icon

Máte skúsenosť s objednaním vitamínov rybičky pre deti?

18. sep 2026

Ahojte objednala som si vitamíny rybičky pre deti mesačné balenie len za balné a poštovné , potom som si objednala celé balenie na rok za cenu necelých desať eur inak stojí skoro dvadsať a teraz mi nabehli že to bola len prvá splátka máte niekto skúsenosť.ked som chcela zrušiť objednávku, že to nejde lebo je to už Ďakujem za odpoveď a nie nebolo tam nič spomenuté o splátkach

rozculena
18. sep 2026

@anonym_autor to najhlavnejšie,že kde si to objednávala,si nenapísala

zuzanaete
18. sep 2026

Ak je to toto, tak to maju vsade jasne uvedene. Citaj pozorne o chodne podmienky. Maju tam napisane, ako a kedy zrusit objednavku. Inac fakt si si myslela, ze budes mat za 10€ vitaminy na cely rok?

anonym_89a590
Včera o 02:50

kde to nebolo uvedene? maju to uvedene. Minule v spravach bolo, ze deti maju na SK problem s citanim a pochopenim textu, a ako tak vidim, nie len deti.

slavomira236
Včera o 06:52

Ved stoja 119 eur slebo 9,90 mesacne.v akcii Kde mas 10 eur???

rachel36a
Včera o 07:25

Ved to tam majú uvedené že rok budeš platiť mesacne 9,95. Takže áno, teraz to už musíš zaplatiť celé. Ja si vždy objednávam len to jedno balenie, a zvyšok už nie

rozculena
Včera o 10:26
@slavomira236

Ved stoja 119 eur slebo 9,90 mesacne.v akcii Kde mas 10 eur???

@slavomira236 je tam akcia 50% zľava,je to aj na tej fotke,ale nie tak,ako to ona pochopila,že na celý rok,ale mesačne