Ukladá Google vaše často používané aplikácie?
@gribka1 ja tiež... Ale napríklad keď dám na mobile prstom doprava zobrazia sa udalosti noviny občas na to stlačim, a čítam to.. možno preto
Len sakra Facebook je Facebook som na pochybách neviem čo si myslieť
@candii tak žijeme spolu 5 rokov a teda ak by mal, asi by som o Tom vedela nemyslíš ?
A keďže o Tom neviem tak asi na Tom niečo bude.
Teda mala by som o Tom vedieť* keby ho mal. Lenže neviem o ničom
@stellarstar nemá nič a nechce aby som mala ani ja už sme sa dávno tak dohodli. Preto mi to nedáva zmysel.
Mal prázdne všetky karty všetko akoby vymazané. A hneď pod tým goglom Facebook. Od včera sa akosi hádame bol zvláštny.
No môže, ale aj nemusí. Môže niekto pozrieť niekoho jeho známeho, možno ho má v priateľoch. Alebo jednoducho sa ho opýtaj.
A to naco je dobre takto hystercit kvoli facebooku? Tak ma fb, no a? Vsak ho ma takmer kazdy. Moj chlap teda nema, aspon o tom neviem (a vlastne to asi ani nepotrebujem vediet), ale ma IG, ktory zas ja nemam. A je mi to asi jedno, ved nech ma.
FB je asi ta najnevinejsia socialna siet….ale zas chapem ze ak u teba si nezela aby si ho mala a sam ma, tak to je trosku od veci, uz len z principu
No dobre to vymyslel, tebe zakázal, on akože nemá, aby si mu tam nechodila smirovat. Len mu to trochu nevyšlo. Tak ti poviem, ak ťa ktosi chce klamať a podvádzať, nato mu FB netreba.
Ano, tam su casto navstevovane stranky. Tak pan manzel asi FB ma… a historiu si nekukala?
ved ked mas pristup do mobilu kukni ci nema aplikaciu stiahnutu a ak nie .. chod na prehliadac a zadaj fb - uvidis co ti vybehne .. mozno je tak blby ze sis ulozil prihlasovacie udaje
@syslik81 neulozene prihlasovacie údaje hneď naskočil FB, no len na prihlásenie sa.
@ysseba však to nechápem. Že v histórii nie je žiadny FB... Ale prečo teda je tam ten FB 😏😏🤷 začali mi v poslednej dobe aj nejaké čísla chodiť z výpisu no on ich má vymazané
Ja tam mám aj také linky na ktorých som bola len raz v živote a facebook tam nemám aj keď naň skoro každý deň idem.
Skús zavolať na to číslo, kto zdvihne ale zapni si utajenie čísla alebo od kamošky
No zrejme má fb, o ktorom ty nevieš.
A zmazana história neveští nič dobré.
Kto nič netají, ten nemá potrebu mazať.
Pan manžel ta klame.
Tak to je podozrive 🤔 ale daju sa vymazat aj tie ikony na googli. Zeby hostoriu vymazal a toto nie? Nehovorila si mu nic o tom? Nehovor, lebo si zacne davat vacsi pozor. Odsleduj si napr. ked bude na pc, ze od kedy do kedy tam je a potom pozri historiu. Ak tam za celu dobu bude mat napr. iba topky, tak to ma povymazavane

Bavíme sa o tých štyroch... Ktoré sa hneď zobrazia pod tým Google