icon

Sú reklamy na MK naozaj také zlé?

21. júl 2026

No čo dodať. Celé zle… Už aj tu.

Sú reklamy na MK naozaj také zlé?
biba_18
21. júl 2026

z niečoho žiť musia 🤷‍♀️

stellarstar
21. júl 2026

Ja nemám žiadnu reklamu, som cez apku a nemám ani žiadnu anti reklamnú vec

anonym_fb3b41
21. júl 2026

ten web ma ludi co ho spravuju ... prenajom stranky toez stoji .. tak hold z niecoho to platit musia ..stale mas moznost zrusit ucet

yellowunicorn
21. júl 2026

Tak väčšina ľudí v dnešnej dobe používa adblock, tak musia ryžovať na tých pár čo si to nevedia nastaviť

anonym_945c0e
21. júl 2026

MK zije z reklamy. Ked ti reklamy prekazaju, tak chod na nejaky plateny portal, ktory nezije z reklam ale z clenskeho

moonlight1210
21. júl 2026

Presne toto mi vybehlo pred chvilou. Nuz, cakam, ze dalsi krok bude vypytanie si clenskeho, ak tu clovek chce chodit.

Ze z diskusie bude moct citat ako neprihlaseny prve 3 odpovede a dalej citat a prispievat odpovedami len ako clen, co si to zaplati.

anonym_2d0e85
21. júl 2026

@anonym_autor automaticky odkliknem, zavriem, moje oko ani nestihne zaregistrovať o čom je tá reklama. Na mňa vôbec nemá vplyv reklama.

nattyond
21. júl 2026

Mne prekáža len, že každá reklama mi vypne hudbu, keďže celý deň mám pustený Spotify a potom pri každej diskusii ho musím znova zapínať. Najhoršie sú videá, ktoré sa same spustia, to je najotravnejšia reklama.

biba_18
21. júl 2026
@nattyond

Mne prekáža len, že každá reklama mi vypne hudbu, keďže celý deň mám pustený Spotify a potom pri každej diskusii ho musím znova zapínať. Najhoršie sú videá, ktoré sa same spustia, to je najotravnejšia reklama.

@nattyond hej, toto mám nerv…

moonlight1210
21. júl 2026
@nattyond

@nattyond Presne.

Inak toto mi kedysi robila Slsp, ked som potvrdzovala platbu cez mobil.
Ale uz to nejak osetrili. Lebo teraz mozem mat hudbu pustenu a robit platby zaroven (alebo to osetrilo Apple v novej verzii. Neviem).

autor
21. júl 2026
@nattyond

@nattyond to áno nenávidím to

autor
21. júl 2026
@moonlight1210

Presne toto mi vybehlo pred chvilou. Nuz, cakam, ze dalsi krok bude vypytanie si clenskeho, ak tu clovek chce chodit.

Ze z diskusie bude moct citat ako neprihlaseny prve 3 odpovede a dalej citat a prispievat odpovedami len ako clen, co si to zaplati.

@moonlight1210 aj to je možné…

autor
21. júl 2026
@anonym_945c0e

MK zije z reklamy. Ked ti reklamy prekazaju, tak chod na nejaky plateny portal, ktory nezije z reklam ale z clenskeho

@anonym_945c0e par rokov (ani to nie) do zadu ich tu toľko nebolo a žili 🙂

anonym_dc5426
21. júl 2026

Su aj horsie veci na svete ako to, ze musis potiahnut prstom po obrazovke.

pletko325
21. júl 2026

v PC uBlock a na mobile DNS adGuard, už roky som nevidel na žiadnom webe reklamu, ako to vlastne vyzerá 😂 😂 😂

anonym_6c7e67
22. júl 2026

@anonym_autor aktualne ta to nepusti dalej ak so nepozries ale ja to len kliknem a ignorujem,v zivote som tu necital reklmu,to hned blokujem,neviem na co to je dobre,ked to podla mna nik ani nevita len klikne aby mohol ist dalej.

scila
22. júl 2026

@anonym_autor aj mne to dvihlo tlak. Otrasné.

autor
23. júl 2026

Vsak toto ľudia mne to prekáža tiež.

anonym_ddedb3
Dnes o 07:25

Mňa to riadne štve a lezie mi to na nervy.