icon

Mladí bez Instagramu

anonym2468
8. feb 2026

Ahojte, čo si myslíte o tom keď mladý chalan/dievča nemá instagram v dnešnej dobe, prípadne poznáte niekoho takého?? A kto nemáte IG núti vás vaše okolie si ho vytvoriť alebo majú blbé poznámky? Čo by ste si pomysleli o dotyčnom keby ste sa chceli spoznať a on vám povie že ho nemá ???🙈

Strana
z3
zuzandela
13. feb 2026

@anonym2468 ludia prisli do doby/veku kedy asi uz inac ako cez IG sa neda zoznamit..
preberta sa,ved IG nieje ovladac vztahov!
stale existuju ludia ktori viac uprednostnia osobne stretnutie co nikdy ziaden IG ani ina siet nenahradi!
ja IG nemam a ani nechcem a ano chceli ma presviedcat nech mam a aj sa nasmiali namne vela ze nemam 😂
ale som tu
zamyslite sa,IG nieje vas zivot,to co zijete ste vy a nie nejaka siet,ani namiesto srdca a duse nemate telefon ani ziaden pocitac

natalka13
13. feb 2026
@zuzandela

@anonym2468 ludia prisli do doby/veku kedy asi uz inac ako cez IG sa neda zoznamit..
preberta sa,ved IG nieje ovladac vztahov!
stale existuju ludia ktori viac uprednostnia osobne stretnutie co nikdy ziaden IG ani ina siet nenahradi!
ja IG nemam a ani nechcem a ano chceli ma presviedcat nech mam a aj sa nasmiali namne vela ze nemam 😂
ale som tu
zamyslite sa,IG nieje vas zivot,to co zijete ste vy a nie nejaka siet,ani namiesto srdca a duse nemate telefon ani ziaden pocitac

@zuzandela vzdy ide o to vybrat si.
Mna zivot inych na IG nezaujima- veresove plackove a spol.
Sledujem tam cestovatelske tipy, vyberam si clanky z novin ktore si chcem precitat /jednoduchsie ako kupovat noviny v stanku/,
Na FB naor Mihal, jeho rady sa mi hodia v praci aj ibe odborne skupiny.
Dnes je taky svet a aj buducnost.

natalka13
13. feb 2026
@yennefer001

@natalka13 to co je za otazku? sak internet mam, len nemam svoj ucet

@yennefer001 a ako vies co dnes vcera pridal xy na IG? Iba ak ho skrolujes.

Strana
z3