icon

Modrykomik instagram

20. mar 2022

Ahojte,
tému dávam anonymne, lebo aj autor stránky je anonymný, tak aby to bolo fér. Neviem či ste postrehli, ale niekto si založil stránku Modrý komik na instagrame, kde zverejňuje príspevky z MK a aj z kontextu vytiahnuté niektoré komentáre, hlavne tie, ktoré šikanujú autorky. Aký máte na to názor? Za mňa sa mi to absolútne nepáči, lebo to tu ešte stále vnímam ako uzavretú mamičkovskú komunitu a úprimne po tomto nemám už vôbec chuť sem niečo prispievať, lebo neznášam anonymných slabochov, ktorí si robia verejne srandu z cudzích ľudí. Niektoré príspevky sú tu odveci a pousmejem sa, ale aj tak si nikto nezaslúži, aby niekto tieto veci posúval ďalej a zliezal sa tam posmešný hnoj v komentároch na čele s redaktorkou Refresheru. Stále sem píše veľa ľudí, ktorí sa potrebujú vyrozprávať alebo poradiť s niekým objektívnym a nepríde mi správne ich verejne pranierovať na inej platforme bez ich šance sa brániť. Aby to nebolo, že mám iba prázdne reči, stránku som nahlásila za šikanovanie a porušenie duševného vlastníctva, ale podľa Instagramu je to v poriadku. Aký máte na to názor? Vadilo by vám, keby si nájdete svoje príspevky vycapené aj niekde inde alebo s tým rátate, keď sem píšete? Myslíte, že to bude ďalšia senzácia na 5 minút a stránka upadne do zabudnutia alebo kvôli nej upadne MK ešte viac, prestanú pribúdať normálne príspevky a budú tu len trollovia?

mimka1402
20. mar 2022

Ja ti neviem, ale podľa mňa tam dáva iba bizarné veci. Všetko je tam anonymné.. Nevidím v tom problém. Len to určite nerobí naj reklamu MK. Iba to budi dojem, že na vstup na Mk, sme museli všetci pohoriet IQ a psychotestami aby nám tu spravili účet. 🤣

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
20. mar 2022

Uprimne povedane, kto nezaklada priblble temy, nenajde sa tam 😀 a k poslednej otazke, podla mna uz teraz sa tu objavuje viac anonymnych blbosti, aby bol material na instagram

sisa_s
20. mar 2022

Mozes sa opytat autora 😉 @modrykomik

kate211
20. mar 2022

Je to vsetko anonymne, na Instagrame som ziadne konkretne mena nezaznamenala. Ja sa tam dobre bavim. Keby autor chcel viac toho dohladat a pridat to tam. Kedysi bola dobra skupina na FB "To nejlepsi z mamynek", to bola ina show, ale uz to nefunguje. Ked niekto zalozi temu vhodnu IQ v minusovych hodnotach, je anonymna, tak kto ma zaujem, nech sa zasmeje. Horsie by to bolo, keby to nebol anonym.

mimka1402
20. mar 2022

@fairyprincess Prosím ťa a aká téma tam bola taká z ktorej sa nedá urobiť sranda? Nesledujem stránku. Ale keď som.to prebehla tak témy také, kde ja som sa hanbila za daných autorov príspevku...

mauduska
20. mar 2022

uzavretá mamičkovská komunita?
1) všetko tu vieš čítať a sledovať aj bez prihlásenia, registrovať sa vieš pod akýmkoľvek nickom - je to tu anonymné a ak nemáš nick v tvare meno_priezvisko, tak nikto netuší, kto si

2) MK isto nie je komunita.. pár ľudí možno, na stenách alebo v súkromných správach, ale je tu teda aj dosť harpií, ktoré len štekajú po druhých

3) je tu plno iných ľudí, ako matiek. Dokonca aj muži, nielen slodobné, bezdetné ženy.

MK je anonymné fórum a všetko čo sem napíšeš je verejné. Je jedno aké sú tvoje dojmy.. Takže hocikto si môže hocičo screenshotnúť a dať to hocikam.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
kate211
20. mar 2022

@mauduska V podstate, kazdy si moze screenshotnut co chce a dat to kam chce. A takymto sposobom sa to moze rozniest. Maximalne toho cloveka mozu na danom fore alebo platforme zablokovat. Skupiny kam to dava taktiez zablokovat. Je dolezite, kto a co na internete o sebe sdeli a aku fotku a kam prida.

