Prečo navštevujete diskusné fórum Modrý Koník?
Chodíte si sem po radu? Kvôli písaniu s inými? Pre zábavu? Alebo sa sem chodíte len ventilovať?
Ked tu citam niektore mentalne atletky, tak mi to dviha ego 😄
Chodím sem, aby som sa uistila, že to so mnou nie je až tak zle ako s niektorými.
Občas si tu idem pre radu. Väčšinou ale preto, že chcem pomôcť, povzbudiť či vypočuť. Považujem to za dôležité.
U mna je to taka sonda ludskej duše a psychiky, zaujimaju ma pribehy ludi, ich vztahy, problemy, tie psychologicke veci, aj politika, plus nove zaujimave informacie pre mna ocenim. Vacsinu vsak preskakujem s tym, se kazdy sme nejaky a nieco ine nas bavi, tak to tak aj beriem vratane tych zlych veci, ktore by tu byt nemuseli, ale co uz.
Lebo len tu sa niečo spýtaš a odpovede sa nedočkáš, ale dozvieš sa kadečo iné čo s tvojou otázkou nemá vôbec súvis 😃
Ale nie. Mám to tu rada pre tú všehochuť. Len sem chodím už menej, lebo tie otravné reklamy mi lezú na nervy. Áno, viem že existuje blocker.
@anonym_a9c5ec že tebe vadia kresťanské názory neznamena,že vadia každemu.nie si tu sama
@anonym_c87e74 krestanske naozory az tak nevadia, niekedy su dokonca prinosne, citatel si rozsiri obzory o existenciu inych pohladov na tu istu vec. Ale ak je to fanaticke presadzovanie jedinej spravnej pravdy, tak to uz je vela aj na tolerantneho ateistu
@anonym_a9c5ec že tebe vadia kresťanské názory neznamena,že vadia každemu.nie si tu sama
@anonym_c87e74 nech sa páči, zálož si vlastnu temu a tam možte tie vaše fantasmagorie rozoberať domrtva, nikto vám to neberie, ja tam tiež nechodím a nepretlačam svoje presvedčenie, ocenila by som rovnakú slušnosť od vás. Ked sa niekto opýta na skúsenosť s vazektomiou, nazor nejakého fanatika ze ide o mrzacenie nikoho nezaujíma, nech si to nechá do tých kresťanských tem. Ked je tema “ako lepšie veriť v boha” tiež tam nechodím “poučovať”. Aké jednoduché 🙂 verím ze je tu mnoho tem, kde si viete rozobrať rôzne otázky, poskytnúť pohľad na konkrétne pasáže, riešiť dilemy a to je super, v tomto ja vidím prínos a pointu diskusného fóra.
Alebo ty krásavec @princkrason
@earlgrey Ja, láskočka, len kvôli tebe, veď to dobre vieš. voco go?🙊
veľa x mi tu poradili a ak mám skúsenosti tak sa aj ja snažím poradiť, mne ide hlavne o tie osobné skúsenosti, naposledy to bolo ohľadom zavárania a to fakt mi dievčence veľmi dobre poradili keďže som išla prvý x zavárať a všetko sa mi podarilo
@anonym_a9c5ec Ja akceptujem všetko. Svojím rozhodnutiami, ktoré sú podľa mňa zle, si ubližujete hlavne vy, nie ja.
@pr85 teba je figu do rozhodnutia iných ľudí
voľajako sa to tu zvrtlo 😒
@biba_18 kam sa vtrepe pr85,vždy sa všetko zvrtne.
Bol tu nejaký príbeh, ktorý vám pomohol otvoriť oči? Príklad, že ste boli vo vzťahu so zlým človekom a ľudia odtiaľto vám dodali odvahu odísť? Alebo chytil vás tu nejaký príbeh za srdce, že nad ním musíte stále rozmýšľať? Bol tu nejaký taký, z ktorého ste mali husiu kožu? Ja si sem chodím pre inšpiráciu na varenie. Občas poradiť sa ale teda už menej, pretože prispievajú najmä ľudia, ktorí radiť nechcú, chcú sa len vyvŕšiť.
Bol tu nejaký príbeh, ktorý vám pomohol otvoriť oči? Príklad, že ste boli vo vzťahu so zlým človekom a ľudia odtiaľto vám dodali odvahu odísť? Alebo chytil vás tu nejaký príbeh za srdce, že nad ním musíte stále rozmýšľať? Bol tu nejaký taký, z ktorého ste mali husiu kožu? Ja si sem chodím pre inšpiráciu na varenie. Občas poradiť sa ale teda už menej, pretože prispievajú najmä ľudia, ktorí radiť nechcú, chcú sa len vyvŕšiť.
@anonym_autor ja sa aj radím, aj iným radím, aj dovolenkové inšpirácie nachádzam, aj varenie, aj v jednej motivačnej skupine som bola, aj sa veľa vecí dozviem keď radia niekomu inému…
na žiaden taký príbeh si nespomínam, že by to so mnou extra pohlo, ale naposledy som čítala zaujímavý príspevok o železnici v pp…
@biba_18 aj ste ohovárali neprítomné nicky?
