Som za zachovanie názvov diskusii v pôvodnom znení
A nezabudnite aj tento názov diskusie zmeniť 🤦♀️. Admini, prečo to robíte!? Úplne zmeníte obsah, zmeníte podstatu, ako má človek diskutovať keď reálne zmeníte to najpodstatnejšie?
Ženy ako to vnímate vy? Ja sa “podpisujem” pod to, aby do toho admini nezasahovali, pokiaľ to nie je nijak hanlivé, vulgárne, či inak nevhodné. Po tom o čom je táto sociálna sieť?!
ano, suhlasim. tiez mi zmenili nazov a uplne to zmenilo moju otazku aj odpovede k nej
@anonym_93d114 uz sa to da zmenit zase naspat, co je fajn
Precitajte si nadpus aj odpived. Len mne to nedava zmysel???
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Precitajte si nadpus aj odpived. Len mne to nedava zmysel???
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
@katkazatka ani mne to nedáva zmysel 😀
@katkazatka ani mne to nedáva zmysel 😀
@katkazatka
@anos18 len sa pomylila. Jednotlive lieky sa mozu vzajomne ovplyvnovat, preto asi myslela jedno alebo druhe a napisala to iste 🙂
@katkazatka
@anos18 len sa pomylila. Jednotlive lieky sa mozu vzajomne ovplyvnovat, preto asi myslela jedno alebo druhe a napisala to iste 🙂
@liv1 ano, ale aj otazka je zmätočna, aj odpoved odbornicky je zmätocna.
@liv1 ano, ale aj otazka je zmätočna, aj odpoved odbornicky je zmätocna.
@katkazatka ja nemam problem tej otazke rozumiet.
Moze zvysenie davky Xanaxu znizit ucinok antikoncepcie? 🤷♀️
@katkazatka ja nemam problem tej otazke rozumiet.
Moze zvysenie davky Xanaxu znizit ucinok antikoncepcie? 🤷♀️
@liv1
Nadpis.... Zvyšuje zvýšená dávka Xanaxu účinnosť antikoncepcie?Zodpovedané
Verzus v texte
Blablabla.....
Môže táto dávka znížiť účinnosť antikoncepcie Leverette alebo to nie je problém, ak mi doteraz Xanax nerobil problém?
+odpoved odbornicky je brept
@liv1
Nadpis.... Zvyšuje zvýšená dávka Xanaxu účinnosť antikoncepcie?Zodpovedané
Verzus v texte
Blablabla.....
Môže táto dávka znížiť účinnosť antikoncepcie Leverette alebo to nie je problém, ak mi doteraz Xanax nerobil problém?
+odpoved odbornicky je brept
@katkazatka ano, ale ja nadpisy neriesim ked sa to tu meni vo velkom, dolezity je text a ten je zrozumitelny. Pre mna 🙂

ano, suhlasim. tiez mi zmenili nazov a uplne to zmenilo moju otazku aj odpovede k nej