ten web ma ludi co ho spravuju ... prenajom stranky toez stoji .. tak hold z niecoho to platit musia ..stale mas moznost zrusit ucet
Tak väčšina ľudí v dnešnej dobe používa adblock, tak musia ryžovať na tých pár čo si to nevedia nastaviť
MK zije z reklamy. Ked ti reklamy prekazaju, tak chod na nejaky plateny portal, ktory nezije z reklam ale z clenskeho
Presne toto mi vybehlo pred chvilou. Nuz, cakam, ze dalsi krok bude vypytanie si clenskeho, ak tu clovek chce chodit.
Ze z diskusie bude moct citat ako neprihlaseny prve 3 odpovede a dalej citat a prispievat odpovedami len ako clen, co si to zaplati.
@anonym_autor automaticky odkliknem, zavriem, moje oko ani nestihne zaregistrovať o čom je tá reklama. Na mňa vôbec nemá vplyv reklama.
Mne prekáža len, že každá reklama mi vypne hudbu, keďže celý deň mám pustený Spotify a potom pri každej diskusii ho musím znova zapínať. Najhoršie sú videá, ktoré sa same spustia, to je najotravnejšia reklama.
Mne prekáža len, že každá reklama mi vypne hudbu, keďže celý deň mám pustený Spotify a potom pri každej diskusii ho musím znova zapínať. Najhoršie sú videá, ktoré sa same spustia, to je najotravnejšia reklama.
@nattyond Presne.
Inak toto mi kedysi robila Slsp, ked som potvrdzovala platbu cez mobil.
Ale uz to nejak osetrili. Lebo teraz mozem mat hudbu pustenu a robit platby zaroven (alebo to osetrilo Apple v novej verzii. Neviem).
@nattyond to áno nenávidím to
Presne toto mi vybehlo pred chvilou. Nuz, cakam, ze dalsi krok bude vypytanie si clenskeho, ak tu clovek chce chodit.
Ze z diskusie bude moct citat ako neprihlaseny prve 3 odpovede a dalej citat a prispievat odpovedami len ako clen, co si to zaplati.
@moonlight1210 aj to je možné…
MK zije z reklamy. Ked ti reklamy prekazaju, tak chod na nejaky plateny portal, ktory nezije z reklam ale z clenskeho
@anonym_945c0e par rokov (ani to nie) do zadu ich tu toľko nebolo a žili 🙂
Su aj horsie veci na svete ako to, ze musis potiahnut prstom po obrazovke.
v PC uBlock a na mobile DNS adGuard, už roky som nevidel na žiadnom webe reklamu, ako to vlastne vyzerá 😂 😂 😂
@anonym_autor aktualne ta to nepusti dalej ak so nepozries ale ja to len kliknem a ignorujem,v zivote som tu necital reklmu,to hned blokujem,neviem na co to je dobre,ked to podla mna nik ani nevita len klikne aby mohol ist dalej.
Vsak toto ľudia mne to prekáža tiež.
Mňa to riadne štve a lezie mi to na nervy.

z niečoho žiť musia 🤷♀️