@pr85 veľmi som sa bála a mala som obavy, že by si v tejto dnešnej diskusii nespomenul progresívcov.😂😂😂 Asi by som nezaspala. Ale uz je vsetko v porádečku.😁
@earlgrey od manželky mu chýba nielen komunikacia 🍑
@anonym_a9c5ec 💯👍👍👍
@biba_18 Prečo ten vyrehotený smajlík na konci? Neviem či sa mám uraziť, alebo naozaj urobiť ďalšie stretko.😁
@minenkaa jasne, ze sme vsetkych poohovarali. Najma teba. Nabuduce sa mozes ohovarania zucastnit aj ty.😁
No a konečne by som mohla odpovedať aj autorke😀 chodím sa sem zabaviť, niekedy načerpať nejakú múdrosť a niekedy pokrútiť hlavou nad hlúposťou iných. Je to tu riadny bizar. Taká vzorka zo života. Casto krat aj poučná. Rada sem chodim kvôli niektorým nickom. Kvoli ich názorom. Mám rada iróniu, sarkazmus a triezvy rozum.
Ja chodím pozerať čo za výkvet sem chodí a ako radi ľudia klamú o sebe. Aj som tu našla jednu osobu z rodiny, ktorá sa sem chodí chváliť aká je úspešná a realita na míle ďaleko.
@pr85 veľmi som sa bála a mala som obavy, že by si v tejto dnešnej diskusii nespomenul progresívcov.😂😂😂 Asi by som nezaspala. Ale uz je vsetko v porádečku.😁
@earlgrey od manželky mu chýba nielen komunikacia 🍑
@anonym_a9c5ec 💯👍👍👍
@biba_18 Prečo ten vyrehotený smajlík na konci? Neviem či sa mám uraziť, alebo naozaj urobiť ďalšie stretko.😁
@minenkaa jasne, ze sme vsetkych poohovarali. Najma teba. Nabuduce sa mozes ohovarania zucastnit aj ty.😁
No a konečne by som mohla odpovedať aj autorke😀 chodím sa sem zabaviť, niekedy načerpať nejakú múdrosť a niekedy pokrútiť hlavou nad hlúposťou iných. Je to tu riadny bizar. Taká vzorka zo života. Casto krat aj poučná. Rada sem chodim kvôli niektorým nickom. Kvoli ich názorom. Mám rada iróniu, sarkazmus a triezvy rozum.
@katkazatka A na východe stretávka nebude? 😁
@earlgrey ta od ruky... Ale prid pozriet hlavne mesto. Dame kave.
@earlgrey A ako si zistila, že je to ona? Väčšina tu píše anonymné alebo majú prezývku. Skoro nikto tu nezverejňuje svoje fotky.
@earlgrey A ako si zistila, že je to ona? Väčšina tu píše anonymné alebo majú prezývku. Skoro nikto tu nezverejňuje svoje fotky.
@anonym_57ee3e Predpokladám, že si reagovala na mňa? Nikto sem fotky nedáva? A na stene je čo?
Ale k veci.. zistila som to ešte keď neboli anonymné príspevky možné, našla som fotku z oslavy, na profile má mena detí aj ich vek. Po preskúmaní mi bolo jasné, že je to ona. Chváli sa, ako pracuje v IT, jej muž je nejaký podnikateľ, pritom jej manžel je kamionista a ona pracuje na úrade. Asi tak.
@earlgrey ta od ruky... Ale prid pozriet hlavne mesto. Dame kave.
@katkazatka 😁 ta tiež od ruky 🤣
V poslednej dobe sú tu také bizarre témy, kde jej jasné od začiatku, že si niekto vymýšľa (a ak nie, tak sa tu zliezajú psychiatrickí pacienti), že ma to tu prestáva baviť, k tomu čoraz väčšia otrava reklamami (nie, nechcem úplne useless apku MK a ani inštalovať nejaké blockery reklám koli tomuto) takže v podstate čakám, že ma to tu už úplne prestane baviť.
@anonym_57ee3e Predpokladám, že si reagovala na mňa? Nikto sem fotky nedáva? A na stene je čo?
Ale k veci.. zistila som to ešte keď neboli anonymné príspevky možné, našla som fotku z oslavy, na profile má mena detí aj ich vek. Po preskúmaní mi bolo jasné, že je to ona. Chváli sa, ako pracuje v IT, jej muž je nejaký podnikateľ, pritom jej manžel je kamionista a ona pracuje na úrade. Asi tak.
@anonym_403dd6 😲
@anonym_autor ohľadne mojich diagnóz môžem poradiť,ak sa niekto spýta,zdieľam tiež svoje skúsenosti napr.s nejakými výrobkami,elektronikou a tak...
Pri čítaní o rodinných problémoch si vždy uvedomím,že moja rodina je vcelku v poriadku...

@minenkaa určite. ale nechci odo mňa, aby som si spomenula či aj teba. lebo to si fakt nepamatám 😂
@biba_18 ,ja mám rada klepy,preto sa pýtam