave peniaze a musela byt s nim len kvoli tomu alebo majetku

@anonym_6998c3 tiez nechapem...😞

anonym_a994b5
Včera o 18:39
@anonym74

U nas bol dokonca na hoteli s ku..ami, nie na Sk samozrejme a vraj Ivanku aj kedy tedy preplesne, ake tak divadlo na insta paradne

@anonym74 otras😢a to rodina dovoli? Bratia? Otec? 😢😞

anonym_5b6c32
Včera o 18:40

@anonym_autor jaj moje mladi a Steps. Vsetci hokejisti tam chodila. Ked prisli, tak sa okolo nich tocilo tolko bab a ono si len vyberali. Som sa zlakla, ze co sa deje? Nic, prisli hokejisti. To bolo tak 20 rokov dozadu. Jasne, ze sa kurvia. Zober si len tie tkz slovenske celebrity. To je ako serial BH 902 10- najtazsie bolo zapamatat si, kto s kym este nespal😃. To je moc penazi a tie baby vedia, do coho idu. A k Belohorcovej- ta nech sa radsej nelutuje, ze ju podvadzal. Ona bola horsia ako jej byvali, ta pre peniaze by s kymkolvek vyspala

anonym74
Včera o 18:40
@anonym_a994b5

@anonym74 otras😢a to rodina dovoli? Bratia? Otec? 😢😞

@anonym_a994b5 tak co sa tyka jeho rodiny vsetci ziju z neho, stadion, restika atd a jej rodina to netusim

helenbozka
Včera o 18:42
@citronove_koliesko

@helenbozka no ved v tom to je, celebrity to maju v ri*i, majetkovo osetrene, a doma o tom vsetci vedia.
Ale obycajnemu cloveku sa po takom odhaleni zruti svet.

@citronove_koliesko myslím, že je to extra veľká drzosť vyfotiť niekoho na ulici a capnúť na sociálne siete a rozširovať klebety (bez ohľadu na to, či je to pravda alebo nie).
Kebyže ideš po ulici a máš na tvári penu od cappuccina ani o tom nevieš a niekto ťa odfotí, že aký si exot a špindír, tak sa ti to tiež páčiť nebude.

A či je niekto celebrita, čo to má na háku... 🤔 No neviem. Všetci sme ľudia a takú "horšiu kožu" má len málokto.
Keď mi manžel ukázal "vlákna" na Xku, ako začali pranierovať tých dvoch na koncerte, aj mi ich bolo ľúto. Nevie nikto, ako to majú doma 🤷🏼‍♀️

anonym_a349ec
Včera o 18:43
@anonym_a994b5

@anonym_6998c3 tiez nechapem...😞

@anonym_a994b5 takisto by sme sa mohli opytat preco je taka pekna zena ako Melania s trumpom🤷‍♀️

janulka1802
Včera o 18:59

Uff... tak to je smutné, ak je to pravda, že ju podvádza... pekná žena, dcérky...

anonym_7d09d5
Včera o 18:59

Tak ja Ivanu moc nemusím, ale týmto u mňa klesla úplne...

anonym_9da88e
Včera o 19:02
@anonym_9e1858

@anonym_9da88e dokazy? Reci su len reci, kym nie su podlozene dokazy

@anonym_9e1858 Dôkaz???? Vlastné oči....

citronove_koliesko
Včera o 19:04
@helenbozka

@citronove_koliesko myslím, že je to extra veľká drzosť vyfotiť niekoho na ulici a capnúť na sociálne siete a rozširovať klebety (bez ohľadu na to, či je to pravda alebo nie).
Kebyže ideš po ulici a máš na tvári penu od cappuccina ani o tom nevieš a niekto ťa odfotí, že aký si exot a špindír, tak sa ti to tiež páčiť nebude.

A či je niekto celebrita, čo to má na háku... 🤔 No neviem. Všetci sme ľudia a takú "horšiu kožu" má len málokto.
Keď mi manžel ukázal "vlákna" na Xku, ako začali pranierovať tých dvoch na koncerte, aj mi ich bolo ľúto. Nevie nikto, ako to majú doma 🤷🏼‍♀️

@helenbozka tak zase ked podvadzam tak idem do rizika, tam na koncerte ich nikto nefotil ze aha tito dvaja podvadzaju, prave naopak, myslim ze hrali nejaku zamilovanu pesnicku a kamera ze aha aky pekny par a bum nahoda je svina.
A kebyze mna niekto nejakym omylom odfoti s kapucinovou penou tak ver tomu ze by to nemalo ani dvojciferne zhliadnutie, nikoho by to nezaujimalo.
Ta baba chcela cez gaborika a pikosku zviditelnit akurat tak seba. Ta sa o nej bude 15sec hovorit a potom zapadne prachom kym zase nieco sokantne nepostne.

anonym_2d2356
Včera o 19:07
@anonym_a994b5

@anonym_ffdb58 ako toto dokaze niekto tolerovat? Kvoli prepychu?😞 Teraz som zostala nemilo zaskocena. Tak uzasna zena.dokonala..

