Obľúbené slovenské influencerky, blogerky a youtuberky, koho sledujete?
Ahojte baby, ktoré zo slovenských youtuberiek, blogeriek, influenceriek... a teda celkovo, ktoré profily na sociálnych sieťach rady sledujete a inšpirujete sa nimi a v čom? Poraďme si navzájom
@natalka13 99% je tam len predvádzanie a možno 1% za to stojí. Viem, mám nejaký ten prehľad aj bez pre mňa nezaujímavého ig. Však Ty sleduj koho a koľko chceš a čerpaj, riaď sa, inšpuruj.
@zuzana2910 ty ked nikoho nesledujes, k comu sa tu vyjadrujes? Nemas IG ale VIES👏
@natalka13 este by si mala sledovat niekoho, aby si sa naucila slovencinu, aby si vedela, ze sa pise nie som, nie su
@anonym_0937c5 tak som sa dala na sledovacku : poslovensky, kvalitnyslang, vieteposlovensky - ale teda same predvadzanie na tom IG, ci mi to nieco da🤔
Pediatricka _ denjas, spec.ped, pediatrie s laskou, b.patological, skumavka, vztahova_ terapia,karin_science,kvantová bublina, moderná psychológia, lecimdeti, Sandra svitekova - dejepis inak...
@amalka07 kačacie a husacie pysky nesledujem, sú umelé, robia to iba pre reklamu...
Youtuberky: Luna, Creepyflower, Dívka bez tváře - všetky 3 čítajú creepypasty; Evzuu - vtipná originálna beauty... vloggerka, alebo niečo také. Milujem jej úpravy a prerábky lacných parochní (inšpirovala ma jej technika úpravy rôznych syntetických vlasových materiálov) a srandovné skúšanie kozmetiky z Aliexpressu; z true crime Krimi příběhy, Just Justýna, Purple Flower. A potom zahraničné zberateľky a reštaurátorky, z českých Jenny Rinn. Občas ma baví aj Any Oli a jej creepy kontent, to ako komentuje a prekladá rôzne desivé videá atď. a je taká svoja. Dejepis inak je tiež fajn.
Ziadne. Obcas mrknem lubomiru mohamedy na fb..instagram nemam
@slavomira236 obcas ju tiez pozriem ken mi velmi vadi jej koktanie, na novinarku slabe preto ju neviem dlhsie pizerat...je to skoda, temy ma fajn,
sestra Lamiya, blooming_ninka, ucitelka_Monika, madam Etiketa, the ordinary minimalist, krimi príbehy, dejepis inak...sledujem väčšinou také profily, ktoré mi niečo dávajú do života. Také tie "queens" ako Plačková, Jasmina, Gáborík, ruže atď, čo len ukazujú svoj život a dávajú kódy ma absolútne nezaujímajú. Max ešte pozriem vtipné videá zo života matiek, ale odber nedávam, to len keď mi náhodou niečo vyskočí.
@amalka07 nikdy som nikoho nasledovala a ani nebudem. Nepotrebujem. Ony mi nesiahaju ani po členky.

@natalka13
Ty si nezamestnana ked to vsetko stihnes sledovat? Ja nesledujem nikoho radsej sa venujem zarabaniu penazi
@anonym_dc0371 vies o tom ze, nie vsetko musim citat? ked ma nieco zaujme otvorim.
ani noviny neprecitam cele kazdy den.
a sledujem ovela viac profilov, tu bol dotaz na zeny.