icon

Nespokojnosť so vzhľadom: Zrkadlíme ženské a mužské chyby

13. apr 2026

Chcem vyskúšať vytvoriť také "chlapsko -ženské zrkadlo". Zapojíte sa?
umelej inteligencii bolo zadané , aby napísala 30 najčastejších vecí týkajúcich sa vzhľadu žien, s ktorými ženy nie sú spokojné.. Vznikol tento zoznam..

1. Obezita / nadváha
2. Celulitída
3. Strie (napr. po tehotenstve alebo chudnutí)
4. Ovisnutá pokožka (napr. po schudnutí)
5. Malé prsia
6. Príliš veľké prsia
7. Ovisnuté prsia
8. Asymetria prsníkov
9. Zničené vlasy farbením alebo tepelnou úpravou
10. Rednúce vlasy / vypadávanie vlasov
11. Zničené alebo preriedené obočie (napr. nadmerným vytrhávaním)
12. Krátko či ďalekozrakosť
13. Jazvy po akné
14. Pigmentové škvrny na pokožke
15. Kruhy pod očami
16. Vaky pod očami
17. Krivé nohy (do O alebo X)
18. Suchá alebo dehydratovaná pleť
19. Nedostatočná výška
20. Dvojitá brada
21. Nerovný tvar nosa (subjektívne vnímané)
22. Krivé, zanedbané, alebo zafarbené zuby
23. Tvar či vzhľad genitálií
24. Metličkové žilky / kŕčové žily
25. Nechcené ochlpenie (napr. na tvári alebo tele)
26. Ovisnuté brucho po pôrode
27. Slabé alebo lámavé nechty
28. Nevyvážené proporcie postavy
29. Zlá kvalita pokožky (strata elasticity, vrásky)
30. Jazvy po operáciách alebo úrazoch

Vaša úloha:
Skúste si vybrať niekoľko bodov, s ktorými máte osobnú skúsenosť, a doplniť k nim "zrkadlenie"... teda čo si myslíte, že je tomu podobné u mužov.

Napríklad:
Obezita / nadváha mám ja ako žena........ budem tolerovať u muža obezitu alebo "pivné brucho".
Rednúce vlasy / vypadávanie mám ja ako žena ........... budem tolerovať u muža plešinu.

A tak ďalej…

Skúste prosím priradiť k veciam, s ktorými máte skúsenosť, ich "mužský ekvivalent" , teda čo by ste automaticky tolerovali, akceptovali, alebo zohľadnili u muža vo vzťahu.
Ďakujem

Strana
z2
autor
13. apr 2026
@anonym_d9a752

Aha, takze ked mam velky nos, mozem mat len muza s velkym nosom? Ked som krpata, tiez mam mat len krpateho? Co su toto za vymysly..

@anonym_d9a752 Keď máš veľký nos a si krpatá, chceš iba toho naj, naj chlapa? Alebo môže mať akúkoľvek malú "vadu" rovnajúcu sa nosu? Napríklad malé dlane?

autor
13. apr 2026
@radacak

@anonym_autor ešte dodám že môj švagor rieši ozaj detaily...napríklad že žena má dlhé prsty na rukách 😂😂😂😂má po 50 ke a je sám ...hmmm prečo asi

@radacak možno je dokonalý 🙂

anonym_d9a752
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_d9a752 Keď máš veľký nos a si krpatá, chceš iba toho naj, naj chlapa? Alebo môže mať akúkoľvek malú "vadu" rovnajúcu sa nosu? Napríklad malé dlane?

@anonym_autor ja chcem toho naj naj pre seba, pre ine nemusi byt.. ja sa proste na ludi nepozeram tak, ze maju vady.. proste su aki su a bud sa mi pacia alebo nie

anonym_3f70f1
13. apr 2026
@anonym_autor

@radacak možno je dokonalý 🙂

@anonym_autor napíšem len toľko, že je to veľmi povrchná téma a strata času.

anonym_fa2cc2
13. apr 2026

@anonym_autor ty musíš byť zatrpknutý, zamindrakovaný, povrchný muž.
Nečudo, že ťa žiadna nechce a nebude to tvojou telesnou “vadou”

victoriab
13. apr 2026

@anonym_autor toto je extrémne divná téma a naozaj neviem, prečo by som mala tolerovať niečo na mužovi iba preto, že ja mám napr. asymetrické prsia. toto je tak do neba volajúca sprostosť že až. čiže keď mám diastázu, lebo som mu dala decko, mám byť šťastná, že to toleruje a nadôvažok, on môže mať skrz to pivné brcuho, ktoré ja by som mala skrz toto byť ochotná tolerovať? poďme radšej diskutovať o niečom, čo má fakt zmysel, lebo toto je blbosť jak brno.

zmrzlinka8
13. apr 2026
@anonym_autor

@thirstymonk Kupuješ niekedy 3 litrovú aviváž v náhradných vreckových baleniach? Ak nie, najbližšie sa pri nich v obchode na chvíľu zastav, zober dve do rúk, pritlač si ich na hrudník… a skús sa utekať ..

@anonym_autor a potom ho bude naháňať ochranka 🤪😃😃

zmrzlinka8
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kde na toto chodíš. Strašne povrchný pohľad. Hnus takto uvažovať.

Strana
z2