@anonym_a994b5 a to ako vieš, že ona je úžasná a dokonalá žena? Mne zas taká úžasná nepríde, pekná je ale podvádzajú sa aj supermodelky. Vedela koho si berie. Neverím tomu, že ju ani raz za svoju kariéru nepodviedol a ona to nevie. Buď je úplne blbá alebo má iné výhody z toho vzťahu a robí sa že je slepá. Príležitosť robí zlodeja a hokejisti, športovci majú tých príležitosti neskutočne veľa. A hlavne takýto na špičke ako je on. A to hovorím ako žena bývalého profihokejistu. To je iný svet. Ženy sa im hádžu okolo krku a len malé percento odolá. Neverim tomu že ju teraz na tom feste podvádzať s milenkou lebo bol na očiach ale že mal/má bokovky. Tak to je dosť reálne.

anonym_a0da69
Včera o 19:24

ake ste naivne, ze ved je pekna, preco by ju podvadzal 😂
akoby krasa bola zarukou stastneho zivota a lasky az za hrob
mozno je panovacna, neznestitelna, nechce mu vyhoviet v posteli, alebo je jednoducho on suknickar, co chcel mat aj rodinu
a napokon tolko prachov, co ma pri nom by si asi nezarobila, tak mozno preto sa pekne usmieva, a hra sa na stastnu manzelku

anonym_ffdb58
Včera o 19:32

Tak ona by v živote ako tanečnica toľko nezarobila. Tá vila na Brezine ich/jeho stála zopár miliónikov. A to je len časť jeho majetku. Chata na Donovaloch, vila v Chorvátsku, byt v USA, štadión s penziónom v TN atď atď, toto všetko jej zaslepí oči veľmi rýchlo. Ani insta influencerkou by sa nestala keby nebolo jeho. Tiež jej už ťahá na 40tku, tak už by bola dávno na tanečnom dôchodku. Keby sa nezavesila na Mariána, bol by to iný futbalista/hokejista.

anonym_3a2b8e
Včera o 19:32
@anonym_a994b5

A jeho rodina je teraz bez neho v ich dome v chorvatsku
🤔
Zeby za to?
Zeby bol taky svihnuty a svojej krasnej, sikovnej,... manzelke by toto urobil? A dceram..
Snad nie.. ci som naivna?😞

@anonym_a994b5 Áno, si naivná. Bohužiaľ to tak nefunguj, že krásna a šikovná manželka (či manžel) a deti sú zárukou toho, že muž (žena) nepodvedie. Ako sa to hovorí? Keď sa kkt postaví, rozum sa zastaví....

anonym_241ab7
Včera o 19:45
@anonym_ffdb58

Tak ona by v živote ako tanečnica toľko nezarobila. Tá vila na Brezine ich/jeho stála zopár miliónikov. A to je len časť jeho majetku. Chata na Donovaloch, vila v Chorvátsku, byt v USA, štadión s penziónom v TN atď atď, toto všetko jej zaslepí oči veľmi rýchlo. Ani insta influencerkou by sa nestala keby nebolo jeho. Tiež jej už ťahá na 40tku, tak už by bola dávno na tanečnom dôchodku. Keby sa nezavesila na Mariána, bol by to iný futbalista/hokejista.

@anonym_ffdb58 byt v TN aj tá vila v TN sú písané iba na neho. Aj v Donovaloch je len na neho.

anonym_3284f8
Včera o 19:47
@anonym_ffdb58

V TN všetci veľmi dobre vieme, že má frajerku, dokonca aj Ivana mu to toleruje

@anonym_ffdb58 kto je tá frajerka?

anonym_9e1858
Včera o 19:55
@anonym_9da88e

@anonym_9e1858 Dôkaz???? Vlastné oči....

@anonym_9da88e takych bolo 🤣... nemas dokaz

anonym_ffdb58
Včera o 20:00
@anonym_241ab7

@anonym_ffdb58 byt v TN aj tá vila v TN sú písané iba na neho. Aj v Donovaloch je len na neho.

@anonym_241ab7 veď jasné, že na neho. Ale v prípade rozvodu, ide všetko zakúpené po vstupe do manželstva do BSM, ak nemajú nejakú predmanželskú zmluvu. Preto sa ho tak drží

anonym_264ff1
Včera o 20:19
@anonym_ffdb58

@anonym_241ab7 veď jasné, že na neho. Ale v prípade rozvodu, ide všetko zakúpené po vstupe do manželstva do BSM, ak nemajú nejakú predmanželskú zmluvu. Preto sa ho tak drží

@anonym_ffdb58 to nie je pravda. Nemusia mat ziadnu zmluvu, Majo vie polahky preukazat, ze nehnutelnosti kupil zo svojich penazi. Ivana nepochadza z majetnej rodiny, tancovanim by si nikdy nezarobila ani na novostavbu v TN, az taka tanecna star nebola.