jaga18
20. mar 2022

Ja ho sledujem na IG, dáva tam najväčšie koniny z koňa 😆 pri niektorých témach a otázkach tu už fakt zdravý rozum zastaví...
Čo sa týka jeho komentov tu na koni, nie sú vždy tak od veci. Sú tu omnoho horší, arogantní členovia, ktorí majú potrebu pohladkať vlastné ego... Alebo takí, čo majú IQ hupacieho koňa a stoj čo stoj si presadzujú svoje...

vsauce_
20. mar 2022

V podstate nezosmiešňuje verejne žiadnu osobu, kde by pridal aj meno a priezvisko, či dokonca fotku. Nedopúšťa sa ani ohovárania, články sú odfotené z verejného fóra, na ktoré sa dostane ktokoľvek, kto napíše niečo do Google- Nedopúšťa sa ničoho, za čo by mohol byť jeho účet odstránení, ale ty si ho môžeš zablokovať a nemusí ťa ďalej iritovať 🤷🏻‍♀️

nika23t
20. mar 2022

Podľa mňa je to fajn 😊 ja osobne sa tam vždy dobre pobavim a hlavne, neriesi vážne témy. To, čo tu niekto dáva, tak to je niekedy na hlavu. Ani sa nečudujem, že si z toho ľudia robia srandu. A koho to uráža, tak ja neviem...

selu11
20. mar 2022

@sisa_s Nemyslím že sa ešte vyjadrí, nie tak dávno písal, že viac sa k tejto téme tu vyjadrovať nebude.
Osobne mi to vôbec nevadí, pretože normálny príspevok ani komentár sa tak asi neobjaví. A aj tak si stále myslím, že XY tém tu zakladajú znudené deti a bavia sa na komentároch. Čítala som ti to raz s celkom ma to pobavilo.

baskustek
20. mar 2022

@fairyprincess keď si dobre pozrieš jeho príspevky, určite to nie je nejaký 13-ročný chlapec, práveže píše veľmi trefne a vyberá si len príspevky, ktoré sú naozaj bizarné a odveci. Už to aj veľakrát vysvetľoval. Tento príspevok tam určite nebude, zameriava sa úplne niečo iné. Ja osobne vítam túto iniciatívu a keď sa chcem zasmiať, rada si to pozriem.

elizabet173
20. mar 2022

ale veď nech sa pobavia aj na IG, je jedno, že na účet MK. Ja sa často pobavím aj na vysielaní zo zasadania vlády...veď každému normálnemu je jasné, že tu môže prispievať hocikto, témy zakladať hocikto, nie je to skopírované zo slovenskej komory architektov, lekárov a pod.

sparrows
20. mar 2022

Tak ja sa na tom dobre smejem, vyberá naozaj len tie najhlúpejšie témy

7lenka11
20. mar 2022

Ja sa na tom vždy pobavím, lebo naozaj vyberá len bizarnosti. Nezaznamenala som, že by si robil posmech z neplodného páru, ťažko chorej alebo týranej ženy, ktoré tu naozaj hľadajú podporu...
No na druhej strane aj trochu chápem ženy, ktoré to pohoršuje. Žiaľ, žijeme v dobe, keď sa akosi všetko pretáča do satiry a k všetkému musia vznikať stránky na FB alebo IG. Je to éra sociálnych sietí.
Však o tom istom je aj Zomri. Na 75% ich príspevkoch sa bavím, ale niekedy tiež prestrelia a občas sú ich príspevky také, že potrebujem byť za každú cenu vtipný.

petamich
20. mar 2022

xty prispevok na tuto temu - tak xty krat zareagujem, nie nevadi mi to a ak by som niekedy zalozila temu, ktora sa objavi na IG Modreho Komika, tak si zasluzim odobrat volicske pravo, sama sa kazdy den 10x pozastavim nad tym, kam tento narod speje, ked uz ani google nevieme pouzivat a zdravy rozum asi bude tiez v cervenej knihe o chvilu

lululucy
20. mar 2022

Ja ho tiez sledujem na IG a bavim sa na tom 👍

gubcikova
20. mar 2022

@fairyprincess už je tam ale inde 🙂

meredithe
21. mar 2022

Je to super 😂veľmi sa natom bavím 😅 zlepší mi to vždy náladu 🤣😆

dada0902
23. mar 2022

Tak niektoré témy sú ozaj cez a a veľa x sú tu témy ktoré zakladajú pubertiaci co čakajú komenty ci sa niekto chytí a uverí ale nepríde mi to cez keď si niekto cosik takéto vytvoril na instagrame a dáva tam tieto príspevky každý sa musí uvedomiť a možno tým ze si tam niekto nájde svoj príspevok si povie ze ozaj bol hlúpi a co nech vidia ako sa aj vedia mamičky hnusno urazlivo osocovat