Reklamácia - bonky.sk
Máte ešte niekto zlú skúsenosť s e-shopom bonky?
Objednala som pánsky kabát a neuznali mu reklamáciu, nakoľko nezodpovedal ich velkostnej tabuľke..... ďakujem
Nikto nám nevie pomôcť, dievčatá? Nechcem to vzdať a nie len kvôli vyššej sume, ktorú som zaplatila, ale hlavne kvôli tomu, že taketo podvodne jednanie im nesmie prechádzať.
Su to podvodnici. Kolegyna kupovala teplomer a nic jej neposlali, hoci peniaze jej to stiahlo.
No podvodnici su riadny .nechapem preco tu po....nu stranku nebloknu alebo nestahnu. Ine pic..ny hned bloknu a tu len pribudajú oklamani ludia ktory prichadzajú o peniaze kazdy den a vsetko je v poriadku
Dievčatá, pani Valachovej som napísala s prosbou zastupovať nás vo veci podania trestného oznámenia na týchto podvodníkov. Dám vedieť, keď odpíše.
Milé dámy, zažívam veľké sklamanie. Prišla mi odpoveď od p. Valachovej. Kopírujem celú odpoveď: "Trestné oznámenie môžete podať ale v mieste svojho trvalého bydliska, ale ani to Vám nezaručí navrátenie finančných prostriedkov. Ani SOI nemá dosah na dovoz tovaru z Cíny, mne sa to len náhodou podarilo, PP boli vrátené od sprostredkovateľa teda českej firmy na vlastné náklady. S pozdravom Ing. Valachová"

@monika_ma Môžem pekne poprosiť kontakt na pani, ktorá riešila reklamácie z Bonky,vďaka ktorej vrátili peniaze dievčatám?
Mame viaceré záujem to riešiť..
Ďakujem