Náušnice z izlato.sk
Ahojte. Mam v plane kúpiť náušnice a veľmi sa páčia zo stránky izlato.sk. Kupovali ste niektorá online od nich nejaký šperk? Ide mi hlavne o pravosť. Konkrétne tieto nausnice
https://www.izlato.sk/zlato/diamantove/nausnice...
My sme mali detske z izlato, ale cast sa odlomila odletela takze nausnice papa a mali sme aj snubak a obrucky a teda po case to vyzera dost na figu. Uz od nich nic nechcem za malo penazi malo muziky
Ved to, povedala by som, ze cena sa rovna kvalite, ale mozno sme len my zle natrafili…
Kupil mi muz odtial zlate hodinky. Potrebovala som ich skratit, malo to byt v cene, ale nebolo. A skratili to zle, malo, boli extremne neochotni. Teda aspom jedna … tam. A co je podstatne, hodinky idu zle, vzdy po case idu dozadu. Pojdem to reklamovat no uz sa “tesim”
My sme u nich kupovali obrucky, ale boli sme normalne v predajni, maju ich niekolko
No je to 9karatove zlato tak preto su take lacne. A tie diamanty tiez nebudu nejake diamanty za tu cenu
Nie nereklamovala lebo sme pri stahovani zapatrosili blocky, takze toto neviem ako je u nich
Nedávno som kupovala náušnice. Použila som poukážku. Na náušnice však bola ešte aj 10%-ná zľava. Uplatniť sa dal iba kupón. Následne som písala mail aj ohľadom tej zľavy. Zareagovali dosť pružne a pozitívne a tovar prišiel veľmi rýchlo. Tie moje sú podobné tým vašim...

Kupovala som uz viac krat z izlata a nebol problem, aj znami z okolia