anonym_264ff1
Včera o 20:25

Myslim, ze je otazkou casu, kedy bublina idealu praskne, rovnako ako u jeho "kolegov", ktori sa po rokoch porozvadzali kvoli mladsim milenkam. Ivana drzi hubu a krok, vsetok majetok je Majov a z vyzivneho by zdaleka nezila v takom luxuse ako zije teraz. Cela jej rodina travi zimy na Donovaloch a leta v Rogoznici. Zadarmo. Cim dlhsie takyto stav potrva, tym lepsie. Okolo uspesnych a bohatych muzov sa vzdy tocili zeny, kazda jedna, ktora ma takeho manzela, musi pocitat s moznostou, ze ju vymeni mladsia a neokukana.

aurora33
Včera o 20:46
@anonym_9e1858

@anonym_9da88e takych bolo 🤣... nemas dokaz

@anonym_9e1858 ty si Ivanka? 😀😀

anonym_6553d1
Včera o 21:13

fu no pozrela som si dalsie pribehy od Niky Fridrich a mam dost, chudak Ivana

anonym_eeb651
Včera o 23:18
@anonym_a994b5

A jeho rodina je teraz bez neho v ich dome v chorvatsku
🤔
Zeby za to?
Zeby bol taky svihnuty a svojej krasnej, sikovnej,... manzelke by toto urobil? A dceram..
Snad nie.. ci som naivna?😞

@anonym_a994b5 celý Trenčín o tom vie 😃

anonym_eeb651
Včera o 23:21
@anonym_ffdb58

@anonym_271bf5 Marián má frajerku, to je v TN známa vec, vie o tom aj Ivana. Na rodinku to hrajú len na sociálnych sieťach

@anonym_ffdb58 hrajú, lebo IG im sype peniaze, Marián je lakomý ako.pes, za euro by si aj do kolena dal vŕtať. Ona si musí na seba zarobiť. Mnoho ľudí vie

anonym_eeb651
Včera o 23:22
@anonym_9622cc

Majko je veru ,,hviezda,, nie len na ľade ... Donovaly by vedeli rovnako rozprávať ... a tu v Trenčíne to je verejné tajomstvo 🙂 Úsmevy s Ivanou jedno veľké divadlo...

@anonym_9622cc Majko je hlavne sedliak a prasák nechutný, lakomec

anonym_eeb651
Včera o 23:27
@anonym_5b6c32

@anonym_autor jaj moje mladi a Steps. Vsetci hokejisti tam chodila. Ked prisli, tak sa okolo nich tocilo tolko bab a ono si len vyberali. Som sa zlakla, ze co sa deje? Nic, prisli hokejisti. To bolo tak 20 rokov dozadu. Jasne, ze sa kurvia. Zober si len tie tkz slovenske celebrity. To je ako serial BH 902 10- najtazsie bolo zapamatat si, kto s kym este nespal😃. To je moc penazi a tie baby vedia, do coho idu. A k Belohorcovej- ta nech sa radsej nelutuje, ze ju podvadzal. Ona bola horsia ako jej byvali, ta pre peniaze by s kymkolvek vyspala

@anonym_5b6c32 Belohorka si spravila z rozvodu vlastnú reality show. Už nevie ako sa votrieť do slovenského showbiznisu. Pretŕčajú sa s dcérou ako také 2 ....Len akosi pri tom vyplakávaní zabudla spomenúť aký ona bola matrac a ako sa mala dobre aj vďaka Vlastovmu otcovi. A to mi Vlasta vôbec nie je sympatický a neschvaľujem neveru.

anonym_eeb651
Včera o 23:31
@anonym_6998c3

@anonym_ffdb58 a na co je potom pre pana jana s nim? taka pekna zena ved on je oproti nej ako zabiak.To sa nevie sama uzivit? neverim.. ja byt na jej mieste kopla by som ho do zadnice a bolo by.Keby toto stvara.Nemyslim si ze by ona nemala prave peniaze a musela byt s nim len kvoli tomu alebo majetku

@anonym_6998c3 práve kvôli majetku. Veď verejne to propagovali ako si ju on vybral, ona za ním bežala do Ameriky s nasolenou riťou. A kdeže by ona zarobila?Veď bola tanečnica a o takom luxuse by mohla len snívať. Nikdy riadne nepracovala. Teraz zárobok na IG.

anonym_eeb651
Včera o 23:33
@anonym_9e1858

@anonym_9da88e dokazy? Reci su len reci, kym nie su podlozene dokazy

@anonym_9e1858 stačí že pracuješ v hoteli, v reštaurácii, obchode a vieš s čím máš dočinenia. Si si nikdy nevšimla ako sa on otrasne vyjadruje a správa?Ako taký buran

anonym_9e1858
Dnes o 05:09
@anonym_eeb651

@anonym_9e1858 stačí že pracuješ v hoteli, v reštaurácii, obchode a vieš s čím máš dočinenia. Si si nikdy nevšimla ako sa on otrasne vyjadruje a správa?Ako taký buran

@anonym_eeb651 nestaci, ak nemas foto alebo video. Bez toho su to len reci.

anonym_a0da69
Dnes o 06:13
@anonym_ffdb58

@anonym_ffdb58 predmanzelska zmluva na Slovensku neexistuje, a mozno maju zuzene BSM, ze nic spolu nenadobudaju ani pocas manzelstva

Strana
z2