icon

Objednávate cez Temu?

17. mar 2025

Objednavate bezne? Ako dlho trva dodanie?

stankadu
•
17. mar 2025

Bežne nie, ale pár-krát som objednala. Do týždna prišlo.

nyusika
•
17. mar 2025

nie.
ani shein, ani ali...nepodporujem tento biznis - eticke a ekologicke dovody

riyadh
•
17. mar 2025

2x som objednavala, 1x vyse mesiaca, poslali zlavovy kupon 5e,2x do 10dni.nemozes ocakavat ze super kvalita ale napr som objednala zavesy zaclona a spokojna

madono
•
17. mar 2025

doručenie cca 10 dní

klotildabazarik
•
17. mar 2025

Uz nie, nakolko naposledy raz poslali objednávku na ine vydajne miesto ale to jechyba pakety nie temu, oblečenie shit ale postlene plachty boli ok aj zaves

ssimusska
•
17. mar 2025

Objednávam často, vždy mi to príde do týždňa. Majú spoluprácu s packetou, čo nieje moc moja šálka kávy, ale dávajú to do vydajného miesta presne oproti domu. Keď je nejaký problém s objednávkou, vôbec nieje problém s vrátením peňazí a ani nechú poslať tovar späť.
Jediné čo odtiaľ neobjednávam je oblečenie. To skôr shein a poriadne si pozrieť recencie, čo vlastne platí aj pri temu.

simona20201309
•
17. mar 2025

Jeden čas som objednávala často. Dávaj si pozor aby si nenakupila somariny ktoré ti naozaj netreba. Ja som sa to naučila, takže vlastne už nenakupujem 😆
Ale nenakupujem skôr preto, že majú tie isté veci aj v tedi, alebo action za tu istú- ak nie lepšiu cenu.

cukroska
•
17. mar 2025

Synovia objednávajú.Ako keby príde..

heminepa
•
Autor odpoveď zmazal
•
nyusika
•
17. mar 2025

@heminepa ked potrebujem nejaku sprostost do domacnosti, kupim to v Action a podobne...identicky tovar, ale uz tu cestu absolvoval.
nechcem kvoli sprostoti proste nieco hnet cez pol sveta.

ale vo vseobecnosti - na 99 percen tento typ tovaru ignorujem, zbytocne pdnecuje k naduzivaniu vseobecne

a za zamyslenie stoji aj fakt, ci potrebujes 5 krat predrazenu vec k zivotu vseobecne.

renesance80
•
17. mar 2025

ano a veľa ,ten istý tovar je aj v našich obchodoch len s maržov 500%

gn0924
•
21. mar 2025

Meškal už niekomu balík viac týždňov z Temu? Môj je ževraj na colnom úrade už viac ako dva týždne, príde vôbec? Máte s tým niektorá skúsenosť?